Photobook Bikin Sendiri – Say Cheeseeeee ~

Nak buat photobook , custom sendiri tak ? boleh lah terjah Cheesebook.com.my . Kalau rajin ..  Saya dah plan nak buat sejak 2 minggu lepas , tak siap-siap .. punya la mood ibu mengandung ni teruk sampai bukan pergi ke laut , tapi ke mana pun tak tau . Asyik nak tidur jek .. kemas rumah , tengok tv rajin pula . Masak , buka laptop , tengok blog jadi malas ya amat.

cheesebook

Sekarang Cheesebook ada promosi sempena hari ibu. Boleh buat photobook sempena hari ibu. Letakkan gambar-gambar kita dengan ibu .. sweetnya kan .. tapi saya ambil pakej paling besar dan tebal tu … Konon-konon nak letak gambar banyak sikit .. bukan selalu nak buat photobook ni.. gambar pun banyak ..dari tahun 2009 pun ada ….  Satu album ada 40 page .. yang membezakan harga nya ialah saiz nya .

Nak tengok harganya sila ke – LINK INI 

Terima kasih 🙂

Nanti dah siap saya share hasilnya pula , sekarang nak pilih-pilih gambar dan masukkan dulu. 40 page / boleh letak 5 gambar di 1 page .. cer bayangkan ……..  tak sabar nak siapkan .. mood sila datang ke mama …

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

26 Comments:

  1. sangat menginspiratif mbak, saya jadi pengen buat photobook sendiri

  2. Pingback: Custom photo album secara online | Puanbee.com

  3. Cheesebook Malaysia

    yeah, ada apa apa soalan boleh email saya kat sales@cheesebook.com.my.

  4. sangat menginspiratif mbak, saya jadi pengen buat photobook sendiri

  5. Saya guna picasa dan dan flickr je utk simpan gambar-gambar ni.

  6. kan banyak yang free punya,ada yang unlimited lagi.

  7. saya jadi pemerhati jela..hehe

  8. ternyata berbayar ya.. saya pikir gratis 🙁

  9. ambe tunggu nak tukang tgk jer..hihi

  10. wah..menarik ni bee..nanti nak try..

  11. Kenangan…. ye la sekarang ni, jarang cuci gambar. Kecuali yang nk di frame kan

  12. walaupun harga boleh tahan tapi berbaloi dengan hasilnya yang menarik dan cantik.

  13. ni mesti advertorial nih, heheh

  14. wa.. bila ada masa leh try ni..

  15. bee ni malas macam ke arah baby boy je dalam perut…hehehe
    rajin pulak bee nak select2 gambar…tak sakit ke mata nak pilih2 tu..

  16. nnti Bee akn rasa gembir sgt2 bila dh siap di print……

  17. Kerja lebih mudah dan tunggu sediakan duit sahaja.

  18. hoho..memang senanglah macam ni.

  19. bee..bestnya, macamana caranya tu bee, teringin juga nak ada photobook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *