Photobook Bikin Sendiri – Say Cheeseeeee ~

Photobook Bikin Sendiri – Say Cheeseeeee ~

Nak buat photobook , custom sendiri tak ? boleh lah terjah Cheesebook.com.my . Kalau rajin ..  Saya dah plan nak buat sejak 2 minggu lepas , tak siap-siap .. punya la mood ibu mengandung ni teruk sampai bukan pergi ke laut , tapi ke mana pun tak tau . Asyik nak tidur jek .. kemas rumah , tengok tv rajin pula . Masak , buka laptop , tengok blog jadi malas ya amat.

cheesebook

Sekarang Cheesebook ada promosi sempena hari ibu. Boleh buat photobook sempena hari ibu. Letakkan gambar-gambar kita dengan ibu .. sweetnya kan .. tapi saya ambil pakej paling besar dan tebal tu … Konon-konon nak letak gambar banyak sikit .. bukan selalu nak buat photobook ni.. gambar pun banyak ..dari tahun 2009 pun ada ….  Satu album ada 40 page .. yang membezakan harga nya ialah saiz nya .

Nak tengok harganya sila ke – LINK INI 

Terima kasih 🙂

Nanti dah siap saya share hasilnya pula , sekarang nak pilih-pilih gambar dan masukkan dulu. 40 page / boleh letak 5 gambar di 1 page .. cer bayangkan ……..  tak sabar nak siapkan .. mood sila datang ke mama …

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

26 Comments


  1. sangat menginspiratif mbak, saya jadi pengen buat photobook sendiri

  2. saya jadi pemerhati jela..hehe

  3. wah..menarik ni bee..nanti nak try..

  4. Kenangan…. ye la sekarang ni, jarang cuci gambar. Kecuali yang nk di frame kan

  5. walaupun harga boleh tahan tapi berbaloi dengan hasilnya yang menarik dan cantik.

  6. bee ni malas macam ke arah baby boy je dalam perut…hehehe
    rajin pulak bee nak select2 gambar…tak sakit ke mata nak pilih2 tu..

  7. nnti Bee akn rasa gembir sgt2 bila dh siap di print……

  8. bee..bestnya, macamana caranya tu bee, teringin juga nak ada photobook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *