Projek Seminar Jom Kurus Percuma Untuk Blogger

Spread the love

Sticky Post πŸ˜›

Beberapa hari lepas saya telah meminta KevinZahri mengadakan satu aktiviti untuk para blogger melalui twitter , kemudian saya berjaya mendapat respon .. jom lah kita ramai-ramai menyertai seminar jom kurus untuk blogger secara percuma dengan kerjasana dari KevinZahri , Puanbeedotcom dan Prince Court Medical Centre.

UPDATE : Buat entri bukan utnuk contest , sesiapa yang buat entri dah boleh join asalkan belum cukup 40 peserta ..

jom kurus bersama kevin zahri

  • Topik: Jom Kurus bersama Kevin Zahri (maklumat lanjut)
  • Tarikh: 8hb Julai 2012
  • Masa: 2-5pm
  • Lokasi: Prince Court Medical Centre, Kuala Lumpur
  • Speaker: Kevin Zahri
  • Bilangan Peserta: 40 sahaja
  • Penyertaan percuma , selain dari itu blogger yang hadir akan mendapat eBook percuma selepas sesi seminar.

Syarat Penyertaan :Β Untuk menyertai sessi percuma Jom Kurus ini, anda mesti memenuhi syarat-syarat berikut:

  • Mesti mempunyai blog yang aktif
  • Create satu blog post tentang:Β 1) kenapa anda ingin join seminar ini dan 2) kenapa rasanya ramai yang mengalami masalah berat badan berlebihan. (simple2 je )
  • Include logo Jom Kurus (klik di sini) dalam blog post tersebut.
  • Penting! Sila email link blog post anda kepada PuanBee di puanbeedotcom@gmail.com
Kriteria Pemilihan
  1. Ada blog
  2. Buat blog post
  3. Submit url ke email puanbee
  4. Sebelum mencukupi 40 peserta penyertaan di terima
Sekian , harap dapat jumpa korang di sana nanti.
PESERTA SEMINAR JOM KURUS – LINK

147 thoughts on “Projek Seminar Jom Kurus Percuma Untuk Blogger”

  1. Pingback: Kira DCR Di Seminar Jom Kurus Bersama Kevin Zahri | kujie2.com

  2. Pingback: Kira DCR Di Seminar Jom Kurus Bersama Kevin Zahri | Hidup Biar Sedap

  3. Pingback: Testimoni : Bersama Blogger di Seminar Jom Kurus Kevin Zahri | Puanbee.Com

  4. Pingback: Seminar Kevin Zahri masih ada kekosongan | Nadot's Words

  5. Pingback: tips kurus : DUA CARA TERBAIK TURUNKAN BERAT BADAN | Puanbee.Com

  6. Pingback: Bersualah Kita dalam seminar jom kurus kevin zahri | Puanbee.Com

  7. Pingback: Jom Kurus dengan Kevin Zahri Percuma untuk Blogger! | Nadot's Words

      1. wokey…tq Puan Bee..insyaAllah rajin, nak join… tp tgh pening skrg dlm proses nak tukar ke domain n hosting baru…
        Kalau sy join, mesti kevin geleng kepale tgk sy yg dah morbid obese ni..haiishh… πŸ˜‰

  8. Pingback: DaddyDee - Saya Mahu Kurus : Seminar Jom Kurus

  9. Teringin nak menghiburkan diri bersama walaupun diri dah memang terlalu kurus dah…hehehe

    Tapi malangnya masa tu masih berada di Terengganu menghabiskan hadiah percutian daripada keluarga… huhu..

  10. Pingback: Seminar Jom Kurus Bersama Kevin Zahri Khas Untuk Blogger | Hidup Biar Sedap

    1. boleh lagi bobo , cepat buat entri ajak2 kawan2 blogger lain2 , disamping pergi seminar ni boleh beramah tamah dengan kawan2 blogger lain ..

  11. Seronoknya boleh joint…. :-p

    Kalau la dapat joint kan… nanti time nak pergi tu..
    Cam mana nak pastikan kita yang memang diterima untuk joint nie..
    Kang nanti ada yang balik camtu je..sbb x leh buktikan penyertaan…hihihi… (sekadar bertanya dan mmg nak tau pun :-p)

  12. Pingback: Peserta Seminar Jom Kurus

  13. Kat KL ek,hehe tak dapat la nak turut serta,akak bagi la cadangan buat kat Johor pula nanti,mesti ramai blogger johor yang akan turut serta nanti

  14. TAHNIAH utk Bee sbgai org kuat…ttp sedih la cz tarikh tu Beby kena ambil greding black belt kt Muar….hu.hu.hu…..tringin nk join….

  15. Zarul Umbrella

    menarik ni tp saya nak kena tunggu jadual kerja saya utk nex month lg seminggu ..nak tahu samada hari tu saya ada Mlaysia ke tak

    1. boleh ,event ni terangkan cara pemakanan yg betul , memang elok sangat bard , mak-mak yg pergi lagi bagus boleh praktikkan ketika nak sediakan makanan ke keluarga nanti kan.

  16. Choiii Bee.. naper ler buat time kita tak der..
    bagus join seminar begini.. walaupun tak ler demok
    bagai tapi gd to know tips dari Kevin.. Kim salam
    kurus kat beliau.. hik3

  17. 8/7 ari Ahad..

    7/7 Myra ada join xtiviti company Bee, dok nampak macam tak dapat join lah….huhuuu

    Sayang gak ni..

      1. Kalau buat kat Penang Bee, konpom2 Myra akan bagi pengesahan, ini jauh, kena kira bajet + ari Senin kena apply cuti lagi..

        Myra kan baru je bercuti sebab exam 2minggu, takut tak diluluskan je… πŸ™‚

          1. Sebab buat kat KL banyak bajet perlu difikirkan..huhuu

            Mana tau nanti Kevin Zahri ni terbuka hati nak buat belah utara ke πŸ˜‰

  18. memula saya baca jon kursus percuma utk blogger. Bila baca syarat2, eh! apasal kena cerita pasal berat badan lak ni. rupa2nya jom kurus.. mati2 saya ingatkan kursus blogger

    1. bukan lah seminar je , maklumat lanjut boleh klik link di atas bahagian maklumat lanjut , ada tulis apa isi seminar tu πŸ™‚

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *