Powerbank murah 20000mAh RM55

Akhirnya beli juga powerbank ni. Dulu yanmie , kujie ajak beli kemain saya bagi alasan , tak perlukan sangat .. sekarang selepas congak-congak …. di sebab kan carger samsung tu problem lagi , dah beli baru masih sama .. eiiii geram nya … jadi fikir punya fikir malas beli carger , kita beli powerbank je la , cas melalui powerbank , sampai la jumpa cable samsung tab tu di mana-mana. Saya memang berkira .. hehehe …

POWERBANK MURAH RM55 20000mah

Kalau yanmie beli sehari je dah sampai dek kerana xpress deal , tetapi saya tak .. mungkin sebulan baru sampai la .. tapi tak kisah la .. janji murah .. dah survey harga .. jika powerbank 20000MAH ni harganya dalam RM190++ ย itu harga di dealmates , harga di luar atau website lain tinggi lagi tau … Tapi tak sempat la guna untuk perjalanan jauh dari KL ke Perak sempena raya nanti. Tab tu .. bateri cepat habis .. hahaha ..pengguna tegar kot.

Disebabkan saya tinggal di semenanjung , maka penghantaran adalah percuma .. dan lagi .. login dengan facebook dapat potongan RM5. Jadi saya bayar cuma RM50 ..

Beli warna pepel ๐Ÿ™‚ sama dengan warna cat rumah ni .. dan warna blog … ย why ? ermmmmm …

Kalau nak juga terjah sini .. ada lagi 1 hari 3 jam sebelum promosi murah tamat.

PS : Bukan entri berbayar juga ๐Ÿ™‚

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

22 thoughts to “Powerbank murah 20000mAh RM55”

  1. Bulan puasa kita selalu mengeluarkan biaya ekstra, semoga, kalau ada produk murah ini akan snagat membantu dalam menghemat pengeluaran ya..
    nice info Puan ๐Ÿ™‚

  2. RM55.. Boleh tahan harganya tu… Akak beli berapa? lain kali kalau ada murah beli lebih sikit… Pasti lepas tu ada orang nak beli daripada akak… hihihi

  3. Sangat murah harga power bank tu.. Rasa nak beli jugak.. Tapi kenapa bulan depan baru dia hantar? Tak pernah lagi shopping kat Dealmates..

  4. saya ada beli brg jgk, kena tunggu sebulan juga. hope bulan dpn ia sampai. mudah-mudahan takde apa-apa yang merintangkan ia sampai ke tangan nanti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *