Promo Julia – Ganti Kau Yang Terindah Akasia

Share

Kau yang terindah dah tamat , petang ini 24 sep dah ada drama baru Julia. Drama Julia ini dibintangi oleh pelakon Nabila Huda, Fauziah Ghous, Fizo Omar, Izreen Azmindar, Iqram Dinzly dan ramai lagi. Sama-sama menanti slot akasia setiap jam 7.00 malam . Julia mesti best .. ramai pelakon kesukaan saya di dalam drama ni ..

drama julia sinopsis julia  , julia episod 1

Layan .. petang ni jam 7 julia .. seperti biasa ..hobi …

Amir (lakonan Fizo Omar ) seorang yang agak nakal di sekolah, Amir telah ditangkap kerana merokok dan dikenakan hukuman rotan di hadapan guru-gurunya.

Amir juga ada hati dengan seorang gadis bernama Sofia lakonan Izreen Azminda, tetapi Sofia dengan selamba menolak cinta Amir, dan mengatakan dia tidak ada hati dengan Amir.

Sementara itu hubungan Amir dan Julia (lakonan Nabila Huda) semakin rapat, Julia berjaya merubah diri Amir dan Amir mulai menumpukan pelajarannya di sekolah.

 

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

9 Comments:

  1. Pingback: Komen Drama Julia Episod Akhir | Puanbee.com | Diari Ibunda

  2. supO thi cite julia best cite kau yg trindh………..:)

  3. finally mereka berdua dapat belajar di U Korea..
    bangga mak abah mereka..

  4. dah lama tak layan cerita jiwang tau. Kali terakhir tengok cerita jiwang melayu apa ya. Lupa sudah.

  5. wahh layan cerita jiwang mcm dia..haha..ehh puanbee bukak kedai tuudng pulak ke??ke rakan kongsi kak ct ni?haha

  6. Tak B’kesempatan Azie nak Tengok Citer Ini Puan Bee! Sampai Rumah dapat Tengok News Jer kihkihhhh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *