design theme template blogspot / design timeline

Promosi Terbaik Dari Service Tempahan Design

Posted by

design theme template blogspot / design timeline

Salam semua, disini ada pengumuman terbaik untuk anda, sempena tahun baru ini Service Tempahan Design akan menawarkan Harga Promosi untuk anda semua yang berminat untuk mengambil service tempahan dari kami.

Harga design yang ditawarkan amat berpatutan, kenapa kami kata begitu? Kerana design yang kami hasilkan adalah bermutu dan 100% dari tenaga dan idea kerja kami sendiri. Bersempena Tahun 2013 ini kami juga menawarkan promosi kepada sesiapa yang mengambil service “Design Timeline Facebook ” di mana anda akan menerima Avatar Profile secara PERCUMA.

Timeline Power Magnet Pelanggan ” – Hanya untuk 10 pelanggan pertama yang membuat tempahan Timeline Facebook sahaja akan memiliki Avatar Profile secara Percuma! *harga avatar rm25

upah design timeline facebook

Di bawah ini merupakan list setiap tempahan yang anda boleh lakukan sekarang bagi melayakkan anda mendapat harga Promosi pada bulan Januari ini yang kami tawarkan.

  • Design Header
  • Design Header Flash
  • Design Banner
  • Design Watermark
  • Design Timeline Facebook
  • Design Template Blog(Boleh dirunding)
  • Profile Facebook

Untuk melihat contoh hasil yang telah kami laksanakan anda boleh ke SINI.

Untuk melaksanakan tempahan anda boleh melayari Fanpage kami di Service Tempahan Design @ Email kepada kozumi_ro@yahoo.com.

Jangan lepaskan peluang terbaik bagi memantapkan lagi bisnes atau website anda nampak lebih pro dan mantap dari segi designnya.

“DESIGN TERBAIK MATLAMAT KAMI”

29 comments

  1. wah sudah tentu harganya juga berbaloi-baloi, kepada yang berminat buat design blog header atau template tu inilah peluang terbaik =D

  2. untung kan kalau pandai benda2 gini..boleh buat bisnes lagi..saya memang tak pandai la..satu hari nanti mesti diaorang ni jugak yang saya cari,..hahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *