Potong rambut si keringting

Share

Sebelah terkena. ‘ cewingum ‘ , sebelah lagi tersangkut di getah rambut dan bersimpul , jadi tak sama panjang dah … akhirnya terpaksa potong , sepanjang umur laila ini lah kali pertama berambut pendek. Sebelum ni rambut dah panjang separas pinggang.Selepas potong rambut , mulut kemain keletah lagi .. kadang-kadang nak tergelak bila dengar dia menyembang … tapi tak boleh gelak depan dia , merajuk .. 😀

Susah nak jaga rambut kerinting ....
rambut kerinting di potong

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

18 Comments:

  1. Pingback: Misi Potong Rambut | Puanbee.com

  2. maintain comel tuuuuuu .. lawa + cute tu bee

  3. ciannye rambut kena chewing gum…

    takpelah.. potong pun still comei.. dan yg pnting, senang ibunya nak jaga 😉

  4. kerinting ke tuh?? Bukan ikal ke tuh..??

  5. bila rambut pendek mmg mudah nak uruskan.. mcm anak aku sya2 tu.. dulu rambut panjang juga tapi curve.. yg rimasnya tgk dia sb dia xmo ikat rambut.. suke sgt lepas je

  6. kiut apa rambut kerinting…macam penyanyi ezllyin

  7. kalau dah comel panjang ka pendek tetap nampak comel..:)

  8. rambut sya pun keriting jugak..hehe

  9. Berambut panjang atau pendek tetap comey.

  10. comelnyaa!! jgn potong..haha

  11. rambut keriting mmg payah jaga..mcm rambut alya dah mcm rupa mee maggi..tp ramai yg berkenan… time nk sikat jenuh kejar satu rumah alasan alya sakit bila ibu sikat..

  12. masih kiut lagi tapi macam tak puas hati je…heeee

  13. tomeynye dye..
    nk book siap2 jd bkl bini bole x mak???
    hihi

  14. tomel jer si lalai ni walaupun pendek rambutnya
    aunty nora lagi suka.. nampak clean + cute

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *