Puanbee kembali , terima kasih fivio

Salam Bahagia Semua 🙂
huhu lega lah dapat bukak balik blog ni , dr petang semalam jiwa tersiksa je rasa hee, ku tak dapat bukak blog sebab limit bandwitdh , memang agak susah kalau pakai WordPress semua sendiri ok!..tetiba semalam rasa tak best je pakai wordpress kenapa ntah , pertama income blog tk lah banyak mana , tapi kena bayar banyak-banyak kan , fikir punya fikir berbaloi ke ?? ermmm ..pastu rasa nak topup bandwidht nak tranfer semua post ke blogspot dan nak pakai blogspot balik ..haha sebab bee memang tak suka nak bayar dan bayar tiap-tiap bulan cam ni , income tak banyak sangat pun…baiklah guna yang free ajer….TAPI hari ini bee tweet dengan kak yanmie minta tolong percepatkan proses nak top up bandwidth blog ni , tak tahan beb lama-lama tak bukak blog , rasa kosong je haha…ini blogger tegar tau !…

Dan tadi selepas borak-borak dengan kak yanmie tu , then aku offline lah nak pergi masak , karang anak-anak kebulur hehe…dah siap ku online balik tengok email balik dan tuptup email nya berbunyi begini

Assalamualaikum,

Saya sudah upgradekan blog Puan ke pakej yang lebih besar percuma untuk setahun.

Terima kasih,

————————————————–
Fadhlullah Abd Rahman
Fivio.com Management

Wah legaaaa…..allhamdulillah rezeki , haha sebenarnaya bee risau jugak , alamak berapa lah nak kena bayar ni !..erm rasa malas nak ber wordpress !..rasa tak layak nak berwordpress haha..macam-macam lah ..kalau percuma tu okey lah kan …terima kasih banyak buat En fadhlullah , suka sangat ..

Terima kasih jugak pada kawan-kawan yang perihatin siap ke fb , email , twitter , blog satu lagi , wah terharu sangat bee hargai semua tu 🙂

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

41 Comments:

  1. wah murah rezeki akak…untungnya ok x pakej dr fivio?

  2. Fossil Malaysia

    @: Mmg bertuah tu.. kalau traffic tinggi mmg perlukan bandwith yg besar.. baru blog x ditimpa masalah..

  3. salam

    wahh tahniah la
    best tu dapat pakej besar percuma
    Fivio memang terbaik 🙂

  4. Fossil Malaysia

    Wah.. siap dapat free utk setahun tu.. best tu.. lepas ni lagi kencang lah blogging.. 🙂

  5. best tu…setahun percuma…
    gini baru le namanye cabaran sikit bee…asik yg free je,xmencabarlah…. hehe :p

  6. wahhh besstt yerr dpt free sethn upgrade 🙂
    tahniah….syukur 🙂 ehehe…

  7. tahniah Bee.. Fivio kasi brp bandwidth 😉 dah dapat free ni kena lah rajin2 promo fivio kan… 😉
    tu la bagus nya kenal dgn blogger tegar… 😉

    dugaan kecik ja ni Bee… pasni kena sabor & cool sikit… tgk kan dah dapat yg lebih baik…

    • fivio upgrade ke pakej 20gb , nanti tahun depan bee kena bayar rm100 domain free , maknanya tk perlu renew domain dr netkl dah..terus bayar pada fivio..

      haha kena lah promot fivio pulak , lalang sungguh kihkih…adei kak yong tk leh nak cool kalau tk bukak blog nih walau pun tk update tp nk gak tengok blog…tu lah namanya kasih syg pada blog hahaha..

  8. salam bee..

    akhirnya semua selesai…alhamdulillah… 😉

  9. wah…best tu…bile la nak ada hosting n domain sendiri ni..hehe…income pun takda lagi ni…

  10. setiap tu ada baik buruknya…..

  11. assalamualaikum..

    semoga puan bee kembali dapat berblog dengan lebih ceria erk…

  12. hoho..yg tak bestnya self hosted ni, semua kena buat sendii..tapi yang bestnyer, self hosted ni lebih kewl..hehe..

    Jom skodeng :Nak cari handbag LV, Longchamp, souvenir? Meh klik sini

    Jom skodeng :Notre Belle Histoire

  13. happy blogging bee..:)

  14. rumit jugak ek wordpress ni..kalo mcm ni k.mimi malas la nk guna wp..kalau bekerja tu lainlah pakai duit sdiri..x mau membebankan suami..kesian,beban dia sorang..uhuks..

    • itu lah akk , yg tu yg buat bee fikir cam tk layak je guna wp hehe..tapi sekarang free lagi boleh enjoy nanti duit iklan tu simpan tuk hosting je lah..usaha lebih keras chaiyookkk!!…

  15. bee..
    mana ada kene bayar tiap2 bulan..
    setahun skali je la yang.. hari tu amik pakej yang berapa?

  16. terase sangat kehilangan pabila xdapat bukak blog puanbee.com heheheeh…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *