Promosi Senheng Kamera Digital Samsung , Panasonic & Sony

Ya semacam dah jadi duta sengheng ni , amboii korang jangan cakap macam tu kat puanbee pula ya .. bukan apa sekadar nak war-warkan kepada korang. Bahawasanya .. Senheng ada buat promosi produk digital terbaik !!

# Semua promosi ini akan tamat pada 30 September 2012. Boleh di dapati daripada semua kedai Senheng dan cawangan senQ.

Sempat lagi lepas raya korang pergi terjah senheng.. waaa.. geram dengan kamera dia ..

produk kamera

Antara produk yang menjadi sasaran promosi kali ini adalah seperti di dalam gambar di atas :

SAMSUNG NX210  , Panasonic DMCGX1WGC , SONY NEX5N/K , Panasonic DMCGF5WGC , SAMSUNG NX 1000 , SONY NEXF3K .

Pembeli boleh membeli dengan pembiyaan ansuran rendah AEON iaitu hanya 1% di senheng dan boleh mendapat pembayaran mudah sehingga 36 bulan ( maknanya makin rendah lah bayaran bulanan korang ) . Juga harus di ingat .. dengan semua pembelian di atas korang akan dapat diskaun dengan voucher yang telah saya war-warkan di dalam entri lepas [ LINK ] Voucher dari RM100 – RM500 untuk pembelian tertentu.

Waranty pula up lagi kepada 5 tahun. Dan akan menerima hadiah special premium dari Senheng dan SenQ juga.

Oleh itu lepas raya nanti rasa macam ada bajet lebih boleh terjah beramai-ramai ke Senheng dan Cawangan SenQ terdekat , murah dan berbaloi ni …

Selamat hari raya 🙂

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

12 thoughts on “Promosi Senheng Kamera Digital Samsung , Panasonic & Sony

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *