Promosi Senheng .. Hebatkan raya kau !

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sticky post 48 Hours šŸ™‚ Hebat sangat ke promosi Senheng ni ? Ya! hebatkan lah raya kau dengan membeli peralatan elektrik dan elektronik rumah , gadget baru dengan promosi raya dari Senheng ni. Biasa di hujung tahun atau tiba hari raya , kita dapat bonus , masa ni lah yang ada untuk membeli kelengkapan rumah yang baru , mesin basuh dah rosak berjeman , tunggu juga bonus untuk beli mesin basuh , masa ni jugaklah begitu banyak promosi berlangsung.. kita sebagai pengguna ni harus peka .. mana nak dapat promosi yang betul .. betul … betul berbaloi ?

Bil Elektrik Terlalu Tinggi? Klik Disini!
hebat raya dengan senhengIngin Kurangkan Bil Elektrik Anda? Klik Disini!

Mana boleh dapat beli TV LCD besar tu dan dapat balik cash voucher *sehingga RM500 ? Mana nak dapat beli kamera DSLR Nikon dan dapat balik cash voucher *sehingga RM500 ? Mana nak dapat ? cer citer …

Tetapi di Sengheng boleh !!!!! Saya share promosi terbaru untuk korang na….Sempena raya ni saja … ada KEMPEN PENJIMATAN DENGAN ADANYA REBATE BAUCER Ā TUNAI *sehingga RM500 untuk Ā pembelian terpilih.

promosi raya senheng

Contoh : Beli barangan rumah acam peti ais , TV LCD , mesin basuh ke .. :

Dari RM 999 ke RM 1999 anda akan dapat baucer tunai RM100 , jika harga barangan dari RM2000 – RM2999 pula , anda akan dapat baucer tunai RM200 , manakala jika membeli barang dari harga RM 3000 – RM3999 , anda akan dapat baucer tunai RM300 , begitulah seterusnya jika beli barangan berharga RM 4000 – RM4999 anda akan dapat baucer tunaiĀ RM400 , dan akhir sekali jika membeli barangan bernilai dari RM5000 – RM5999 Ā anda akan dapat baucer tunaiĀ RM500.. hebat tak ?

promosi senheng 2012

Contoh 2 : Beli barangan gadget/ teknologi contoh kamera DSLR , Smartphone ke .. :

Dari RM 999 ke RM 1999 Ā anda akan dapat baucer tunaiĀ RM50 , jika harga barangan dari RM2000 – RM2999 pula , anda akan dapat baucer tunaiĀ RM100 , manakala jika membeli barang dari harga RM 3000 – RM3999 anda akan dapat baucer tunaiĀ , begitulah seterusnya jika beli barangan berharga RM 4000 – RM4999 Ā anda akan dapat baucer tunaiĀ , dan akhir sekali jika membeli barangan bernilai dari RM5000 – RM5999 Ā anda akan dapat baucer tunaiĀ RM250.. hebat tak ?

Wahhh .. hebat bukan ? Mana nak dapat jualan hebat begitu kan ? Nak yang lagi hebat ? Korang boleh menyertai AEON RAYA CONTEST. Sebanyak RM100,000 hadiah di tawarkan untuk pemenang.

Seperti biasa di Senheng kita boleh beli barang secara kredit dengan pembiyaan ansuran mudah AEON .Ā Bayaran muka nya adalah sebanyak RM1 sahaja untuk semua produk. Kelebihan lain bayaran untuk bulan pertama akan di lewatkan.

(1 Julai – 31 Ogos )

Opss chop ! sebelum lupa .. ada lagi ..Sempena keluaran filem The Amazing Spider-man ā€“ Ada satu contest Beli & MenangĀ – untuk memenangi 50 unit 46ā€ Sony Internet LED TVĀ . Selain itu ada juga gift eklusif premium bersempena The Amazing Spider-man tu seperti (beg kasut , beg , payung dan karpet )

Amacam ?? Hebak Hebat tak ?

Ya .. ya .. Hebak ! Hebat ! Sila keĀ https://www.senheng.com.my/2012aug/raya/Ā untuk tengok promosi berikutnya , kalau lah nak tengok dulu apa yang korang teringin sangat nak beli kan .. Cuci mata .. dari mata turun ke hati ..hikss

Comments

  1. seh heng kena guna slip gaji ka walaupon belian hanya smartphone?

  2. beli barangan senheng memang perlu disertakan slipgaji ?

  3. berbaloi ker beli di sen heng hehehe

  4. Hehe..nabil duta senheng ke??eh2 banyak nya hadiah tu..lumayan giler…paling penting, dapat beli camera tak pe dah..hehe

  5. plg penting Nabil jadi duta! hehehe

  6. peluang hebat seblemu raya, mana tahu ada rezeki.bonus berganda sebelum hari raya

  7. tak pernah windows shopping kat seng heng,,,,haha

  8. seng heng ni memang tempat akak beli barangan elektrik sebab dekat beno dgn rumah, jalan kaki jer

  9. Saya antara pelanggan setia Sen Heng ada beberapa barang elektrik beli dengan mereka. Kamera DSLR tahun lepas beli dari Sen Heng

  10. senheng suruh promosi ka ini? haha..

  11. mmg ada cdg nak terjah seng heng nnt..hehe

  12. rata-rata semua buat promosi… kena pandai pilih…. jangan sampai kemahuan mengatasi keperluan… huhuhu… boleh boros dibuatnya..

  13. hehe..hebak,hebak!. Ummi ni pun ada juga nak cari microwave, yang lama tu baru je rosak bulan puasa ni..

  14. mmg menarik rebetnye tuh… ade jugak verangan nak beli mesin basuh lagi besorrr…. yg ada ni warranty 5 thn dah nak habis rasenye…

Trackbacks

  1. […] di atas korang akan dapat diskaun dengan voucher yang telah saya war-warkan di dalam entri lepas [ LINK ] Voucher dari RM100 – RM500 untuk pembelian […]

Speak Your Mind

*