Projek Seminar Jom Kurus Percuma Untuk Blogger

Sticky Post πŸ˜›

Beberapa hari lepas saya telah meminta KevinZahri mengadakan satu aktiviti untuk para blogger melalui twitter , kemudian saya berjaya mendapat respon .. jom lah kita ramai-ramai menyertai seminar jom kurus untuk blogger secara percuma dengan kerjasana dari KevinZahri , Puanbeedotcom dan Prince Court Medical Centre.

UPDATE : Buat entri bukan utnuk contest , sesiapa yang buat entri dah boleh join asalkan belum cukup 40 peserta ..

jom kurus bersama kevin zahri

  • Topik: Jom Kurus bersama Kevin Zahri (maklumat lanjut)
  • Tarikh: 8hb Julai 2012
  • Masa: 2-5pm
  • Lokasi: Prince Court Medical Centre, Kuala Lumpur
  • Speaker: Kevin Zahri
  • Bilangan Peserta: 40 sahaja
  • Penyertaan percuma , selain dari itu blogger yang hadir akan mendapat eBook percuma selepas sesi seminar.

Syarat Penyertaan :Β Untuk menyertai sessi percuma Jom Kurus ini, anda mesti memenuhi syarat-syarat berikut:

  • Mesti mempunyai blog yang aktif
  • Create satu blog post tentang:Β 1) kenapa anda ingin join seminar ini dan 2) kenapa rasanya ramai yang mengalami masalah berat badan berlebihan. (simple2 je )
  • Include logo Jom Kurus (klik di sini) dalam blog post tersebut.
  • Penting! Sila email link blog post anda kepada PuanBee di puanbeedotcom@gmail.com
Kriteria Pemilihan
  1. Ada blog
  2. Buat blog post
  3. Submit url ke email puanbee
  4. Sebelum mencukupi 40 peserta penyertaan di terima
Sekian , harap dapat jumpa korang di sana nanti.
PESERTA SEMINAR JOM KURUS – LINK

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

147 Comments:

  1. Pingback: Kira DCR Di Seminar Jom Kurus Bersama Kevin Zahri | kujie2.com

  2. Pingback: Kira DCR Di Seminar Jom Kurus Bersama Kevin Zahri | Hidup Biar Sedap

  3. Pingback: Testimoni : Bersama Blogger di Seminar Jom Kurus Kevin Zahri | Puanbee.Com

  4. kurus tu tak lah sgt. tapi buncit tu ada r hahaha

  5. Pingback: Seminar Kevin Zahri masih ada kekosongan | Nadot's Words

  6. Pingback: tips kurus : DUA CARA TERBAIK TURUNKAN BERAT BADAN | Puanbee.Com

  7. Pingback: Bersualah Kita dalam seminar jom kurus kevin zahri | Puanbee.Com

  8. Puan Bee,

    Ada kosong lagi tak? Saya baru je email… Seronoknya kalau dapat participate. πŸ™‚

  9. kat mana ni..macam nak join..

  10. Pingback: Jom Kurus dengan Kevin Zahri Percuma untuk Blogger! | Nadot's Words

  11. saya dah kurus..hehe

  12. Alaa..Kuala Lumpur pula..jauhnya puan bee.. kalau kelantan or terengganu sah2 boleh pergi.

  13. Puan Bee.. still ade kekosongan ke?? tringin nak joinnn… πŸ˜‰

  14. Pingback: DaddyDee - Saya Mahu Kurus : Seminar Jom Kurus

  15. Rasa macam rugi plak tak pergi program ni

  16. Teringin nak menghiburkan diri bersama walaupun diri dah memang terlalu kurus dah…hehehe

    Tapi malangnya masa tu masih berada di Terengganu menghabiskan hadiah percutian daripada keluarga… huhu..

  17. Kak Long Mawar Merah

    Dah siap entri dah..

  18. Pingback: Seminar Jom Kurus Bersama Kevin Zahri Khas Untuk Blogger | Hidup Biar Sedap

  19. alamak menarik nie hehehe

  20. Izzuddin Fauzi

    Tak telambat lagi kan πŸ™‚ Boleh join nie πŸ™‚

  21. nak join yp 8 hb saya nk balik kg la..dah lama sngat x balik nih…next time kalau ada bagi tau yer

  22. ramai dah join.. mcm tak sempat je huhu

  23. menarik jgk ni..dah ckup belum 40 org ye?
    ciktom nak join cuma bmbg last minute ada hal plk 8/7 tue…

  24. Menarik ni. Tapi rasa macam tak dapat join πŸ™

  25. wah bagus lah puan bee, usaha yg sgt bagus..
    tahniah

  26. Seronoknya boleh joint…. :-p

    Kalau la dapat joint kan… nanti time nak pergi tu..
    Cam mana nak pastikan kita yang memang diterima untuk joint nie..
    Kang nanti ada yang balik camtu je..sbb x leh buktikan penyertaan…hihihi… (sekadar bertanya dan mmg nak tau pun :-p)

  27. if blog tuh tk ramai org masuk or komen pon bleh terime ker..
    bleh bawak partner tak..

  28. Mati2 sy ingatkan kursus utk blogger,.. rupa2 kurus. πŸ™‚ Silap baca πŸ™‚

  29. kalau dekat mau jgk join ni…

  30. Pingback: Peserta Seminar Jom Kurus

  31. Bagus projek seminar ni. Sara takleh nak join key el tu jauh sgt la. πŸ™‚

  32. Emm tak dapat nak sertai…wahh mesti menarik nih..hehe

  33. hope to gain more fitness insights from the guru

  34. oh ni promote dalam group tadi. sayang jauh pulak.. KAEL tu
    lagipun sesuai untuk golongan obes dan teringin kurus tu, saya dah kurus dah πŸ™‚

  35. Rabiatul Adawiyah

    akak!! nak join!!! hehehe. jap tunggu saya tulis k…

  36. Kat KL ek,hehe tak dapat la nak turut serta,akak bagi la cadangan buat kat Johor pula nanti,mesti ramai blogger johor yang akan turut serta nanti

  37. Menarik. Tapi dah cukup kurus. Jika ada kursus nak jadi gemuk/berisi sikit, maybe baru naik join..hehe

  38. akak bee, da penoh ke nih? T_T nengok org bkn maen ramai lg nih..

    huhuhu nk jugak~~

  39. Nurul nak join… πŸ˜‰

  40. Ibu Mifzal Arsyad

    kalau dekat..teringin nak join…hehe

  41. badan saya dah kurus,,tak layak join.

  42. mcm dah cukup 40 jer?

  43. menarik ni bee… tapi dah schedule utk program lain masatu.. rugi rasanya!

  44. menarik gak ni..mesti banyak pesaing ni..

  45. bagus nih, tak nak kurus, nak gemuk. huhu

  46. TAHNIAH utk Bee sbgai org kuat…ttp sedih la cz tarikh tu Beby kena ambil greding black belt kt Muar….hu.hu.hu…..tringin nk join….

  47. whoaa…comey deh contest ni..haha..good luck semua yg masuk.. πŸ˜€

  48. taufiq arifin

    wah.. seminar untuk blogger pon ade ek.. πŸ™‚

  49. Jom kurus ramai2. ..
    sy dh kurus sangat dh nih.. . hehehe πŸ™‚

  50. bagus kursus ni tapi tak leh nak join. jauh dan sibuk sekarang ni..hehe πŸ™‚

  51. alamak best ni…tapi dekat lah pulak tempatnya tu…huhuhu…area selatan tak nak turun ke?

  52. Wah menarik ni. Menda free rugi tak layan… Heheeh

  53. mula2 ingatkan kurus tu kursus hehe,

  54. nak join jugak…hehe

  55. Zarul Umbrella

    menarik ni tp saya nak kena tunggu jadual kerja saya utk nex month lg seminggu ..nak tahu samada hari tu saya ada Mlaysia ke tak

  56. wah, menarik juga nih

  57. dh pi kene amalkan tips2 yg diberikan..kalo x sama je la..hehe

  58. kak, org pregnant blh join tak? 8 julai tu bard ada kt malaysia…boleh kot join..

    • boleh ,event ni terangkan cara pemakanan yg betul , memang elok sangat bard , mak-mak yg pergi lagi bagus boleh praktikkan ketika nak sediakan makanan ke keluarga nanti kan.

  59. Choiii Bee.. naper ler buat time kita tak der..
    bagus join seminar begini.. walaupun tak ler demok
    bagai tapi gd to know tips dari Kevin.. Kim salam
    kurus kat beliau.. hik3

  60. terbaik lahh bee πŸ™‚

    all the best utk event ni ye

  61. Oh tidak sangka boleh dapat percuma kerana saya dapat email yang berbayar sebanyak RM50 untuk seminar yang sama.

  62. 8/7 ari Ahad..

    7/7 Myra ada join xtiviti company Bee, dok nampak macam tak dapat join lah….huhuuu

    Sayang gak ni..

  63. memula saya baca jon kursus percuma utk blogger. Bila baca syarat2, eh! apasal kena cerita pasal berat badan lak ni. rupa2nya jom kurus.. mati2 saya ingatkan kursus blogger

  64. waa hebat program ni, tentu ramai yang berminat ni bee..

  65. mesti perempuan ramai gi ni..

  66. fuh… berani bee approach retis…. πŸ˜‰

    xdapek le bee… cik abe dah fly2 masa tu…

  67. menarik ni, yang pastinya bukan program pocho-pocho kot…he he

  68. best2..tapi 8july aku ada kursus huhu

  69. menarik, tengah dipikirin

  70. wah..menarik jgk program nie..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *