Sep
2011

Projek Main Mak Dan Anak

Ehemm.. keji kan tajuk tu korang .. jangan fikir bebukan ekkk…semalam stok lauk habis .. termasuklah nak ke pejabat pos kerana salah isi borang kelmarin tu .. Ayah tak de so kena bertindak beli lauk sendiri .. so sekarang buat plan dengan kakak awal-awal dah , takut tersilap isi borang pos laju lagi..

“sat nanti sampai tesco , ibu bagi duit kakak bawak adik-adik main dekat playground tu ye .. ibu nak ke pejabat pos jap ”

kakak apa lah lagi gumbira lah dia .. padahal nk suruh adik-adik je main ..

Projek Main Mak dan anak

Projek Main Mak dan anak

Sooo .. semua surat2 dah sampai rasanya .. hehe lega… ada beberapa pos express tak de jawapan lagi dah sampai ke belum orang disana ?????

Ok fokos kat anak panah dalam gambar di bawah tu dulu ye .. nanti saya cerita kenapa dan mengapa korang kena fokos kat situ …

Handbag Craft

Handbag Craft

ada yang komen , pelik lah tempat komen blog puanbee ni ,asal komen je tak keluar2 bukan pelik ye pembaca yang di sayangi sekalian , saya setting tempat komen jenis moderation , bila orang komen , komen tersebut akan disimpan sehinggalah saya baca , balas jejak dan approve .. baru komen tu keluar … kalau di ikutkan tak elok juga jenis ni melambak2 komen nak di balas , dan pengunjung tak dapat nak berkongsi idea , tapi saya tetap buat jenis moderation sbb tak nak terlepas pandang mana-mana komen ..

ada cara lain tak ye ?

hurmm..kat rumah ramai ..sempat update je nak balas komen dan jejak tak dapat …

sekian …

Search

34 thoughts on “Projek Main Mak Dan Anak

    • samalah biomed , rumah saya tak de taman , dulu ada tetiba ntah cam mana diorang leh bina banggunan atas taman tu .. sekarang nak main boleh pinjan taman permainan taman sebelah atau ke tesco lah kita

  1. Hahahaha :lol:

    Mcm keji tajuk tu mmg iya!!!!!

    Nasib bEe ni berfikiran +ve tau! :-P hahahahahaha
    Hurmmmm… Danish pun skang nak p playground tu je. Selalunya En hasben lah yg menjaganya sbb bEe tak larat :-P hehehe (padahal mak dia nak tgk brg lain)

    • susah tu memang lah susah azura , tapi anak2 kan dah tanggungjawab kite… ramai org kata susah jaga time kecik2 je ..nanti besar kureng bebanan ..tp tetap ada dugaan .. saya dah rasa jaga anak 3 org semasa berkerja tak tahan penat tu berenti kerja terus .. dengan keadaan suami yg selalu kerja luar ..tk tahan ..

    • yup tempat berbayor tu kehkeh .. jenuh fikir nk letak tajuk apa .. pastu fikir lagi best gak usik pembaca blog nih muahaha,,,,,

      nis thanks yep .. tak pe lah masa besday bee tu ramai orang sibuk ..

    • tak pe playground berbayar …rm3 sorang .. depa buh tag kat tgn ..selagi mak bapak tak ambik bebudak tu tk leh keluar .. kalau budak nk pergi toilet pun depa bawak kan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge