Profile Aaron Aziz Atau Seth Tan

Share

Salam Bahagia 🙂

ececeeehhh sakit gigi lak , tapi tengah layan nora elena episod 17 ni memang best ..ahak ahak dah termelekat pulak …. jadi sambil – sambil tu meh layankan Profile Hero Dalam darama Nora Elena iaitu Aaron aziz ataupun Seth Tan ..

Biodata, Profile dan Gambar Aaron Aziz

Biodata, Profile dan Gambar Aaron Aziz

PROFIL AARON AZIZ

Nama: Aaron Aziz

Umur: 35

Warga negara: Singapura

Status: Berkahwin

Isteri: Diyana

Anak: Danish, 3, dan Dwi, 1 tahun setengah

Website:

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

15 Comments:

  1. Pingback: Cerita Aaron Aziz Sebelum Berjaya Menjadi Pelakon Popular – abpbh — Puanbee Cool

  2. Pingback: Layan Sinopsis Jiwa Dan Lara Episod Samarinda Tv3 Terbaru | Puanbee.com

  3. hensomnya…hehehe..suka dia berlakon…

  4. minat plak tengok Nora Elena~~~

  5. wah bee minat betul n seth tan ni ye..jeles si kay tu kang

  6. Hensem Aaron Aziz ni kan bee, lagi pun rekod dia bersih je setakat ni…

  7. pbee pun dah terjebak dgn nora elena gak ye….

  8. emm..makin gelemer la laki nih lepas nih..

  9. hehe..xpenah dgr kisah negatif pasal aaron nih kan…:)
    dan dia xmalu pun dgn status dia masa awal2 belakon dulu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *