Promosi hosting , sekuriti wordpress dan pembangunan theme wordpress

Promosi hosting , sekuriti wordpress dan pembangunan theme wordpress

Diam tak diam dah dekat 2 minggu saya menukar syarikat perkhidmatan hosting dari syarikat lama kepada hosting Eizil Network. Kerana apa saya tukar ? sudah tentu tawaran harga yang berbaloi menjadi pilihan saya.

Buat masa sekarang tak ada masaalah apa-apa ketika menggunakan hosting yang di sediakan oleh Eizil Network ini. Blog bertambah laju loadingnya adalah. Support pun sentiasa ada.

Eizil Network sedang menjalankan prmosi bagi bulan Mac 2013. Siapa-siapa yang ingin menukar atau baru ingin menggunakan palatform wordpress harus ambil peluang ini. Atau korang yang baru ingin memulakan bisnes online dan inginkan sebuah website lengkap serba serbi nya. Korang boleh hubungi Eizil Network dan mulakan perbincangan untuk website korang.

Promosi mac 2013

Promosi yang melibatkan perkhidmatan yang disediakan oleh pihak Eizil Network ini adalah seperti berikut:

  • Hosting Pakej Silver.

Pakej hosting ini menawarkan perkhidmatan seperti di bawah pada harga cuma RM125 setahun. ( Murah gilerrr ~ )

  1. Ruang penyimpanan sebanyak 5000 MB,
  2. Bandwidth 60 GB, cPanel + Softaculous,
  3. Konfigurasi sehingga 7 addon dan 7 parked domain (domain dijual berasingan)

Selain itu, pihak Eizil Network ada juga menyediakan perkhidmatan semimanaged Cloud Hosting khusus untuk mereka yang memerlukan solusi WordPress hosting yang telah dioptimasi dan hanya digunakan oleh laman anda seorang sahaja.

Pakej Premium Hosting ini dilengkapi dengan

  1. Ruang penyimpanan 20 000Mb SSD, 512MB RAM, 500Gb Bandwidth.
  2. Anda boleh melanggan pakej ini secara bulanan. Harga bulanan adalah RM35 sebulan.

Perkhidmatan Sekuriti WordPress.

  • Pakej Sekuriti WordPress ini adalah untuk pengguna WordPress self-hosted yang memerlukan perkhidmatan sekuriti audit yang akan menilai dan memastikan keselamatan anda adalah pada tahap yang memuaskan.
  • Pakej yang ditawarkan ini berharga RM100 /satu laman. Harga sebelum promosi adalah RM150 /satu laman.
  • Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan perkhidmatan ini, sila buat tempahan di url berikut: http://www.eizil.com/projek/perkhidmatan-sekuriti/

Perkhidmatan Pembinaan Tema WordPress

  1. Tawaran terakhir adalah kepada sesiapa yang memerlukan tema yang dibina khusus untuk blog atau laman sesawang anda.
  2. Eizil Network menawarkan harga promosi RM888 untuk tempahan tema WordPress. Harga asal perkhidmatan ini adalah RM1500.
  3. Harga pembinaan tema WordPress ini tertakluk kepada terma dan syarat.
  4. Anda boleh mendapatkan butiran lanjut di halaman berikut: http://www.eizil.com/projek/custom-wordpress-theme/

Bisik Puanbee  : Murah dan berbaloi sangat ni tau!! , saya sendiri geram kan perkhidmatan pembinaan tema wordpress ni , entah bila nak cukup modal untuk upah Eizil Network ni. Kelebihan menggunakan Theme WordPress yang di bina oleh Eizil Network adalah ……. kemas , laju loading nya dan yang paling best ikut kemahuan kita dan tak ada orang guna theme yang sama dengan kita. Fuhh~

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

39 Comments

  1. Untung dapat menggunakan service eizil network ni..memang support tip top..saya tak pernah guna lagi perkhidmatan eizil network..tapi dari pengalaman minta pertolongan dari eizil, beliau cukup mudah..orag kelantan kata, mudah baso..haha

  2. pembayaran dari hosting Malaysia ini apa bisa menggunakan bank transfer ya ??
    terima kasih infonya bu 🙂

    1. kalau dari indonesia, boleh juga membayar dengan menggunakan paypal.

  3. Terliur ambe. Ambe baru saja renew bulan 1 dulu. rasanya pakej yg bro eizil tawarkan ni mmg superb murah!

    Satu lagi bab design themes,mmg nak sangat, cuma belum ada wangnya..hehe

  4. Agak2nya boleh ke order sekarang tapi nak gunanya bulan 8 nanti? Huhu

  5. promosi baikkk punyer ni….tapi baru je tukar hosting je hari tu…due pun jauh lagi….

  6. time promosi ini, bagi mereka yang cari hosting atau ingin berpindah boleh rebut peluang ini

  7. kak bee.. belanje security.. huhuhuhu

  8. woo kak bee dah pakai hosting dari bro eizil rupanya. kawan baru je beli hosting dari datakl. tgk la dah nak due nanti bley la migrate ke sana nanti kot.. huuu

      1. Author

        kan dah tak keluar muka hensem tu .. ehek .. boleh nanti contact ezil , beli dulu guna kemudian pun tkpe , nanti lepas habis promosi tk dpt dah harga tu ..

  9. pergh..
    dasat tol bro eizil ni..
    bru taw

    1. Author

      saya dah semak , saleiz.com mendapat jawapan ini — [This domain is authorized to be using WHMCS. ]

        1. Author

          Oh ye ke ? Tak mengapa la , sekarang saleiz dah ada lesen , bagus la awak tegur dia untuk beli lesen. sekarang saleiz dah mulakan dengan langkah baik dengan membeli lesen baru buat promosi.

          Patut tak ada masaalah dengan awak , kenapa awak nak pertikaikan pula ? risau orang ambil lesen ke ? atau risau orang lain dah ada lesen ?

          yang lepas tu lepas la , sekarang saleiz dah ada lesen , dah ok , sepatutnya tak ada masaalah dengan awak.

        2. wah… apa kes ni?

          sekarang dah ada lesen, kiranya bolehlah nak promosi gila-gila pun ,kan
          kiranya tak ada masalah lah ye… kan? kan?

          semua orang pernah buat silap, orang yang belajar atas kesilapan lalu itu rasanya lebih berhati-hati supaya tak buat silap kali kedua.

          perlu ke dihukum atas kesilapan yang telah dibaiki? Kita bercakap hari ini bukan bersandarkan kenangan mengusik jiwa zaman dinosour tu… entri ini diterbitkan pada 11hb Mac 2013, relevant untuk masa sekarang.

          awak tak pernah buat silap walau sekali pun dalam hidup ke?

  10. err..mmg menarik pakej tu..perlu ke akk pkai hosting ni bee..ehem2..sebenonye..akk x paham..ape ke benda nye nih..ngeh3

    1. Author

      kalau guna blogspot macam akk , akk pakai hosting blogger free , jika guna wordpress mcm saya ni memang kena beli hosting kak , untuk simpan data2 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *