Puanbee kembali , terima kasih fivio

Salam Bahagia Semua 🙂
huhu lega lah dapat bukak balik blog ni , dr petang semalam jiwa tersiksa je rasa hee, ku tak dapat bukak blog sebab limit bandwitdh , memang agak susah kalau pakai WordPress semua sendiri ok!..tetiba semalam rasa tak best je pakai wordpress kenapa ntah , pertama income blog tk lah banyak mana , tapi kena bayar banyak-banyak kan , fikir punya fikir berbaloi ke ?? ermmm ..pastu rasa nak topup bandwidht nak tranfer semua post ke blogspot dan nak pakai blogspot balik ..haha sebab bee memang tak suka nak bayar dan bayar tiap-tiap bulan cam ni , income tak banyak sangat pun…baiklah guna yang free ajer….TAPI hari ini bee tweet dengan kak yanmie minta tolong percepatkan proses nak top up bandwidth blog ni , tak tahan beb lama-lama tak bukak blog , rasa kosong je haha…ini blogger tegar tau !…

Dan tadi selepas borak-borak dengan kak yanmie tu , then aku offline lah nak pergi masak , karang anak-anak kebulur hehe…dah siap ku online balik tengok email balik dan tuptup email nya berbunyi begini

Assalamualaikum,

Saya sudah upgradekan blog Puan ke pakej yang lebih besar percuma untuk setahun.

Terima kasih,

————————————————–
Fadhlullah Abd Rahman
Fivio.com Management

Wah legaaaa…..allhamdulillah rezeki , haha sebenarnaya bee risau jugak , alamak berapa lah nak kena bayar ni !..erm rasa malas nak ber wordpress !..rasa tak layak nak berwordpress haha..macam-macam lah ..kalau percuma tu okey lah kan …terima kasih banyak buat En fadhlullah , suka sangat ..

Terima kasih jugak pada kawan-kawan yang perihatin siap ke fb , email , twitter , blog satu lagi , wah terharu sangat bee hargai semua tu 🙂

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

41 thoughts to “Puanbee kembali , terima kasih fivio”

        1. haa kan …bee memang pening sikit hari tu ingat kalau nk kena topup bandwitdh tiap2 bulan naya ler..nasib dpt free haha..lagi nasib kan:)

  1. best tu…setahun percuma…
    gini baru le namanye cabaran sikit bee…asik yg free je,xmencabarlah…. hehe :p

  2. tahniah Bee.. Fivio kasi brp bandwidth 😉 dah dapat free ni kena lah rajin2 promo fivio kan… 😉
    tu la bagus nya kenal dgn blogger tegar… 😉

    dugaan kecik ja ni Bee… pasni kena sabor & cool sikit… tgk kan dah dapat yg lebih baik…

    1. fivio upgrade ke pakej 20gb , nanti tahun depan bee kena bayar rm100 domain free , maknanya tk perlu renew domain dr netkl dah..terus bayar pada fivio..

      haha kena lah promot fivio pulak , lalang sungguh kihkih…adei kak yong tk leh nak cool kalau tk bukak blog nih walau pun tk update tp nk gak tengok blog…tu lah namanya kasih syg pada blog hahaha..

  3. rumit jugak ek wordpress ni..kalo mcm ni k.mimi malas la nk guna wp..kalau bekerja tu lainlah pakai duit sdiri..x mau membebankan suami..kesian,beban dia sorang..uhuks..

    1. itu lah akk , yg tu yg buat bee fikir cam tk layak je guna wp hehe..tapi sekarang free lagi boleh enjoy nanti duit iklan tu simpan tuk hosting je lah..usaha lebih keras chaiyookkk!!…

    1. oh itu pakej 5gb tk cukup buat bee , tu lah kalau pakej 5gb maknanya kena tambah tiap2 bulan ler..ini dah pakej 20gb maknanya ok ler setahun sekali ler hee..

      1. ayu punya lebih 500 ayu amik pakej gold..boleh tampung sampai 5 blog..setahun ayu renew RM100 je bee..better bee buat camtuh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *