Puanbee.com di Sinar Harian Dalam Segmen Singgah Blog/Web

Allhamdulillah , syukur dan berterima kasih kepada wartawan Azie dari Sinar Harian yang telah menghubungi saya beberapa minggu lepas. Kata beliau yang memang suka baca blog saya. Belaiu tertarik dengan penyampaian yang santai di blog puanbee.com. Kembang setalam juga. 🙂 Walaubagaimana pun… Saya masih berharap blog ini boleh pergi lebih jauh. Dulu pernah masuk sinar harian juga [ LINK ]

puanbee.com sinar harian

TETAPI

Disebabkan saya tak tahu cerita blog akan keluar pada hari apa , jadi saya terlepas pandang tak beli surat khabar sinar harian. Pergi cari di kedai-kedai semua dah habis. Malam nya kirim pada suami pun tak ada .. malahan suami salah beli surat khabar pula. Aiyakkk ~

Walau apa pun TERIMA KASIH pada kawan-kawan yang alert dan inform pada saya.. Ada juga yang perasan .. hehe …

Dan TERIMA KASIH juga atas ucapan TAHNIAH dari Rakan Blogger yang sentiasa support saya secara terang-terang atau diam-diam. Sedar juga kalau tak ada kawan-kawan blogger / pembaca senyap  maka saya pun malas nak tulis dan update selalu gamaknya. 

Terima kasih korang ……….. saya suka sangat tengok komen2 yang banyak ucapan tahiah dan sebagainya .. Ini lah erti kejayaan blogger sebenar .. Ada kawan di blog yang memberi sokongan . Bukan masuk paper aje.. he he he ..

Buat kenangan 🙂

Sinar 1

Apa kata Tuan Denaihati ??  SBB2013 — > Ini lah dia — >  Kemeriahan sepetang bersama blogger 2013 #sbb2013

sinar 2 sinar 3 sinar 4 sinar 5 sinar 6 sinar 7

Di dalam gambar di atas , terselit ucapan orang tersayang  “ringkas dan padat” uwekk~ sinar 8

BFF dari zaman kocik-kocik .. beringus sememeh ..di atas .. hek2 ..

sinar 9

Yang di bawah ni tertinggal ketapi .. maklumla orang baru balik bercuti.

sinar 10

Dan saya masih belum dapat baca artikel itu sehingga habis .. wuuuu ~ siapa ada beli sinar harian hari ahad lepas tarikh 3/3/2012 ye ? meh kirim kat saya .. teringin nak baca .. uwaaaa … ingat nanti nak kejar uncle yang kutip paper terpakai la pulak heheh ..

Comments

  1. Seronoknya dapat masuk segmen ni..hehe..makin mantap blog puanbee…

  2. beli aje kat kedai surat khabar. ada yang masih simpan lagi surat khabar tarikh tu yang tak terjual..

  3. Tahniah kak Bee..semoga nanti akan semakin banyak pula ulasan di media-media lainnya sehingga promosi blog akan semakin banyak

  4. Memang betul-betul puas kak kalau penat lelah selama berblog, dengan pelbagai dugaan akhirnya ada hasilnya sebegini. Kadang-kadang kepuasan bukan datang daripada duit hasil berblogkan kak.

  5. sebuah pencapaian yang luar biasa blog anda bisa muncul di surat kabar
    kedepannya makin sukses mbak 🙂

  6. Tanniahlah kepada Puan Bee kerana blog mendapat ulasan didalam surat khabar Sinar Harian.

  7. tahniah dapat masuk paper. bukan senang tau masuk paper ni.
    lepas ni saham puanbee.com akan terus naik. semoga dimurahkan lagi rezeki. kalau ada projek nak pakai videographer hingusan meleleh..bagi tahu je lah 🙂

  8. Tahniah..
    Mesti seronok kan..
    Ruginya tak dpt cari paper..
    Kena usaha cari gak tue… Kenangan..

  9. Tahniah… jangan lupa orang yg di bawah ni 🙂

  10. Katak Comel :

    bertambah retis kwn aku sorg ni..
    nk sain…

  11. weee… tahniah3… dah banyak kali cakap tahniah nih
    kena banjer minyak aromatherapy.. kih3

  12. wahh tahniah ! nk kna dptkan lah slpas2 ni..haha

  13. Wah tahniah… ada bace kat newspaper tu…=)

  14. tahniah puan bee.. ni boleh jd pembakar semangat utk semua dlm arena ni.. heh

  15. rasa macam baca blog retis lah pulak hehehe

  16. waa cayalah!, tahniah bee…

  17. tumpang gembira dengan berita tuh…:)

  18. saya baru tahu bila baca blog bee…tahniah ye…seronok kan bila blog kita disebut-sebut orang…hehehehe

  19. tahniah puan bee. semakin dikenali oleh segenap lapisan masyarakat 🙂

  20. sekali lg.. tahniah… hihi

  21. Congratulations… makin semangat nak berblogging nih.. keep up the excellent work!

  22. Alhamdulillah. Tahniah Puan kerana sudah berjaya ke tahap ini. Saya yang dah berblog sejak tahun 2010 sampai sekarang tak ada peluang macam tu. :3

  23. wakil saya pun ada kat atas dulu, dalam screen shot FB.

  24. tahniah bee, lepas ni kalau dapat jumpa bleh ler minta otograp…bleh kan…hehe

  25. tambah glamer lah mcm ni. nak sain lah. tapi keratan paper tu takdelah pulak

  26. alhamdulillah dan sekali lagi tahniah pbee. tumpang gumbira…

  27. tahniah Bee, yg ini untuk kenangan 2013 plak… hihi…

  28. Alhamdulillah…. semoga jadi motivasi untuk terus menyinar dalam dunia blogging bagi hari mendatang….

  29. Tahniah bee..Saya pun bangga la tgk bee berjaya dalam blogging..tahniah,..

  30. tahniah bee..dah berjaya dengan bloogging..moga makin maju di masa hadapan..

  31. MaMa3HerOO :

    Wow!Tahniah bee..

  32. Datin Tyka :

    wahh femes akak kita ni tauuu..
    dulu DT dapat masuk majalah mingguan wanita pun dah kembang semacam je. haha

Speak Your Mind

*