Promosi Botol susu AVENT murah | botol susu bebas bpa (0% bpa)

Sticky post 48 jam : Botol susu jenama Avent siapa yang tak kenal lagi ? semua orang tahu .. selepas kecoh kerajaan mengharamkan botol susu bebas BPA semua ibu ibu dan ayah ayah menukar botol susu biasa ke jenama AVENT. Kini .. pengedar membuat promosi menjual botol susu AVENT dengan harga lebih murah dari pasaran sedia ada.Penjimatan yang anda dapat berganda-ganda ok.

Oleh itu jika korang tercari-cari pengedar AVENT yang memang sah-sah di cintai oleh ramai ibu bapa sini saya rekemenkan , harga lebih murah dengan promosi terkini yang di buat sekarang di facebook.

Kebaikkan botol susu avent ni

  1. Mempunyai sistem anti colic – Maksud anti colic adalah .. susu akan keluar bila baby isap puting , jika baby tak isap susu tak akan keluar meleleh seperti botol susu biasa. Agak bagus sebenarnya , benda ni lah yang akan dapat elakkan baby dari tersedak susu. Malam pun bila baby tertidur sewaktu isap susu , baby tak akan tersedak.
  2. Saiz dan bentuk di designkan menyerupai puting susu ibu sendiri , jadi dapat elakkan anak terkeliru antara susu ibu dan susu botol. Ini dapat elakkan baby kekal ingin menyusu botol sahaja.
  3. BPA FREE atau BEBAS BPA 
Untuk order sila ke :  https://www.facebook.com/NSnurizshar

Email : nurulizyanhelmi@gmail.com

promosi botol susu avent di facebook

botol susu avent terkini

Philips Avent Advanced Feeding Bottles (Slow Flow, 260ml X 4 )

Normal Price: RM130

Harga Promosi :-

beli 1 set: RM99
beli 2 set: RM95 per set
beli 3 set: RM92 per set

Philips AVENT Manual Breast Pump

Normal Price: RM200
Promo:-
beli 1 set: RM148
beli 2 set: RM142.50per set
beli 3 set: RM135 per set

Product Features

  1. Handheld manual pump—easy to assemble and use
  2. Unique soft five-petal message cushion mimics baby’s suckling for steady milk flow
  3. Flexible and portable—perfect for travel
  4. Interchangeable with other AVENT products—express directly into a storage cup, Via cup, bottle or training cup
  5. BPA-free 

Box Contains

  1. Philips AVENT Manual Breast Pump
  2. Philips AVENT Feeding Bottle (125ml)
  3. Bottle stand/funnel cover
  4. Sealing disc for milk storage
Avent breast pump with storage , bebas bpa

Philips AVENT Manual Breast Pump with VIA Storage Cups

Philips AVENT Manual Breast Pump with VIA Storage Cups

Normal Price: RM200
Promo:-
beli 1 set: RM148
beli 2 set: RM142.50per set
beli 3 set: RM135 per set

Product Features

  1. Handheld manual pump—easy to assemble and use
  2. Express directly into a VIA milk storage cup and feed directly from the cup with adapter pack
  3. Unique soft five-petal message cushion mimics baby’s suckling for steady milk flow
  4. Flexible and portable—perfect for travel
  5. BPA-free

Box Contains

  1. 1 x Manual Breast Pump
  2. 2 x Pre-sterilised VIA cups with lids
  3. 1 x Newborn Flow Teat
  4. 1 x Teat travel pack
  5. 2 x Spare parts
  6. 1 x Disposable breast pad sample pack
promo Philips AVENT Toddler Food Storage Set free bpa

Philips AVENT Toddler Food Storage Set

Philips AVENT Toddler Food Storage Set

Normal Price: RM130
Promo:-
beli 1 set: RM85
beli 2 set: RM80 per set
beli 3 set: RM75 per set

botol susu avent promosiPhilips AVENT Classic BLUE Special Edition (260 ml x 2)

Normal Price: RM90
Promo:-
beli 1 set: RM65
beli 2 set: RM62.50 per set
beli 3 set: RM60 per set

botol susu avant special edition , bebas bpa 0%

Philips AVENT Classic PINK Special Edition (260 ml x 2)

Philips AVENT Classic PINK Special Edition (260 ml x 2)

Normal Price: RM90
Promo:-
beli 1 set: RM65
beli 2 set: RM62.50 per set
beli 3 set: RM60 per set

*Philips AVENT Classic BLUE Special Edition (260 ml x 2) | Philips AVENT Classic PINK Special Edition (260 ml x 2)

Mid Year Special Price; RM65 – Free delivery (normal price: RM80)

Unsettled and irritable behavior, known as fussing, is by far the most commonly known crying behavior in babies. Clinical studies show that the AVENT Bottle significantly reduces colic and fussing. Fussing is reduced especially at night*

The two piece anti-colic system consists of the AVENT Nipple and adapter ring. As your baby feeds, the unique skirt on the AVENT Nipple flexes to allow air into the bottle instead of your baby’s tummy. Like natural breastfeeding your baby controls the milk flow.

This bottle is made from PP (Polypropylene) – a BPA-Free material

The bottle is supplied with slow flow teats.

Untuk order sila ke :  https://www.facebook.com/NSnurizshar

Email : nurulizyanhelmi@gmail.com

p/s : Ok .. selamat membeli belah , murah sungguh dah ni .. lagi-lagi botol event kaler pink dan biru tu .. ai pun tergoda , tapi anak dah besar dan tengah melatih laila bee tu minum dalam cawan je.

Related : Pengharaman botol susu  bpa 1 mac 2012

Related : Promosi botol susu bebas bpa , jenama avent

Related : Botol susu bebas bpa ? kenali apa itu bpa dan tips elakkan bpa disini

Search

Comments

  1. Philips AVENT Manual Breast Pump ada lagi?

  2. ade lagi ke..camne nak beli

  3. Philips AVENT Manual Breast Pump ada stok tak …

  4. Philips AVENT Manual Breast Pump ada stok lg tak..

  5. Philips Avent Advanced Feeding Bottles (Slow Flow, 260ml X 4 )

    akak ade stok lagi x?

  6. askum.. saya nak beli newborn starter yg ader kat laman web http://www.facebook.com/NSnurizshar
    tapi takde pun ruang untuk order… camne yer?

  7. ada lagi tak botol susu avent

  8. rozimah dros :

    saya mmg dah lama nak beli sebab anak saya tak mahu menyusu botol. tp tak tau nak beli kat mana. blh tolong saya dptkannya segera

  9. botol ni xde jual 1 shje ke??n mcm mane cara utk beli??

  10. nak tanye..promosi ni smpai bile?kalau newborn,bole ke pakai classic special edition 260 ml tu?sy 1st baby,so xtau..

  11. puting botol avent berapa ek harga nye dgn botol design baru tu?

  12. philip Avent Classic Pink SE (260ML x 2)

    1 set = 2btl?
    2 set = 4btl?

    btl ke gitu?

    please reply me back ..

  13. salam ,masih ada ke offer botol 260ml x 4 RM 99 tu?klu ada camna nk wat pmbayaran n hrga tmasuk pos ker?u kat area mna,klu dkat i bleh p ambk jer,,,tq

  14. salam…sis ada lg ke stok utk breast pump…

  15. akak boleh bagitau x kenapa di malaysia botol susu avent tidak ada due date,sedangkan botol susu avent di luar negara mempunyai due date.

  16. ada lg x promosi utk btol susu avent?
    ada x botol yg 330ml warna pink @ putih?
    kalau ada harganya berapa???

  17. [...] Related : Promosi botol susu bebas bpa , jenama avent [...]

  18. [...] Related : Promosi botol susu bebas bpa , jenama avent [...]

  19. aisey puan bee dah terbiasa dengan brand pigeon tapi harga macam lebih kurang sama je
    onlajer recently posted..Ramadhan DatangMy Profile

  20. untuk ibubapa dan bakal ibubapa bolehlah sambar 1, 2 set.
    Denaihati recently posted..Nuffnang Blogopolis 2012 #NNBMY2012My Profile

  21. tunggu cucu lahir dulu :D
    sweetkurma recently posted..kembara media kemboja : menyaksikan kedaifanMy Profile

  22. harga mmg mahal tp berbaloi kan..utk anak apa salahnya..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Nasi Kerabu RM1.50, RM2.50 & RM3.50My Profile

  23. Botol susu jensi Avent adalah botol berjenama dan beli yang jenis anti-colic dapat menghalang anak kecil tersedak susu.

  24. Hahaha..menarik botol ni..betul tu..dulu isteri aku kalut duk cari botol yang free bpa..aku sampai ke hari ni tak tau apa itu free bpa…tak pernah nk tanya isteri sebab aku pikir aku serba tahu…hahahahaha…
    Hafizul recently posted..Rentetan Cerita Ole-Ole Sempena Karnival TMMy Profile

  25. Murah tuh.. Boleh grab untuk anak sedara baru nanti..
    Thanks Bee..
    nurmisnan recently posted..Just relax dudeMy Profile

  26. sebelum ni mmg guna botol susu ni…tapi satu jer maslah, masalah air meleleh kuar ketika ium hehehe..;)
    budak felda recently posted..Lembutkan Hatimu SayangMy Profile

  27. Salam,

    Ada cadang nak beli tapi biar dulu, nak bg full bf dulu, takleh tampung kang baru cari electric breast pump, tak larat woo nak manual, sakit kehkehkeh.
    yanmie recently posted..Kepak Ayam Bakar BerempahMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: