Projek Jahit Manik Hampir Sedekat

Perghhh lama betul projek jahit manik ni berlangsung , hampir 3 bulan rasanya .. sekarang betul-betul selesai . Cuti sekolah baru ada masa untuk sabar menjahit kalau tak memang tak senang duduk kan …

hantu

Menjahit di temani dengan budak panjang akal ni … pakai bedak konon-konon hantu … pastu cakap kat ibu .. “pergi tido , tatot hantu “

menjahit manik

Acaner ? boleh tak ambil upah ? hoho kalau sempat lah kan .. lepas ni nak belajar menjahit pulak .. Sebenarnya terpaksa habiskan jahit manik ni , baju tu nak pakai pergi kenduri adik ipar nanti , baju lain semua dah sempit , baju baru tempah …. 2 bulan jugak hantar ke tukang jahit , tapi tak siap , bukan tak siap saja , potong pun tidak .. nampak sangat kan ? Lain kali pergi tempah kedai cina lah puas hati.

P/S : Ada seorang pembaca blog saya asyik tanya di mana nak beli E-Book crumble tu kan. Maaf ya saya dah email tapi awak tak dapat pulak , sekarang ni kalau masih berminat boleh klik link ini

13 Comments

  1. Aldy Shah 8 June 2012 Reply
  2. Izzuddin Fauzi 1 June 2012 Reply
  3. titan 31 May 2012 Reply
  4. bardboo 31 May 2012 Reply
  5. Ummi Hanie 31 May 2012 Reply
  6. daddydee 31 May 2012 Reply
  7. juanita 31 May 2012 Reply
  8. eiela 31 May 2012 Reply
  9. Hafizul 31 May 2012 Reply
  10. Myra Jay 31 May 2012 Reply
  11. akubiomed 31 May 2012 Reply
  12. mrs.yie 31 May 2012 Reply
  13. Denaihati 31 May 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.