Puanbee di kajang

Hari ni bersiaran dari kajang , ada majlis sambutan hari lahir anak saudara dan una , disebabkan dua2 menyambut hari lahir pada bulan yg sama , jadi buat je sekali harung ..

Antara menu yang akan di hidangkan laksa, rendang dan pulut kuning, puding , kek, bihun goreng san buah-buahan.

20120512-081015.jpg

Majlis bermula
jam 8 malam nanti , masak2 sedang di buatv, yang dah siap dimasak ialah puding jagung dan juga jelly kek + puding …

20120512-081225.jpg

ok selamat berhujung minggu ๐Ÿ™‚ nanti update lain.

~Live BLogging

About puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

18 Replies to “Puanbee di kajang”

  1. Pingback: 3 layer aneka rasa kek , jelly dan puding jagung di masukkan sekali dalam satu acuan | Puanbee.com | Diari Ibunda

  2. live blogging gitu.. bikin panas sajek… hik2.. takdelah.. encik hasben sayangpun ade ura2 nak belikan iphone gak tp yg 2nd je lah… :p

    cntik betul jeli tu, rase mcm syg je nk makan :p

  3. Kat Kajang? Hehehe ๐Ÿ˜€ Anyway, cuba tengok post di bawah ini (Musafir Ke Ipoh)… Apa yg best dekat Kajang ;D

  4. cantiknya..jelly kek + pudding ke tu bee? kalernya cantik betul.Meriah kan sambut ramai2, masak memasak pun jadi tak penat sebab seronk..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*