Projek Seminar Jom Kurus Percuma Untuk Blogger

Projek Seminar Jom Kurus Percuma Untuk Blogger

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sticky Post πŸ˜›

Beberapa hari lepas saya telah meminta KevinZahri mengadakan satu aktiviti untuk para blogger melalui twitter , kemudian saya berjaya mendapat respon .. jom lah kita ramai-ramai menyertai seminar jom kurus untuk blogger secara percuma dengan kerjasana dari KevinZahri , Puanbeedotcom dan Prince Court Medical Centre.

UPDATE : Buat entri bukan utnuk contest , sesiapa yang buat entri dah boleh join asalkan belum cukup 40 peserta ..

jom kurus bersama kevin zahri

  • Topik: Jom Kurus bersama Kevin Zahri (maklumat lanjut)
  • Tarikh: 8hb Julai 2012
  • Masa: 2-5pm
  • Lokasi: Prince Court Medical Centre, Kuala Lumpur
  • Speaker: Kevin Zahri
  • Bilangan Peserta: 40 sahaja
  • Penyertaan percuma , selain dari itu blogger yang hadir akan mendapat eBook percuma selepas sesi seminar.

Syarat Penyertaan :Β Untuk menyertai sessi percuma Jom Kurus ini, anda mesti memenuhi syarat-syarat berikut:

  • Mesti mempunyai blog yang aktif
  • Create satu blog post tentang:Β 1) kenapa anda ingin join seminar ini dan 2) kenapa rasanya ramai yang mengalami masalah berat badan berlebihan. (simple2 je )
  • Include logo Jom Kurus (klik di sini) dalam blog post tersebut.
  • Penting! Sila email link blog post anda kepada PuanBee di puanbeedotcom@gmail.com
Kriteria Pemilihan
  1. Ada blog
  2. Buat blog post
  3. Submit url ke email puanbee
  4. Sebelum mencukupi 40 peserta penyertaan di terima
Sekian , harap dapat jumpa korang di sana nanti.
PESERTA SEMINAR JOM KURUS – LINK

Comments

  1. kurus tu tak lah sgt. tapi buncit tu ada r hahaha

  2. Puan Bee,

    Ada kosong lagi tak? Saya baru je email… Seronoknya kalau dapat participate. πŸ™‚

  3. kat mana ni..macam nak join..

  4. saya dah kurus..hehe

  5. wah~ best nie~

  6. Alaa..Kuala Lumpur pula..jauhnya puan bee.. kalau kelantan or terengganu sah2 boleh pergi.

  7. Puan Bee.. still ade kekosongan ke?? tringin nak joinnn… πŸ˜‰

  8. Rasa macam rugi plak tak pergi program ni

  9. Teringin nak menghiburkan diri bersama walaupun diri dah memang terlalu kurus dah…hehehe

    Tapi malangnya masa tu masih berada di Terengganu menghabiskan hadiah percutian daripada keluarga… huhu..

  10. Kak Long Mawar Merah :

    Dah siap entri dah..

  11. alamak menarik nie hehehe

  12. Izzuddin Fauzi :

    Tak telambat lagi kan πŸ™‚ Boleh join nie πŸ™‚

  13. nak join yp 8 hb saya nk balik kg la..dah lama sngat x balik nih…next time kalau ada bagi tau yer

  14. ramai dah join.. mcm tak sempat je huhu

  15. menarik jgk ni..dah ckup belum 40 org ye?
    ciktom nak join cuma bmbg last minute ada hal plk 8/7 tue…

  16. Menarik ni. Tapi rasa macam tak dapat join πŸ™

  17. wah bagus lah puan bee, usaha yg sgt bagus..
    tahniah

  18. Seronoknya boleh joint…. :-p

    Kalau la dapat joint kan… nanti time nak pergi tu..
    Cam mana nak pastikan kita yang memang diterima untuk joint nie..
    Kang nanti ada yang balik camtu je..sbb x leh buktikan penyertaan…hihihi… (sekadar bertanya dan mmg nak tau pun :-p)

  19. if blog tuh tk ramai org masuk or komen pon bleh terime ker..
    bleh bawak partner tak..

  20. Mati2 sy ingatkan kursus utk blogger,.. rupa2 kurus. πŸ™‚ Silap baca πŸ™‚

  21. kalau dekat mau jgk join ni…

  22. Bagus projek seminar ni. Sara takleh nak join key el tu jauh sgt la. πŸ™‚

  23. Emm tak dapat nak sertai…wahh mesti menarik nih..hehe

  24. hope to gain more fitness insights from the guru

  25. oh ni promote dalam group tadi. sayang jauh pulak.. KAEL tu
    lagipun sesuai untuk golongan obes dan teringin kurus tu, saya dah kurus dah πŸ™‚

  26. Rabiatul Adawiyah :

    akak!! nak join!!! hehehe. jap tunggu saya tulis k…

  27. Kat KL ek,hehe tak dapat la nak turut serta,akak bagi la cadangan buat kat Johor pula nanti,mesti ramai blogger johor yang akan turut serta nanti

  28. Menarik. Tapi dah cukup kurus. Jika ada kursus nak jadi gemuk/berisi sikit, maybe baru naik join..hehe

  29. akak bee, da penoh ke nih? T_T nengok org bkn maen ramai lg nih..

    huhuhu nk jugak~~

  30. Nurul nak join… πŸ˜‰

  31. Ibu Mifzal Arsyad :

    kalau dekat..teringin nak join…hehe

  32. badan saya dah kurus,,tak layak join.

  33. mcm dah cukup 40 jer?

  34. menarik ni bee… tapi dah schedule utk program lain masatu.. rugi rasanya!

  35. menarik gak ni..mesti banyak pesaing ni..

  36. bagus nih, tak nak kurus, nak gemuk. huhu

  37. TAHNIAH utk Bee sbgai org kuat…ttp sedih la cz tarikh tu Beby kena ambil greding black belt kt Muar….hu.hu.hu…..tringin nk join….

  38. whoaa…comey deh contest ni..haha..good luck semua yg masuk.. πŸ˜€

  39. taufiq arifin :

    wah.. seminar untuk blogger pon ade ek.. πŸ™‚

  40. MDHAFiZ.NET :

    Jom kurus ramai2. ..
    sy dh kurus sangat dh nih.. . hehehe πŸ™‚

  41. bagus kursus ni tapi tak leh nak join. jauh dan sibuk sekarang ni..hehe πŸ™‚

  42. alamak best ni…tapi dekat lah pulak tempatnya tu…huhuhu…area selatan tak nak turun ke?

  43. Wah menarik ni. Menda free rugi tak layan… Heheeh

  44. mula2 ingatkan kurus tu kursus hehe,

  45. nak join jugak…hehe

  46. Zarul Umbrella :

    menarik ni tp saya nak kena tunggu jadual kerja saya utk nex month lg seminggu ..nak tahu samada hari tu saya ada Mlaysia ke tak

  47. wah, menarik juga nih

  48. dh pi kene amalkan tips2 yg diberikan..kalo x sama je la..hehe

  49. kak, org pregnant blh join tak? 8 julai tu bard ada kt malaysia…boleh kot join..

    • boleh ,event ni terangkan cara pemakanan yg betul , memang elok sangat bard , mak-mak yg pergi lagi bagus boleh praktikkan ketika nak sediakan makanan ke keluarga nanti kan.

  50. Choiii Bee.. naper ler buat time kita tak der..
    bagus join seminar begini.. walaupun tak ler demok
    bagai tapi gd to know tips dari Kevin.. Kim salam
    kurus kat beliau.. hik3

  51. terbaik lahh bee πŸ™‚

    all the best utk event ni ye

  52. Oh tidak sangka boleh dapat percuma kerana saya dapat email yang berbayar sebanyak RM50 untuk seminar yang sama.

  53. 8/7 ari Ahad..

    7/7 Myra ada join xtiviti company Bee, dok nampak macam tak dapat join lah….huhuuu

    Sayang gak ni..

    • kan ke petang tu myra , sempat tu .. jom lah bila lagi nak aktif2 dengan rakan blogger

      • Kalau buat kat Penang Bee, konpom2 Myra akan bagi pengesahan, ini jauh, kena kira bajet + ari Senin kena apply cuti lagi..

        Myra kan baru je bercuti sebab exam 2minggu, takut tak diluluskan je… πŸ™‚

  54. memula saya baca jon kursus percuma utk blogger. Bila baca syarat2, eh! apasal kena cerita pasal berat badan lak ni. rupa2nya jom kurus.. mati2 saya ingatkan kursus blogger

  55. waa hebat program ni, tentu ramai yang berminat ni bee..

  56. mesti perempuan ramai gi ni..

  57. fuh… berani bee approach retis…. πŸ˜‰

    xdapek le bee… cik abe dah fly2 masa tu…

  58. menarik ni, yang pastinya bukan program pocho-pocho kot…he he

  59. best2..tapi 8july aku ada kursus huhu

  60. menarik, tengah dipikirin

  61. wah..menarik jgk program nie..

Trackbacks

  1. […] Kami barisan blogger yang tiap hari ‘menternak lemak’ cuba untuk mengubah penampilan diri. Dari kanan tu Nurul, Mia, Zana, tuan tanah kedawong, Intan, Kue Cu ( adik bongsu saya ) dan Puan Bee […]

  2. […] Kami barisan blogger yang tiap hari ‘menternak lemak’ cuba untuk mengubah penampilan diri. Dari kanan tu Nurul, Mia, Zana, tuan tanah kedawong, Intan, Kue Cu ( adik bongsu saya ) dan Puan Bee […]

  3. […] Projek Seminar Jom Kurus Percuma Untuk Blogger […]

  4. […] So, kalau free Ahad ptg ni, jom meramaikan lagi Seminar Jom Dating Kurus dengan Kevin Zahri. Yang penting, FREE hokay..;p Details boleh visit sini. […]

  5. […] juga penaja seminar jom kurus yang di anjurkan untuk pembaca blog […]

  6. […] lagi 2 hari maka bersualah kita didalam satu majlis Seminar Jom Kurus bersama Kevin Zahri. Saya merasa agak tidak sabar untuk bertemu dengan blogger semua , dan saya juga ada rasa sikit […]

  7. […] join jom. Free je untuk blogger! Korang boleh terjah blog puanbee.com dan baca syarat-syarat dan details on this seminar. Selagi belum cukup 40 orang, insyaAllah, korang […]

  8. […] Kursus Jom Kurus dianjurkan olehΒ Β Prince Court Medical Centre, KevinZahri danΒ PuanBee. Β  Saya Mahu Kurus : Seminar Jom […]

  9. […] minggu lepas saya dah respond projek Puan Bee ini.Β  Sangat menarik dan orang macam saya memang tak patut melepaskan peluang yang […]

  10. […] saya senaraikan peserta yang telah pun menghantar link dan comfirm berjaya mendapat tempat di Majlis Seminar Jom Kurus Itu Nanti. Ada yang tanya berapa puanbee dapat dengan membuat kerjasama dengan Kevin Zahri ni. […]

Speak Your Mind

*