Preview Dalam Hati Ada Taman – Astro Ria (104)

Drama Dalam Hati Ada Taman akan menyusul pula di Astro ria chanel 104 . Seperti telefilem Mimpi Sampai Ke Bintang,Randy Pangagila sekali lagi digandingkan dengan Elfira Loy dalam drama bersiri sebanyak 13 episod mulai 29 oct 9.30 pm setiap isnin. Ermmm tak sabar menunggu drama ini , sebelum ini ada terniat nak ikut drama Adam dan Hawa , beria-iya tapi tak boleh kerana ada benda lain lebih penting.

download dalam hati ada taman

Dalam Hati Ada Taman di lakonkan oleh Elfira Loy, Randy Pangalila , Hanez Suraya, Amar Asyraf, Amy Mastura, Liza Abdullah, Rizman, Didie Alias, Sharifah Sakina, Sharifah Shahora, Faizal Hussein, Bambi Ratno.

Untuk tontonan secara online Klik :  Dalam hati ada taman online 

atau Klik dalam hati ada taman mengikut episod  :

  1. EPISOD 1

* Klik Biodata Randy Pangalila dan Elfira Loy  *

Menarik Dalam Hati Ada Taman :

Menerusi drama bersiri Dalam Hati Ada Taman, Randy bukan saja berlakon tetapi turut mencipta dan menyanyikan lagu temanya. Lagu itu sudah lama dalam simpanannya sebagai koleksi peribadi. Lagu pertama masih belum di beri tajuk , manakala lagu ke dua Randy bertajuk Everything I Need. Dan ianya akan disusun semula oleh Tam Spider.

About puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

12 Replies to “Preview Dalam Hati Ada Taman – Astro Ria (104)”

  1. Pingback: Dalam Hati Ada Taman Online - Episod 1 | Puanbee.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*