Promosi VCO CATALYST ( Minyak kelapa dara ) Batch 1

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Selain dari buat duit dengan blog dari servis iklan dan lain-lain , saya juga ada bisnes sendiri. Bisnes vco catalyst ( minyak kelapa dara ) ini bergerak diam-diam. Seronok pula sebab sentiasa mendapat pelanggan setiap masa. Allhamdulillah .. kebanyakkan nya pelanggan yang membeli untuk repeat order. Kebanyakkan nya juga pernah beli VCO dari orang lain dan berkesan lepas tu stokis / ejen tu berhenti jual , jadi rezeki saya la.Rezeki jangan di tolak. Satu sms bernilai bagi saya.

Di sebabkan saya rasa happy menjual VCO Catalyst ni , saya bercadang ingin membuat sedikit promosi untuk pelanggan terchenta. Jangan marah … semua pelanggan yang pernah membeli atau belum pernah membeli dari saya , di alu-alukan.

Semua gift di bawah di order khas dari kakak saudara saya yang tinggal di Korea. Produk mereka comel-comel. Jadi buat sebagai free gift untuk pelanggan vco saya.

gift 1

Getah rambut bercorak strawberry ..

Jadi jika berkenan .. apa lagi .. like page https://www.facebook.com/vcosoftgel dan lihat pada bahagian Percuma – not for sale ~ gift adalah terhad dan akan di update selalu. Ye lah barang datang dari jauh.

Konsep yang di guna pakai adalah. Siapa cepat dia dapat. Maksudnya .. siapa order , bayar dan dia akan dapat. Gift terhad sangat-sangat. Saya tunggu gift lain sampai dari korea , dan akan update setelah gift ini habis. Jadi rugi tak membeli dengan saya. ๐Ÿ™‚

gift 2

Cermin muka ย .. comel .. saya ada 1 dah pecah anak – anak kerjakan .. ย letak dalam beg … ^^)

gift 3

Pengosok badan berbentuk ais krim .. ngee .. semua gift cute-cute belaka .. jom shopping dengan VCO Catalyst.

Comments

  1. cara cantik alami :

    cantik cantik acesorisnya ,,

  2. Pemberian Gift juga merupakan teknik pemasaran. Selamat Maju Jaya ๐Ÿ™‚

  3. ala comelnye gift…

    ehemm bila nk start projek eh. nis pun bz plus x larat sgt pun ni :p

  4. ada free giftnya terbaik semoga bisnisnya berhasil Puanbee

  5. free gift terbaik…. ๐Ÿ˜‰

  6. promosi terbaik hari raya aidil adha dengan free gift dari korea.
    semoga sukses pbee.

  7. wow siap ada free gift tu..terbaik

Trackbacks

  1. […] Promosi VCO CATALYST ( Minyak kelapa dara ) Batch 1 […]

Speak Your Mind

*