Puanbee di kajang

Share

Hari ni bersiaran dari kajang , ada majlis sambutan hari lahir anak saudara dan una , disebabkan dua2 menyambut hari lahir pada bulan yg sama , jadi buat je sekali harung ..

Antara menu yang akan di hidangkan laksa, rendang dan pulut kuning, puding , kek, bihun goreng san buah-buahan.

20120512-081015.jpg

Majlis bermula
jam 8 malam nanti , masak2 sedang di buatv, yang dah siap dimasak ialah puding jagung dan juga jelly kek + puding …

20120512-081225.jpg

ok selamat berhujung minggu πŸ™‚ nanti update lain.

~Live BLogging

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

18 Comments:

  1. Pingback: 3 layer aneka rasa kek , jelly dan puding jagung di masukkan sekali dalam satu acuan | Puanbee.com | Diari Ibunda

  2. wah2…sudah ber’live blogging’ gitu..hihi..

  3. live blogging gitu.. bikin panas sajek… hik2.. takdelah.. encik hasben sayangpun ade ura2 nak belikan iphone gak tp yg 2nd je lah… :p

    cntik betul jeli tu, rase mcm syg je nk makan :p

  4. Sambutan hari lahir pun mcm tu punya banyak menunya. ini betul2 meriah ni

  5. comelnya jelly.. takde acuan macam tu lagi.

  6. minat pulak puding yg purple n kuning, rasa ape agaknya..

  7. Pudin apa yang warna-warni tuh?

  8. pergh..mmg colourful.. πŸ™‚

  9. gambar yang atas tu kuih jenama apa?cam sedap jer…

  10. kajang adalah tmpt tggl lama sy
    exited nk tgk kajang
    tp dlm entri ni xda gamba kajang
    gamba makanan..xpa2:) haha

  11. Izzuddin Fauzi

    Kat Kajang? Hehehe πŸ˜€ Anyway, cuba tengok post di bawah ini (Musafir Ke Ipoh)… Apa yg best dekat Kajang ;D

  12. cantiknya..jelly kek + pudding ke tu bee? kalernya cantik betul.Meriah kan sambut ramai2, masak memasak pun jadi tak penat sebab seronk..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *