Promosi hosting , sekuriti wordpress dan pembangunan theme wordpress

Diam tak diam dah dekat 2 minggu saya menukar syarikat perkhidmatan hosting dari syarikat lama kepada hosting Eizil Network. Kerana apa saya tukar ? sudah tentu tawaran harga yang berbaloi menjadi pilihan saya.

Buat masa sekarang tak ada masaalah apa-apa ketika menggunakan hosting yang di sediakan oleh Eizil Network ini. Blog bertambah laju loadingnya adalah. Support pun sentiasa ada.

Eizil Network sedang menjalankan prmosi bagi bulan Mac 2013. Siapa-siapa yang ingin menukar atau baru ingin menggunakan palatform wordpress harus ambil peluang ini. Atau korang yang baru ingin memulakan bisnes online dan inginkan sebuah website lengkap serba serbi nya. Korang boleh hubungi Eizil Network dan mulakan perbincangan untuk website korang.

Promosi mac 2013

Promosi yang melibatkan perkhidmatan yang disediakan oleh pihak Eizil Network ini adalah seperti berikut:

  • Hosting Pakej Silver.

Pakej hosting ini menawarkan perkhidmatan seperti di bawah pada harga cuma RM125 setahun. ( Murah gilerrr ~ )

  1. Ruang penyimpanan sebanyak 5000 MB,
  2. Bandwidth 60 GB, cPanel + Softaculous,
  3. Konfigurasi sehingga 7 addon dan 7 parked domain (domain dijual berasingan)

Selain itu, pihak Eizil Network ada juga menyediakan perkhidmatan semimanaged Cloud Hosting khusus untuk mereka yang memerlukan solusi WordPress hosting yang telah dioptimasi dan hanya digunakan oleh laman anda seorang sahaja.

Pakej Premium Hosting ini dilengkapi dengan

  1. Ruang penyimpanan 20 000Mb SSD, 512MB RAM, 500Gb Bandwidth.
  2. Anda boleh melanggan pakej ini secara bulanan. Harga bulanan adalah RM35 sebulan.

Perkhidmatan Sekuriti WordPress.

  • Pakej Sekuriti WordPress ini adalah untuk pengguna WordPress self-hosted yang memerlukan perkhidmatan sekuriti audit yang akan menilai dan memastikan keselamatan anda adalah pada tahap yang memuaskan.
  • Pakej yang ditawarkan ini berharga RM100 /satu laman. Harga sebelum promosi adalah RM150 /satu laman.
  • Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan perkhidmatan ini, sila buat tempahan di url berikut: http://www.eizil.com/projek/perkhidmatan-sekuriti/

Perkhidmatan Pembinaan Tema WordPress

  1. Tawaran terakhir adalah kepada sesiapa yang memerlukan tema yang dibina khusus untuk blog atau laman sesawang anda.
  2. Eizil Network menawarkan harga promosi RM888 untuk tempahan tema WordPress. Harga asal perkhidmatan ini adalah RM1500.
  3. Harga pembinaan tema WordPress ini tertakluk kepada terma dan syarat.
  4. Anda boleh mendapatkan butiran lanjut di halaman berikut: http://www.eizil.com/projek/custom-wordpress-theme/

Bisik Puanbee  : Murah dan berbaloi sangat ni tau!! , saya sendiri geram kan perkhidmatan pembinaan tema wordpress ni , entah bila nak cukup modal untuk upah Eizil Network ni. Kelebihan menggunakan Theme WordPress yang di bina oleh Eizil Network adalah ……. kemas , laju loading nya dan yang paling best ikut kemahuan kita dan tak ada orang guna theme yang sama dengan kita. Fuhh~

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

39 Comments:

  1. Untung dapat menggunakan service eizil network ni..memang support tip top..saya tak pernah guna lagi perkhidmatan eizil network..tapi dari pengalaman minta pertolongan dari eizil, beliau cukup mudah..orag kelantan kata, mudah baso..haha

  2. pembayaran dari hosting Malaysia ini apa bisa menggunakan bank transfer ya ??
    terima kasih infonya bu 🙂

  3. Pakej menarik dari sahabat kita.

  4. siapa-siapa yang nak bertukar ni peluang baik lah.

