PRUKasih : Dengarlah , Bacalah Dan Berkongsilah

Share

PRUKasih adalah satu projek tabung khidmat masyarakat yang di anjurkan oleh Prudential . Manakala ” Project Listen PRUDENTIAL ” ini pula di langsungkan bagi mendapatkan dana / sumbangan untuk golongan yang memerlukan ketika musibah datang tidak di sangka .

Projek ini memggunakan kuasa mendengar dan membaca kisah-kisah kejayaan , kegagalan dan semangat di dalam hidup dari orang lain.Setiap 1 perkongsian Share Facebook , Tweet di twitter anda dan Email kepada kawan anda akan di dermakan sebanyak RM1 kepada tabung PRUKasih.

prukasih project listen

Ada 1001 kisah di dalam masyarakat kita dimana mungkin , kita masih belum dengar lagi. Disini lah tempatnya kita melihat , mengambil tahu , berkongsi dan membaca kisah-kisah kejayaan , kisah-kisah kejatuhan sesorang seterusnya menjadikan ianya sebagai inspirasi di dalam hidup kita.

Bersempena dengan projek listen ini , ada sesuatu yang boleh kita semua lakukan untuk sama-sama membantu dan melibatkan diri. Berkongsi lah setiap cerita yang telah di kongsi di dalam Project Listen ini.  Saya sendiri ada video di Project Listen sana .. hikhik .. cari sampai dapat.

Anda boleh terus ke link — >  http://projectlisten.com.my/ untuk sama-sama terlibat dengan projek Projeck Listen  ini.

Tak susah bukan ? 😛

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

10 Comments:

  1. wahhhh… best2. kak mia pun join juga..

  2. jom join Prudential bee 😉 nis dgn hubby dah ambik medical card dia. mmg baguslah… insyaAllah sakit2 apa kemudian hari nanti, terbelalah nasib..

  3. Kita mempunyai tanggungjawab untuk menghulurkan bantuan kepada yang memerlukan.

  4. Emm projek apa ni?tak berapa nak faham lagi walaupun sudah membaca dua kali..kita share kat media sosial kita share jugak RM1?Emm mcm mana tu puanbee?sory sy fail sikit bab nak memahami nih..haha..kena masuk dalam laman tu dan share kan apa yang ada dalam laman project listen tu..mcm tu ke puanbee?

  5. insyaAllah cuba buat mana yg mampu. usaha baik perlu disokong

  6. Nice project 🙂 Perkara yang baik kita kena hebahkan.

  7. Terima kasih Puan Bee. Insya Allah, cuba membantu setakat yang termampu.

  8. Terima kasih pn bee berkongsi projek ni. InshaaAllah akan terjah nanti…

    p.s-nak cari ape projek pn bee tu =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *