Pola leher baju melayu dan pola leher baju kurung readymade.

Share

Assalamualaikum dan hai. Malam – malam ni teringat nak kongsi dan review pola leher baju melayu dan pola leher baju kurung readymade . Saya baru je lagi beli , tapi dah guna untuk buat baju kurung. Memang mudah guna acuan pola ni. Sukat bahu je berapa dan boleh pilih acuan mana sesuai.

Ada orang dia tak kisah pakai baju leher luas sikit. Ada orang suka pakai baju leher terletak ngam-ngam ikut leher dia. Jadi apa-apa pun kena tanya dulu kesukaan pemakai baju tu.

Saya pernah jumpa pelanggan seorang makcik yang suka leher nya ngam – ngam. Jadi cara pertama kena sukat leher kemudian sukat pola ni. Atau cara kedua buat sendiri.. Buat sendiri tu rumit lah .. lambat saya rasa hee.. Cara pertama senang. Kalau dah ada pengalaman senang lah kot ye.

Jadi kalau awak awak berminat nak beli boleh terus ke facebook.

Tempahan Pakaian Azie D’Closet

Atau whatsapp dia : 0192857822

Harga : RM40

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

12 Comments:

  1. Untungnya siapa yang pandai jahit baju sendiri
    .
    Masa raya masyaallah
    .
    Mahalnya harga baju
    .
    Naik juling mata

  2. Tu diaa macam2 saiz pola leher nih. Rajin betul menjahit baju. Kalau dah suka tu mesti gigih jugak buat.

  3. Ibu pun minat nak belajar jahit, paling tidak dapat jimat banyak masa nak raya kan
    .
    Dah banyak kali terkena, hantar baju pergi tailor.
    .
    Jahitan caca merba
    .
    Mahal tapi kualiti tak ada

  4. makasih untuk infonya mba salam kenal , bagus juga model -model leher bajunya.

  5. Wah bestnya sis bee pandai jahit baju sendiri ?

  6. waaa bestnya, pola tu keras ke bee? dia bagi sekali set size ke atau 1 size je?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *