Powerbank murah 20000mAh RM55

Akhirnya beli juga powerbank ni. Dulu yanmie , kujie ajak beli kemain saya bagi alasan , tak perlukan sangat .. sekarang selepas congak-congak …. di sebab kan carger samsung tu problem lagi , dah beli baru masih sama .. eiiii geram nya … jadi fikir punya fikir malas beli carger , kita beli powerbank je la , cas melalui powerbank , sampai la jumpa cable samsung tab tu di mana-mana. Saya memang berkira .. hehehe …

POWERBANK MURAH RM55 20000mah

Kalau yanmie beli sehari je dah sampai dek kerana xpress deal , tetapi saya tak .. mungkin sebulan baru sampai la .. tapi tak kisah la .. janji murah .. dah survey harga .. jika powerbank 20000MAH ni harganya dalam RM190++  itu harga di dealmates , harga di luar atau website lain tinggi lagi tau … Tapi tak sempat la guna untuk perjalanan jauh dari KL ke Perak sempena raya nanti. Tab tu .. bateri cepat habis .. hahaha ..pengguna tegar kot.

Disebabkan saya tinggal di semenanjung , maka penghantaran adalah percuma .. dan lagi .. login dengan facebook dapat potongan RM5. Jadi saya bayar cuma RM50 ..

Beli warna pepel 🙂 sama dengan warna cat rumah ni .. dan warna blog …  why ? ermmmmm …

Kalau nak juga terjah sini .. ada lagi 1 hari 3 jam sebelum promosi murah tamat.

PS : Bukan entri berbayar juga 🙂

Comments

  1. kak , sy nak oder 1 ley

  2. purple warna jomblo kan?hehehe

  3. setakatni bard pun takde lagi powerbank ni.,,belum tahap tegar lagi macam akak kot…hehe,…

  4. memang murah la cmtu.. biasanya dengar harga rm100 ke atas je..huhu..

  5. Murah dah tu. Saya dah pakai yang 30K,,,beli online jugak.

  6. Bulan puasa kita selalu mengeluarkan biaya ekstra, semoga, kalau ada produk murah ini akan snagat membantu dalam menghemat pengeluaran ya..
    nice info Puan 🙂

  7. murahnya
    nak beli jugak
    kat kedai 20k mmg mahal.. x mampu nak beli 🙂

  8. yang penting murah..kan??walaupun kena tunggu..heheh

  9. murah sgt dah tu…

    sebulan baru sampei? same kes dgn nis beli dgn superdeals tak silap namanya… haih jenuh nunggu

  10. murahnya saya punya 20k Amh tu harganya RM85….

  11. RM55.. Boleh tahan harganya tu… Akak beli berapa? lain kali kalau ada murah beli lebih sikit… Pasti lepas tu ada orang nak beli daripada akak… hihihi

  12. Salam,

    Hari tu ajak beli tak mau hahaha, see kena tunggu lama heehee

  13. Sangat murah harga power bank tu.. Rasa nak beli jugak.. Tapi kenapa bulan depan baru dia hantar? Tak pernah lagi shopping kat Dealmates..

  14. Sudah beli pada hari Yanmie tulis entri mengenainya di blog. Puas hati gunanya dan tidak ada masalah.

  15. saya ada beli brg jgk, kena tunggu sebulan juga. hope bulan dpn ia sampai. mudah-mudahan takde apa-apa yang merintangkan ia sampai ke tangan nanti.

  16. murahnya….. tp kenapa sebulan baru sampai??

  17. lin azlina :

    murah giler.. sy pny pwrbnk 11200 pun rm160 tp okla.. tahan smpai 5-6 kali caj hp

  18. sama dengan warna cat ye…
    dah jadi keperluan power bank ni sekarang.

  19. Hairul Azni :

    Dari RM190++ hingga ke rm50.. murah tu..

  20. byk murah tu kak

  21. seriously rm55 sahaja? Boleh charge berapa kali eh?

Speak Your Mind

*