Powerbank murah 20000mAh RM55

Akhirnya beli juga powerbank ni. Dulu yanmie , kujie ajak beli kemain saya bagi alasan , tak perlukan sangat .. sekarang selepas congak-congak …. di sebab kan carger samsung tu problem lagi , dah beli baru masih sama .. eiiii geram nya … jadi fikir punya fikir malas beli carger , kita beli powerbank je la , cas melalui powerbank , sampai la jumpa cable samsung tab tu di mana-mana. Saya memang berkira .. hehehe …

POWERBANK MURAH RM55 20000mah

Kalau yanmie beli sehari je dah sampai dek kerana xpress deal , tetapi saya tak .. mungkin sebulan baru sampai la .. tapi tak kisah la .. janji murah .. dah survey harga .. jika powerbank 20000MAH ni harganya dalam RM190++ ย itu harga di dealmates , harga di luar atau website lain tinggi lagi tau … Tapi tak sempat la guna untuk perjalanan jauh dari KL ke Perak sempena raya nanti. Tab tu .. bateri cepat habis .. hahaha ..pengguna tegar kot.

Disebabkan saya tinggal di semenanjung , maka penghantaran adalah percuma .. dan lagi .. login dengan facebook dapat potongan RM5. Jadi saya bayar cuma RM50 ..

Beli warna pepel ๐Ÿ™‚ sama dengan warna cat rumah ni .. dan warna blog … ย why ? ermmmmm …

Kalau nak juga terjah sini .. ada lagi 1 hari 3 jam sebelum promosi murah tamat.

PS : Bukan entri berbayar juga ๐Ÿ™‚

22 Comments

  1. ummiy 13 April 2014 Reply
    • puanbeeAuthor 21 April 2014 Reply
  2. luthfisetyawanan 24 July 2013 Reply
  3. Mama I.A 17 July 2013 Reply
  4. Wan 16 July 2013 Reply
  5. hatiputera 16 July 2013 Reply
  6. Rina 16 July 2013 Reply
  7. Sop 15 July 2013 Reply
  8. diana 15 July 2013 Reply
  9. Ummi Hanie 15 July 2013 Reply
  10. hafiz 15 July 2013 Reply
  11. Anuar 15 July 2013 Reply
  12. yanmie 15 July 2013 Reply
  13. Anarm 15 July 2013 Reply
  14. akubiomed 15 July 2013 Reply
  15. eiela 15 July 2013 Reply
  16. zie fauzi 15 July 2013 Reply
  17. lin azlina 14 July 2013 Reply
  18. Denaihati 14 July 2013 Reply
  19. Hairul Azni 14 July 2013 Reply
  20. Terbelog 14 July 2013 Reply
  21. hajar rasdi 14 July 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.