Projek Main Mak Dan Anak

Ehemm.. keji kan tajuk tu korang .. jangan fikir bebukan ekkk…semalam stok lauk habis .. termasuklah nak ke pejabat pos kerana salah isi borang kelmarin tu .. Ayah tak de so kena bertindak beli lauk sendiri .. so sekarang buat plan dengan kakak awal-awal dah , takut tersilap isi borang pos laju lagi..

“sat nanti sampai tesco , ibu bagi duit kakak bawak adik-adik main dekat playground tu ye .. ibu nak ke pejabat pos jap ”

kakak apa lah lagi gumbira lah dia .. padahal nk suruh adik-adik je main ..

Projek Main Mak dan anak

Projek Main Mak dan anak

Sooo .. semua surat2 dah sampai rasanya .. hehe lega… ada beberapa pos express tak de jawapan lagi dah sampai ke belum orang disana ?????

Ok fokos kat anak panah dalam gambar di bawah tu dulu ye .. nanti saya cerita kenapa dan mengapa korang kena fokos kat situ …

Handbag Craft

Handbag Craft

ada yang komen , pelik lah tempat komen blog puanbee ni ,asal komen je tak keluar2 bukan pelik ye pembaca yang di sayangi sekalian , saya setting tempat komen jenis moderation , bila orang komen , komen tersebut akan disimpan sehinggalah saya baca , balas jejak dan approve .. baru komen tu keluar … kalau di ikutkan tak elok juga jenis ni melambak2 komen nak di balas , dan pengunjung tak dapat nak berkongsi idea , tapi saya tetap buat jenis moderation sbb tak nak terlepas pandang mana-mana komen ..

ada cara lain tak ye ?

hurmm..kat rumah ramai ..sempat update je nak balas komen dan jejak tak dapat …

sekian …

(Visited 13 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. Kawasan perumahan saya tidak disediakan taman permainan oleh pihak pemaju. Nasib baiklah rumah jenis teres bolehlah anak main basikal keliling taman.

    • samalah biomed , rumah saya tak de taman , dulu ada tetiba ntah cam mana diorang leh bina banggunan atas taman tu .. sekarang nak main boleh pinjan taman permainan taman sebelah atau ke tesco lah kita

  2. komen kita tapis sendiri amat sesuai
    bagi mengelak spam berlebihan keluar.

  3. Hahahaha πŸ˜†

    Mcm keji tajuk tu mmg iya!!!!!

    Nasib bEe ni berfikiran +ve tau! πŸ˜› hahahahahaha
    Hurmmmm… Danish pun skang nak p playground tu je. Selalunya En hasben lah yg menjaganya sbb bEe tak larat πŸ˜› hehehe (padahal mak dia nak tgk brg lain)

    • hahahah saja bg pembaca rasa sengal sekejap , alaaaa faham sesangat lah .. maknya mesti nak cuci mata kan .. tau2 dompet dah nipis wakaka

  4. tajuk catchy

  5. kasi anak main di playground dan mak pi pejabat pos, bijak bijak, hehe

  6. senang ke jaga tiga orang anak pb…saya terfikir kalau saya ada tiga anak kecil dan sedang kerja…wah

    • susah tu memang lah susah azura , tapi anak2 kan dah tanggungjawab kite… ramai org kata susah jaga time kecik2 je ..nanti besar kureng bebanan ..tp tetap ada dugaan .. saya dah rasa jaga anak 3 org semasa berkerja tak tahan penat tu berenti kerja terus .. dengan keadaan suami yg selalu kerja luar ..tk tahan ..

  7. moga xtrsilap lagi….he….

  8. Ummi Hanie :

    hahahh .. mcm keji jer tajok..muahahaha~

    takpe ler kakak dah boleh harap kan bee … tu tmpt main yg kena bayor tu ek?

    tau dahh….ape yg nk difokus itew…beg adiah kan ?? cantek..ehh,hepi belated besday yer bee , sorry lambat wish

    ahah,agak dah bee setting jenis moderate nih..try gak refresh page 2-3 kali mmg komen xkeluor2

    • yup tempat berbayor tu kehkeh .. jenuh fikir nk letak tajuk apa .. pastu fikir lagi best gak usik pembaca blog nih muahaha,,,,,

      nis thanks yep .. tak pe lah masa besday bee tu ramai orang sibuk ..

  9. ingat tajuk pasal apa tadi

  10. Sonoknya bebudak tu memain.. Bee, teringin btoi akak nk jmpa bee anak beranak.. πŸ˜‰ mesti riuh sekmpung kn.. Hehehehe

  11. mak dan anak merancang masa, mak p pejbt pos takde gangguan sbb anak2 leka bermain permainan.

    • itu lah dianya .. mcm kes silap isi borang ritu , kakak nya tak de .. pergi sekolah nak umpan depa pergi playground pun tk harap sgt ..

  12. bee..x pe ke tinggalkan budak2 tu bertiga kat playground tu?

    • tak pe playground berbayar …rm3 sorang .. depa buh tag kat tgn ..selagi mak bapak tak ambik bebudak tu tk leh keluar .. kalau budak nk pergi toilet pun depa bawak kan..

  13. Biarlah pelik tapi nak komen jugak.Boleh tak Bee?

  14. huhu.. tajuk xleh tahan ek kak… baru nak exited.. hehe.. gurau je.. erm, komen moderation tu ok gak.. tap sy xguna cara tu kak… sy gn cara biasa je.. check satu2.. hehe

  15. kakak pun tumpang sekaki main sama hihihi!!

    bab komen moderation tu.. pd pendapat aku, bergantung mana keselesaan kita nak manage. tapi tu la.. kadang2 ada readers yg keliru gak…

  16. puan kutu :

    nak tayang beg la tu..hehe..

  17. la patut la saya komen tadi tak kuor kak..ade filter rupanya..hihi

Speak Your Mind

*