Promosi Senheng Kamera Digital Samsung , Panasonic & Sony

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ya semacam dah jadi duta sengheng ni , amboii korang jangan cakap macam tu kat puanbee pula ya .. bukan apa sekadar nak war-warkan kepada korang. Bahawasanya .. Senheng ada buat promosi produk digital terbaik !!

# Semua promosi ini akan tamat pada 30 September 2012. Boleh di dapati daripada semua kedai Senheng dan cawangan senQ.

Sempat lagi lepas raya korang pergi terjah senheng.. waaa.. geram dengan kamera dia ..

produk kamera

Antara produk yang menjadi sasaran promosi kali ini adalah seperti di dalam gambar di atas :

SAMSUNG NX210  , Panasonic DMCGX1WGC , SONY NEX5N/K , Panasonic DMCGF5WGC , SAMSUNG NX 1000 , SONY NEXF3K .

Pembeli boleh membeli dengan pembiyaan ansuran rendah AEON iaitu hanya 1% di senheng dan boleh mendapat pembayaran mudah sehingga 36 bulan ( maknanya makin rendah lah bayaran bulanan korang ) . Juga harus di ingat .. dengan semua pembelian di atas korang akan dapat diskaun dengan voucher yang telah saya war-warkan di dalam entri lepas [ LINK ] Voucher dari RM100 – RM500 untuk pembelian tertentu.

Waranty pula up lagi kepada 5 tahun. Dan akan menerima hadiah special premium dari Senheng dan SenQ juga.

Oleh itu lepas raya nanti rasa macam ada bajet lebih boleh terjah beramai-ramai ke Senheng dan Cawangan SenQ terdekat , murah dan berbaloi ni …

Selamat hari raya 🙂

Comments

  1. lepas raya bkn ada badget lebih lg,tp dh lari budget dh nie..gaji lmbt lg,nasiblah ada OT hari raya..hoho

  2. Mmmg selalu depa buat promosi kamera ni.. Harga mmg rendah time promosi… Rasa mahu angkat satu lagi kamera adehhh…

  3. Nak cari laptop baru dengan Sen Heng. 🙂

  4. 5 tahun waranti.bestnye.produk lain pun patut wt camni

  5. Terima kasih bee berkongsi info ni, kadang2 duduk rumah, memang terlepas pandang promosi macam ni.

  6. hahaha..masin mulut menjadi duta senheng puanbee ni..emm kalau ada slip gaji ok jer nak buat dengan AEON ni..interes dia pun rendah tu..hehe

  7. mcm nk kena sambar kamera baru je ni… yg Olympus tu dah dirosakkan dek Zaid, belum hantar kedai lagik

  8. Nikon x ada ke… 🙁

  9. warranty yg up sampai 5 tahun tu yg paling best, puas pakai.

  10. cettt…. tak mau belilah.. nanti rambang mata woo tgk
    camera mulah2… cabutttt

  11. oh bayar ansur ansur la.. cam courts.. hihi

  12. hehe..mmg mcm duta la bee…

    menarik tu promosinya..bila la nak merasa ada DSLR ni..hehe

Speak Your Mind

*