Puanbee di kajang

Hari ni bersiaran dari kajang , ada majlis sambutan hari lahir anak saudara dan una , disebabkan dua2 menyambut hari lahir pada bulan yg sama , jadi buat je sekali harung ..

Antara menu yang akan di hidangkan laksa, rendang dan pulut kuning, puding , kek, bihun goreng san buah-buahan.

20120512-081015.jpg

Majlis bermula
jam 8 malam nanti , masak2 sedang di buatv, yang dah siap dimasak ialah puding jagung dan juga jelly kek + puding …

20120512-081225.jpg

ok selamat berhujung minggu 🙂 nanti update lain.

~Live BLogging

Comments

  1. wah2…sudah ber’live blogging’ gitu..hihi..

  2. live blogging gitu.. bikin panas sajek… hik2.. takdelah.. encik hasben sayangpun ade ura2 nak belikan iphone gak tp yg 2nd je lah… :p

    cntik betul jeli tu, rase mcm syg je nk makan :p

  3. Sambutan hari lahir pun mcm tu punya banyak menunya. ini betul2 meriah ni

  4. comelnya jelly.. takde acuan macam tu lagi.

  5. minat pulak puding yg purple n kuning, rasa ape agaknya..

  6. Pudin apa yang warna-warni tuh?

  7. pergh..mmg colourful.. 🙂

  8. gambar yang atas tu kuih jenama apa?cam sedap jer…

  9. kajang adalah tmpt tggl lama sy
    exited nk tgk kajang
    tp dlm entri ni xda gamba kajang
    gamba makanan..xpa2:) haha

  10. Izzuddin Fauzi :

    Kat Kajang? Hehehe 😀 Anyway, cuba tengok post di bawah ini (Musafir Ke Ipoh)… Apa yg best dekat Kajang ;D

  11. cantiknya..jelly kek + pudding ke tu bee? kalernya cantik betul.Meriah kan sambut ramai2, masak memasak pun jadi tak penat sebab seronk..

Trackbacks

  1. […] teringat saya dapat feedback macam-macam pertanyaan dalam entri saya yang ini. Ada yang tanya , apa rasa puding berwarna warni tu , ada yang tanya bagaimana nak buat jelly , ada […]

Speak Your Mind

*