Puanbee.com di Sinar Harian Dalam Segmen Singgah Blog/Web

Allhamdulillah , syukur dan berterima kasih kepada wartawan Azie dari Sinar Harian yang telah menghubungi saya beberapa minggu lepas. Kata beliau yang memang suka baca blog saya. Belaiu tertarik dengan penyampaian yang santai di blog puanbee.com. Kembang setalam juga. 🙂 Walaubagaimana pun… Saya masih berharap blog ini boleh pergi lebih jauh. Dulu pernah masuk sinar harian juga [ LINK ]

puanbee.com sinar harian

TETAPI

Disebabkan saya tak tahu cerita blog akan keluar pada hari apa , jadi saya terlepas pandang tak beli surat khabar sinar harian. Pergi cari di kedai-kedai semua dah habis. Malam nya kirim pada suami pun tak ada .. malahan suami salah beli surat khabar pula. Aiyakkk ~

Walau apa pun TERIMA KASIH pada kawan-kawan yang alert dan inform pada saya.. Ada juga yang perasan .. hehe …

Dan TERIMA KASIH juga atas ucapan TAHNIAH dari Rakan Blogger yang sentiasa support saya secara terang-terang atau diam-diam. Sedar juga kalau tak ada kawan-kawan blogger / pembaca senyap  maka saya pun malas nak tulis dan update selalu gamaknya. 

Terima kasih korang ……….. saya suka sangat tengok komen2 yang banyak ucapan tahiah dan sebagainya .. Ini lah erti kejayaan blogger sebenar .. Ada kawan di blog yang memberi sokongan . Bukan masuk paper aje.. he he he ..

Buat kenangan 🙂

Sinar 1

Apa kata Tuan Denaihati ??  SBB2013 — > Ini lah dia — >  Kemeriahan sepetang bersama blogger 2013 #sbb2013

sinar 2 sinar 3 sinar 4 sinar 5 sinar 6 sinar 7

Di dalam gambar di atas , terselit ucapan orang tersayang  “ringkas dan padat” uwekk~ sinar 8

BFF dari zaman kocik-kocik .. beringus sememeh ..di atas .. hek2 ..

sinar 9

Yang di bawah ni tertinggal ketapi .. maklumla orang baru balik bercuti.

sinar 10

Dan saya masih belum dapat baca artikel itu sehingga habis .. wuuuu ~ siapa ada beli sinar harian hari ahad lepas tarikh 3/3/2012 ye ? meh kirim kat saya .. teringin nak baca .. uwaaaa … ingat nanti nak kejar uncle yang kutip paper terpakai la pulak heheh ..

32 Comments

  1. Hafizul 19 March 2013 Reply
  2. ohcikgu 7 March 2013 Reply
  3. Blog Keperawatan 7 March 2013 Reply
  4. Hazmin Hamudin 7 March 2013 Reply
  5. Jefry 6 March 2013 Reply
  6. akubiomed 6 March 2013 Reply
  7. wandisini 6 March 2013 Reply
  8. Fazrol 6 March 2013 Reply
  9. noehas 6 March 2013 Reply
  10. Katak Comel 5 March 2013 Reply
  11. nurmisnan 5 March 2013 Reply
  12. hazwanhairy 5 March 2013 Reply
  13. Sharul 5 March 2013 Reply
  14. fariq 5 March 2013 Reply
  15. sweetkurma 5 March 2013 Reply
  16. ummiross 5 March 2013 Reply
  17. papa mifz 5 March 2013 Reply
  18. ummiarissa 5 March 2013 Reply
  19. ciklaili.com 5 March 2013 Reply
  20. elieza 5 March 2013 Reply
  21. Faridzuan 5 March 2013 Reply
  22. iAwani 5 March 2013 Reply
  23. ejam 5 March 2013 Reply
  24. Ladfe Amir 5 March 2013 Reply
  25. Denaihati 5 March 2013 Reply
  26. zie fauzi 5 March 2013 Reply
  27. diana 5 March 2013 Reply
  28. MaMa3HerOO 5 March 2013 Reply
  29. Datin Tyka 5 March 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.