  5. Terliur ambe. Ambe baru saja renew bulan 1 dulu. rasanya pakej yg bro eizil tawarkan ni mmg superb murah!

    Satu lagi bab design themes,mmg nak sangat, cuma belum ada wangnya..hehe

  6. wah.. murahnya hositng rm125 ja.. ni yang rasa nak bertukar..

  7. Agak2nya boleh ke order sekarang tapi nak gunanya bulan 8 nanti? Huhu

  8. promosi baikkk punyer ni….tapi baru je tukar hosting je hari tu…due pun jauh lagi….

  9. time promosi ini, bagi mereka yang cari hosting atau ingin berpindah boleh rebut peluang ini

  10. cool…. bagus promosi. murah tuh
    Semoga business brother kita sukses..

  11. kak bee.. belanje security.. huhuhuhu

  12. wah ada promosi lah, menarik ni 😀

  13. dah order… belum bayor…. ngeeee

  14. woo kak bee dah pakai hosting dari bro eizil rupanya. kawan baru je beli hosting dari datakl. tgk la dah nak due nanti bley la migrate ke sana nanti kot.. huuu

  15. hum.. masih byk perlu belajar ni .. hehehe .. xpelah guna blogspot dulu.. 🙂

  16. pergh..
    dasat tol bro eizil ni..
    bru taw

  17. Kalau tengok promo memang menjanjikan tapi tahu tak kalau hosting saleiz mengguna perisian yang tidak sah?

    Mungkin puanbee kena baca http://blog.whmcs.com/?t=66802 untuk tahu kondisi dari hosting saleiz

    • saya dah semak , saleiz.com mendapat jawapan ini — [This domain is authorized to be using WHMCS. ]

      • saleiz baru beli perisian setelah kami mengancam untuk mengambil tindakan undang undang.Sila periksa tarikh pembelian licensy di sini http://www.client.saleiz.com/?licensedebug

        Sedangkan saleiz sendiri ada sejak 2004 simak laporan yang masuk pada direksi kami http://3.bp.blogspot.com/-MSzG2LErPfo/UT5fglHC72I/AAAAAAAAADA/6JtR3P4nv3s/s1600/Capture.JPG

        • Oh ye ke ? Tak mengapa la , sekarang saleiz dah ada lesen , bagus la awak tegur dia untuk beli lesen. sekarang saleiz dah mulakan dengan langkah baik dengan membeli lesen baru buat promosi.

          Patut tak ada masaalah dengan awak , kenapa awak nak pertikaikan pula ? risau orang ambil lesen ke ? atau risau orang lain dah ada lesen ?

          yang lepas tu lepas la , sekarang saleiz dah ada lesen , dah ok , sepatutnya tak ada masaalah dengan awak.

        • wah… apa kes ni?

          sekarang dah ada lesen, kiranya bolehlah nak promosi gila-gila pun ,kan
          kiranya tak ada masalah lah ye… kan? kan?

          semua orang pernah buat silap, orang yang belajar atas kesilapan lalu itu rasanya lebih berhati-hati supaya tak buat silap kali kedua.

          perlu ke dihukum atas kesilapan yang telah dibaiki? Kita bercakap hari ini bukan bersandarkan kenangan mengusik jiwa zaman dinosour tu… entri ini diterbitkan pada 11hb Mac 2013, relevant untuk masa sekarang.

          awak tak pernah buat silap walau sekali pun dalam hidup ke?

    • dia guna perisian yang sah 🙂

  18. err..mmg menarik pakej tu..perlu ke akk pkai hosting ni bee..ehem2..sebenonye..akk x paham..ape ke benda nye nih..ngeh3

    • kalau guna blogspot macam akk , akk pakai hosting blogger free , jika guna wordpress mcm saya ni memang kena beli hosting kak , untuk simpan data2 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *