Program Hari NI-slot akasia seribu kali cinta tv3…

Share

Adoi dah bosan menghadap blog ni..Jap lagi nak layan cerita Seribu Kali Cinta kat tv3 hahah…best2..yang mana kerja tu tak dapat lah join kan ? best gak citer ni..walaupun memulanya bosan ya amat !…6:30 – 7:30 sejam tu..

Ni pulak fesyen baru dari baby..hahaa..Baby suka buat sendiri pape pun makan , pakai baju , kalo boleh mandi pun nak buat sendiri, contoh cekak rambut yang di pakainya tu pakai sendiri lah…sengat-senget pun tak per..hahah baby rasa macam lawa sangat dah tu…

erk..saja nak tayang…sambal tumis udang bee masak hari ni, masih dalam kuali tu…nyum nyum…tetiba perut rasa lapar…so.. bee chaw mencekik dulu…thanks buat semua yng nyembang ngan bee n follow blog bee dan komen entry bee …u rock bebeh 🙂

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

14 Comments:

  1. @haszuraidah ishak haha tak betul pun dorang pakai..tp layankan ajer.

  2. haszuraidah ishak

    hihhii..sama la ngan Zahra, baju seluar semua nak pakai sendiri..

    New entri :Maila Vote Saya

  3. hahhaah makan ler..:)

  4. terasa lapa bile tgk pic tu..feberet..

  5. @Sha Shakina tau sha suker cita ni…siap off twitter semalam…:)

  6. @Syira C Gadis KidaL ntv7 ? dah bertaun tak tengok..hikss

  7. @Cik Jue amik la cik jue…ajak2 ciken

  8. @sarah-najwanhaha akk amik lah rasa…ngee kesian lapo..

  9. ske3 cte ni. hihihi. sha lyn dr 1st episode taw bee. td pon cm sdih je bila tgk nizam ckp cmtu kt miasara. huhu.

  10. Syira C Gadis KidaL

    salam

    syira lebih suka layang citer cina ntv7… hhuhu…

    citer melayu kureng la..tengok pelakon la…

  11. udang masak sambal petai memang terangkat..bee nak sikit,,,

  12. bee…akak tgh lapo nih tau..baru blik dr tugasan sulit…huhu..meleleh ayor liur nih..hehe

  13. @Tomato Gurl's Life haha tau ramai peminat cerita ni..

  14. Tomato Gurl's Life

    cik tom pun suka tgk cerita tue tiap2 ptg…sedap tgk smbl tumis udang..nak sikit!

    kat mana tak jadi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *