Jul
2011

Puanbee Mencari Penaja Dan Sponsor Untuk Kontest Bulan Julai – Ogos

STICKY POST
Salam Bahagia :) Allhamdulillah niat saya untuk mengadakan kontest dalam bulan ogos akhirnya tercapai , selepas kontest2-kontest saya yang lepas dengan hadiah yang tidak seberapa namun masih juga mendapat sambutan , jadi saya ingin membuat kontest dengan hadiah yang LEBIH MENARIK , jadi saya mencari sponsor untuk kontest saya kali ini ..

Sponsor yang telah ada

lapik pinggan untuk 8 orang

lapik pinggan untuk 8 orang

tablerunner

tablerunner

tablerunner

 

  • shayla a.k.a shawl plus pin tudung & sekeping FM Qatar dari lela-lelord  – done!
  • dari lela lelord

    dari lela lelord

     

 

Cadangan kontest :

Diadakan dalam bulan julai-ogos ( 25/7/2011 – 25/7/2011 )
Pemenang di tentukan dengan cara TOP REFFERAL , melalui Google analitik
Dan juga beberapa saguhati di berikan dan di tentukan melalui random.org

Contoh reffering site
reffering site

APA Yang boleh di sponsor ?

Apa sahaja yang korang rasakan mampu dan memberi kebaikkan kepada korang

contoh kebaikkan yang korang akan dapat :

  • Jika korang ada produk yang ingin di jual melalui online , korang sponsor hadiah dan selebihnya saya dan juga peserta akan memasukkan URL blog perniagaan korang untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan
  • Dapat banyak backlink untuk blog korang yang sangat berguna untuk SEO
  • Memeriahkan lagi kontest bersempena hari raya ini
  • Penaja atau sponsor yang banyak akan mendapat satu banner promosi di blog saya sepanjang kontest berlangsung

Contoh Backlink untuk penaja

Kontest Hari raya ini di anjurkan oleh puanbee.com dengan kerjasama myglobalnetwork dan hadiah di taja oleh link blog 1, link blog 2, link blog 3.

Jika berminat untuk menjadi penaja dan memperluaskan network boleh lah tinggalkan detail di bawah untuk di hubungi atau emailkan saya ( tie2kay@gmail.com ) , sekian terima kasih banyak :
puanbee

entri penaja :

http://www.bluedianthus.com/2011/08/contest-kontes-menang-duit-raya.html

http://cthoney.blogspot.com/2011/07/kontest-menang-duit-raya-hadiah.html

http://oraitlah.com/kontest-menang-duit-raya-dari-puan-bee/

113 thoughts on “Puanbee Mencari Penaja Dan Sponsor Untuk Kontest Bulan Julai – Ogos

  1. Pingback: Ex- Change Link A to Z | Puanbee Buai Laju-Laju

  2. Pingback: Borong Batik Sarong Sarawak Di Salamborneo | Puanbee.com™

  3. Pingback: Mama Najlaa Punya | PuanbeeDOTcom

  4. Pingback: DinsBlog.com Sekadar Berkongsi | PuanbeeDOTcom

  5. Pingback: Kak Pah K – Poh Menaja VCO | Puanbee.com

  6. Pingback: Beauty Consultant Produk Mary Kay Disini | Puanbee.com

  7. Pingback: Collagen + Vitamin C Forte Dan Mita C Whitening | PuanbeeDOTcom Chanel

  8. Pingback: Penangan Kontest Menang Duit Raya PuanBee.com | EarnCent.com

  9. Pingback: Kontest menang Duit Raya PuanBee |

    • boleh ..cuma buat satu note di fb atau entri di blog untuk promosi kan VCO yg saya jual dan juga kontest ini , lepas tu dah publish ambik urlnya dan letak kan di tempat komen blog saya ok tak ?

  10. Pingback: Kontest Menang Duit Raya Dari Puan Bee | Hanya luahan rasa..

  11. wow banyak yer penaja…
    famous amos pn bee kita nih…syukur rezki melimpah ruah :)
    lorna tak mampu la rasanya nak join contest nih…bukan blogger tegar ;p
    keje opis berlambak takleh nk fokus sgt pada blog…nak mtk sokongan pun sape la sangat baca blog lorna..hihi….
    but, anjuran yg bagus bee…..keep it up! :)
    Lorna recently posted..Kecewa sungguh!!!My Profile

  12. salam hi puan, saya amat berminat nak jd sponsor penaja untuk kontest ni..
    Sila email saya cara bagaimana untuk menjadi penaja…terima kasih..

  13. Pingback: Kontest Menang Duit Raya | PuanbeeDOTcom | Suratan Atau Kebetulan .. Jadikan Memori Indah

  14. Bee : kenapa akak tak terima blog email dari blog bee?…
    mengenai dgn sponsor tu..kpah dah dpt caranya..gini..bee sediakan hadiah rm30 berupa barang avon..bee pilih jer..mana2 brgan dari avon yg cukup jumlah rm30 tu..nanti kpah bank in ke akaun bee..tapi tugas meng-pos tu bee kena buat ler..ok tak? ( bayaran pos akan kpah tanggung..)
    kpah k-poh recently posted..Ahad…IsteriRehat?My Profile

  15. ok,adam dengan berbesar hatinya nak bagi sponsor dkt puanbee…ape yg adam nk sponsor tu adalah barang kecantikan – Injection Vitamin C + Collagen yang bernilai RM250..selain tu,injection vitamin C Mita C daripada Japan bernilai RM150..untuk makluman lanjut,puanbee blh contact adam di blog adam tu ok..
    BTW,sy menjalankan perniagaan menjual produk sebegini…:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge