PRUKasih : Dengarlah , Bacalah Dan Berkongsilah

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

PRUKasih adalah satu projek tabung khidmat masyarakat yang di anjurkan oleh Prudential . Manakala ” Project Listen PRUDENTIAL ” ini pula di langsungkan bagi mendapatkan dana / sumbangan untuk golongan yang memerlukan ketika musibah datang tidak di sangka .

Projek ini memggunakan kuasa mendengar dan membaca kisah-kisah kejayaan , kegagalan dan semangat di dalam hidup dari orang lain.Setiap 1 perkongsian Share Facebook , Tweet di twitter anda dan Email kepada kawan anda akan di dermakan sebanyak RM1 kepada tabung PRUKasih.

prukasih project listen

Ada 1001 kisah di dalam masyarakat kita dimana mungkin , kita masih belum dengar lagi. Disini lah tempatnya kita melihat , mengambil tahu , berkongsi dan membaca kisah-kisah kejayaan , kisah-kisah kejatuhan sesorang seterusnya menjadikan ianya sebagai inspirasi di dalam hidup kita.

Bersempena dengan projek listen ini , ada sesuatu yang boleh kita semua lakukan untuk sama-sama membantu dan melibatkan diri. Berkongsi lah setiap cerita yang telah di kongsi di dalam Project Listen ini.  Saya sendiri ada video di Project Listen sana .. hikhik .. cari sampai dapat.

Anda boleh terus ke link — >  http://projectlisten.com.my/ untuk sama-sama terlibat dengan projek Projeck Listen  ini.

Tak susah bukan ? 😛

Comments

  1. wahhhh… best2. kak mia pun join juga..

  2. jom join Prudential bee 😉 nis dgn hubby dah ambik medical card dia. mmg baguslah… insyaAllah sakit2 apa kemudian hari nanti, terbelalah nasib..

  3. Kita mempunyai tanggungjawab untuk menghulurkan bantuan kepada yang memerlukan.

  4. Emm projek apa ni?tak berapa nak faham lagi walaupun sudah membaca dua kali..kita share kat media sosial kita share jugak RM1?Emm mcm mana tu puanbee?sory sy fail sikit bab nak memahami nih..haha..kena masuk dalam laman tu dan share kan apa yang ada dalam laman project listen tu..mcm tu ke puanbee?

  5. insyaAllah cuba buat mana yg mampu. usaha baik perlu disokong

  6. Afifah Munirah :

    Nice project 🙂 Perkara yang baik kita kena hebahkan.

  7. Terima kasih Puan Bee. Insya Allah, cuba membantu setakat yang termampu.

  8. Wah nak terjah.. 🙂

  9. Terima kasih pn bee berkongsi projek ni. InshaaAllah akan terjah nanti…

    p.s-nak cari ape projek pn bee tu =)

Speak Your Mind

*