Puanbee Mencari Penaja Dan Sponsor Untuk Kontest Bulan Julai – Ogos

STICKY POST
Salam Bahagia :) Allhamdulillah niat saya untuk mengadakan kontest dalam bulan ogos akhirnya tercapai , selepas kontest2-kontest saya yang lepas dengan hadiah yang tidak seberapa namun masih juga mendapat sambutan , jadi saya ingin membuat kontest dengan hadiah yang LEBIH MENARIK , jadi saya mencari sponsor untuk kontest saya kali ini ..

Sponsor yang telah ada

lapik pinggan untuk 8 orang

lapik pinggan untuk 8 orang

tablerunner

tablerunner

tablerunner

 

  • shayla a.k.a shawl plus pin tudung & sekeping FM Qatar dari lela-lelord  – done!
  • dari lela lelord

    dari lela lelord

     

 

Cadangan kontest :

Diadakan dalam bulan julai-ogos ( 25/7/2011 – 25/7/2011 )
Pemenang di tentukan dengan cara TOP REFFERAL , melalui Google analitik
Dan juga beberapa saguhati di berikan dan di tentukan melalui random.org

Contoh reffering site
reffering site

APA Yang boleh di sponsor ?

Apa sahaja yang korang rasakan mampu dan memberi kebaikkan kepada korang

contoh kebaikkan yang korang akan dapat :

  • Jika korang ada produk yang ingin di jual melalui online , korang sponsor hadiah dan selebihnya saya dan juga peserta akan memasukkan URL blog perniagaan korang untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan
  • Dapat banyak backlink untuk blog korang yang sangat berguna untuk SEO
  • Memeriahkan lagi kontest bersempena hari raya ini
  • Penaja atau sponsor yang banyak akan mendapat satu banner promosi di blog saya sepanjang kontest berlangsung

Contoh Backlink untuk penaja

Kontest Hari raya ini di anjurkan oleh puanbee.com dengan kerjasama myglobalnetwork dan hadiah di taja oleh link blog 1, link blog 2, link blog 3.

Jika berminat untuk menjadi penaja dan memperluaskan network boleh lah tinggalkan detail di bawah untuk di hubungi atau emailkan saya ( tie2kay@gmail.com ) , sekian terima kasih banyak :
puanbee

entri penaja :

http://www.bluedianthus.com/2011/08/contest-kontes-menang-duit-raya.html

http://cthoney.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya-hadiah.html

http://oraitlah.com/kontest-menang-duit-raya-dari-puan-bee/

Comments

  1. wow banyak tuh hadiah
    hafizal Mohamad recently posted..Berita Terkini | Jenazah Noramfaizul Akan Dikebumi Di Tanah Perkuburan Islam UPM AhadMy Profile

  2. wah.. menarik hadiah2nya.. hadiah best2 tu..
    RedBoys recently posted..7 Perempuan Bertanya, Seorang Lelaki MenjawabMy Profile

  3. Tengah pikir nak sponsor apa yer….
    Dezaman Cottage recently posted..Insentif Wang Tunai Untuk Traffic Ke Dezaman Cottage – RM0.02 Setiap VisitorMy Profile

  4. Nak sponsor 3 pakej topup: -

    First Retail : RM 50
    Second Retail : RM 40
    Third Retail : RM 30

    Kalau nak email saya : farid_bluez@yahoo.com
    Farid recently posted..Ingin Menjadi Agen Topup Murah?My Profile

  5. aina ania :

    nak join boleh ? tapi tak paham ==’

    • boleh ..cuma buat satu note di fb atau entri di blog untuk promosi kan VCO yg saya jual dan juga kontest ini , lepas tu dah publish ambik urlnya dan letak kan di tempat komen blog saya ok tak ?

  6. Salam puan bee..saya ada send email untuk puan bee tentang sponsor tu..
    Harap baca ye..thanks.. :)
    bluedianthus recently posted..Terima Bayaran ke-5 dari Microworkers!My Profile

  7. sponsor contact lens boleh >?

  8. Afiffuddin :

    Salam, Puan Bee.. saya dah sent email. :)
    Afiffuddin recently posted..Menang Topup RM10 daripada SitiAtikah.comMy Profile

  9. ok, tenkiu puan bee
    ainun recently posted..Ramadhan KareemMy Profile

  10. wahhh… banyaknya sponsor…
    mia liana recently posted..Perlukan Undian Anda Untuk Logo MRT Ini… – Sticky Post Sehingga 7 Ogos 2011My Profile

  11. Nak jadi sponsor boleh
    BloggerHowtt recently posted..Aleesya Farhana meninggal duniaMy Profile

  12. wah..banyaknya hadiah…..ada rezeki utk nana tak neh..hehe:)
    nanakimie recently posted..Kontest Menang Duit RayaMy Profile

  13. salam puanbee, sy berminat nak sponsor, masih dibuka ke?
    ainun recently posted..Norman, Memey bebas tuduhan khalwatMy Profile

  14. wow banyak yer penaja…
    famous amos pn bee kita nih…syukur rezki melimpah ruah :)
    lorna tak mampu la rasanya nak join contest nih…bukan blogger tegar ;p
    keje opis berlambak takleh nk fokus sgt pada blog…nak mtk sokongan pun sape la sangat baca blog lorna..hihi….
    but, anjuran yg bagus bee…..keep it up! :)
    Lorna recently posted..Kecewa sungguh!!!My Profile

  15. salam pn bee,
    saya berminat nak jadi penaja..camner nak proceed?

  16. salam hi puan, saya amat berminat nak jd sponsor penaja untuk kontest ni..
    Sila email saya cara bagaimana untuk menjadi penaja…terima kasih..

  17. @:

    mail send :)
    Kamarul Azri™ recently posted..Wordless Wednesday: selamat datang ramadhan 2011My Profile

  18. gudluck puanbee!:)

  19. hari ni lah ya, contest ni start. contest apa tu ek, PB. InsyaAllah, nak join. memang suka join contest
    Sya Isya recently posted..SEGMEN KHAS AR-RIFKE.COM | PENCARIAN 200 BLOG TOP BLOGGER BARUMy Profile

  20. Bee : kenapa akak tak terima blog email dari blog bee?…
    mengenai dgn sponsor tu..kpah dah dpt caranya..gini..bee sediakan hadiah rm30 berupa barang avon..bee pilih jer..mana2 brgan dari avon yg cukup jumlah rm30 tu..nanti kpah bank in ke akaun bee..tapi tugas meng-pos tu bee kena buat ler..ok tak? ( bayaran pos akan kpah tanggung..)
    kpah k-poh recently posted..Ahad…IsteriRehat?My Profile

  21. Ummi Hanie :

    wow hadiah utama xleh tahan tuh … bertuah le bee dpt sponsor best2 haaa …

    nis mmg suke nk sponsor tp tgh sponsor kat tmpt len (bee pun tau kot..) maka rasanya belum mmpu nk sponsor lagik..join insyaAllah masuk KIV list dulu .. ;)
    Ummi Hanie recently posted..Lirik dan klip video Sahabat Selamanya – Lagu tema Upin & IpinMy Profile

  22. wah best
    saya nak jadi sponsor boleh?
    Esempoi recently posted..Keluar..!!!My Profile

  23. oo..ok2..aween igt nak jadi join jd sponsor+participants contest..tapi tak banyak la nk sponsor cashnye k.bee..ckit je pon xpe ek..hehehe
    aween recently posted..KeteguranMy Profile

  24. kak bee..even dah dpt sponsor topup tu orang lain leh lagi tak sponsor cash.. =0

  25. Brader Orait! :

    Berminat untuk jadi sponsor.. :-)
    Brader Orait! recently posted..Ulasan Pendek Perlawanan Malaysia Vs Singapura.My Profile

  26. nak jadi sponsor..tapi ada masalah utk meng-pos kan hadiah..hmmm..nanti nak fikir caranya…
    kpah k-poh recently posted..Ahad…IsteriRehat?My Profile

  27. wah..menarik ni kak bee… :)
    ammboi recently posted..HIGHLIGHT SINGAPORE VS MALAYSIA 23 JULAIMy Profile

  28. Chipcoklat :

    Eh.. boleh lagi ke ni.. chip ingat nak jd sponsor la.. boleh tak.. ?
    Chipcoklat recently posted..Keputusan Penuh Malaysia Vs SingaporeMy Profile

  29. nak sponsor buku bacaan
    contohnya.. belajar buat duit dari blog?
    boleh?
    Mus recently posted..Cabaran Anak MandalipauMy Profile

  30. wrizuan[dot]net :

    berita baik nie…kena sll mai sini jenguk2 mana tau contest dh bermula…boleh cuba cari duit raya hihihi :)
    wrizuan[dot]net recently posted..Malaysia vs Singapura 2011 | jangan lupa tanggungjawab kitaMy Profile

  31. wahh, ada contest baru lagi..
    ohcikgu recently posted..Video jaringan gol Malaysia vs Singapura (3-5) – Kita kalah lagi..My Profile

  32. bee.., taja batik Sarawak boleh ke? Nanti ummi free ummi email ye..
    ummiross recently posted..BATIK SARONG SARAWAK-TO KL AND TEMERLOH WITH LOVEMy Profile

  33. ok,adam dengan berbesar hatinya nak bagi sponsor dkt puanbee…ape yg adam nk sponsor tu adalah barang kecantikan – Injection Vitamin C + Collagen yang bernilai RM250..selain tu,injection vitamin C Mita C daripada Japan bernilai RM150..untuk makluman lanjut,puanbee blh contact adam di blog adam tu ok..
    BTW,sy menjalankan perniagaan menjual produk sebegini…:)

  34. MDHAFiZ.NET :

    insyaAllah saya nak join nanti…harap ada lagi sponsor.. ehehe.. :)
    MDHAFiZ.NET recently posted..Singapore vs Malaysia 2011 (1st Leg Worldcup 2014 Qualification) Zone AsiaMy Profile

  35. hehehe.. saya xmampu lagi untuk jadi sponsor kak.. jadi peserta leh la… hehehe
    taufiq arifin aka topimagine recently posted..SEGMEN JOM KONGSI ENTRYMy Profile

  36. Eh bee, kalau da sponsor ley join ke.
    Saya nak dua2 :)
    juanita recently posted..Nuffnang Kene HackMy Profile

  37. macam tak layak je nak jadi sponsor.nak join contest boleh la.hehe…
    Pacifista – X recently posted..Teguran Itu Penting…My Profile

  38. tahniah Bee… dpt tajaan RM500.. hebat tu..

  39. nak join je, bleh..hehe~
    syu90 recently posted..Lena Park- More Than Anyone in the World (Eng Translation Lyrics)My Profile

  40. puan kutu :

    nak sponser hadiah memang tak mampulah..tp klu nak join tu boleh sgtlah.hehe..
    puan kutu recently posted..Katakan Tidak Pada Ubat, Petua Mudah Yang Boleh Diamalkan Di rumahMy Profile

  41. KA berminat untuk sponsor 1…
    Kamarul Azri™ recently posted..Dakwah Jumaat: Lafas niat Puasa bulan RamadanMy Profile

  42. kak sya nk jadi peserta & sponsor ler…blh kan…
    syamila recently posted..Ibu kena dera ngn anak2…My Profile

  43. ok lah pbee,rasanya niat ct nak buat GA pun lambat lagi,apa kata ct sponsor hadiah,tapi mmg tak mahal dan cantiklah,buatan ct sendiri.jadi cam ne tindakan selanjutnya..
    apa nak buat
    ct N honey recently posted..Filem KL Gangster memberi unsur negatif ( MCPF)My Profile

  44. wahhh cam menarik je kalau jd sponsor…
    Lela-Lelord recently posted..Jom Klik LikeMy Profile

  45. hmm menarik..boleh difikirkan….
    ayu jamal recently posted..You want extra money?My Profile

  46. Utk contest PB..Blog UpProfits sponsor Top up RM10x3 pemenang..boleh? ;-)
    UpProfits recently posted..Kapal Bersalut Emas RM13 bilion milik Bilionaire Malaysia Robert Kuok?My Profile

  47. harap2 bee dapat banyak sponsor ye..hehe.. :) hadiah nanti pun tentu akan jadi lumayan kalau sponsir banyak..
    mrs.yie recently posted.."SAYA NAK KAWAN DENGAN ABANG TAPI SAYA TAHU ABANG DAH KAHWIN.."My Profile

  48. Salam.
    Wah, dapat sponsor 500 tu.
    Tak mampu lak nak sponsor, tapi kalau best boleh gak join contest tu nanti ye
    Affan recently posted..Bagaimana menulis TIP BLOGGING TERBAIK?My Profile

  49. emm..nak jadi sponsor ke..nak jadi peserta..tengah fikir nih..
    titan recently posted..Komisen ke 5 dari 701panduanMy Profile

Trackbacks

  1. [...] Kontest Duit Raya julai/ogos 2011 [...]

  2. [...] adalah entri perhargaan a.k.a sponsor post untuk penaja . Di salamborneo blog korang boleh membeli pelbagai jenis Batik , boleh beli secara online dan juga [...]

  3. [...] .. lagi artikle untuk para penaja kontest hari raya yang telah pun tamat .. kali ini kita promosikan blog seorang mama pula ye [...]

  4. [...] .. ini adalah entri untuk penghargaan kepada penaja kontest hari raya yang telah pun tamat , cuma urusan untuk penerimaan hadiah masih ada beberapa [...]

  5. [...] post penaja kontest hari raya puanbee.com semua penaja boleh tengok disini , sama ada blog penaja semua dah buat sponsor post atau belum ye , kalau tak sempat selesai saya [...]

  6. [...] post penaja kontest hari raya puanbee.com semua penaja boleh tengok disini , sama ada blog penaja semua dah buat sponsor post atau belum ye , kalau tak sempat selesai saya [...]

  7. [...] post untuk penaja kontest duit raya puanbee.com Salah seorang penaja kontest duit raya anjuran saya menaja 2 produk Injection Vitamin C + Collagen yang bernilai RM250..Dan [...]

  8. Penangan Kontest Menang Duit Raya PuanBee.com | EarnCent.com says:

    [...] banyak pada bulan puasa ini. Selain itu, hadiah yang ditawarkan juga sangat menarik. Boleh rujuk entri Hadiah Kontet Menang Duit Raya yang akan diupdate selalu oleh PuanBee. Ramai betul sponsor kontest ini. Jeles gak aku dibuatnya. [...]

  9. Kontest menang Duit Raya PuanBee | says:

    [...] VCO ini , hadiah² yang ditawarkan kontest ini banyak sekali okeh … Jom lihat di SINI . Tak tergugat keimanan kah ? [...]

  10. Kontest Menang Duit Raya Dari Puan Bee | Hanya luahan rasa.. says:

    [...] Ada di antara sponsor yang menyertakan gambar hadiah yang disponsor.Untuk melihat dengan lebih lanjut, boleh klik SINI. [...]

  11. Kontest Menang Duit Raya | PuanbeeDOTcom | Suratan Atau Kebetulan .. Jadikan Memori Indah says:

    [...] TweetSaLam Satu Malaysia .. seperti yang telah di canang-canang kan , maka puanbee.com akan mengumumkan kontest akan bermula pada hari ini 25/7/2011 – 25/8/2011 .. sebulan sahaja , kerana semua hadiah di jamin sampai sebelum hari raya insyaallah kalau tak de apa-apa halangan ..Untuk menjadi penaja masih di buka sila ke artikle INI [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: