Adoi dah bosan menghadap blog ni..Jap lagi nak layan cerita Seribu Kali Cinta kat tv3 hahah…best2..yang mana kerja tu tak dapat lah join kan ? best gak citer ni..walaupun memulanya bosan ya amat !…6:30 – 7:30 sejam tu..

Ni pulak fesyen baru dari baby..hahaa..Baby suka buat sendiri pape pun makan , pakai baju , kalo boleh mandi pun nak buat sendiri, contoh cekak rambut yang di pakainya tu pakai sendiri lah…sengat-senget pun tak per..hahah baby rasa macam lawa sangat dah tu…

erk..saja nak tayang…sambal tumis udang bee masak hari ni, masih dalam kuali tu…nyum nyum…tetiba perut rasa lapar…so.. bee chaw mencekik dulu…thanks buat semua yng nyembang ngan bee n follow blog bee dan komen entry bee …u rock bebeh 🙂

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

About puanbee

Engage me on food review, product review, advetorial post and etc, do not hesitate to contact me at puanbeedotcom@gmail.com , thank you :)


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 thoughts on “Program Hari NI-slot akasia seribu kali cinta tv3…