Photobook Bikin Sendiri – Say Cheeseeeee ~

Nak buat photobook , custom sendiri tak ? boleh lah terjah Cheesebook.com.my . Kalau rajin ..  Saya dah plan nak buat sejak 2 minggu lepas , tak siap-siap .. punya la mood ibu mengandung ni teruk sampai bukan pergi ke laut , tapi ke mana pun tak tau . Asyik nak tidur jek .. kemas rumah , tengok tv rajin pula . Masak , buka laptop , tengok blog jadi malas ya amat.

cheesebook

Sekarang Cheesebook ada promosi sempena hari ibu. Boleh buat photobook sempena hari ibu. Letakkan gambar-gambar kita dengan ibu .. sweetnya kan .. tapi saya ambil pakej paling besar dan tebal tu … Konon-konon nak letak gambar banyak sikit .. bukan selalu nak buat photobook ni.. gambar pun banyak ..dari tahun 2009 pun ada ….  Satu album ada 40 page .. yang membezakan harga nya ialah saiz nya .

Nak tengok harganya sila ke – LINK INI 

Terima kasih 🙂

Nanti dah siap saya share hasilnya pula , sekarang nak pilih-pilih gambar dan masukkan dulu. 40 page / boleh letak 5 gambar di 1 page .. cer bayangkan ……..  tak sabar nak siapkan .. mood sila datang ke mama …

26 Comments

  1. cetak photobook 29 April 2016 Reply
  2. Cheesebook Malaysia 9 May 2013 Reply
  3. Rina 4 May 2013 Reply
  4. PerenLee 4 May 2013 Reply
  5. PerenLee 4 May 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 4 May 2013 Reply
  6. BeritaKaki 27 April 2013 Reply
  7. Jefry 26 April 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 26 April 2013 Reply
  8. hafizmd 26 April 2013 Reply
  9. mama3heroo 26 April 2013 Reply
  10. mama adam 26 April 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 26 April 2013 Reply
  11. Denaihati 25 April 2013 Reply
  12. Juan 25 April 2013 Reply
  13. sicantikmatahari 25 April 2013 Reply
  14. ummiarissa 25 April 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 26 April 2013 Reply
  15. nza 25 April 2013 Reply
  16. akubiomed 24 April 2013 Reply
  17. titan 24 April 2013 Reply
  18. ummiross 24 April 2013 Reply
  19. diana 24 April 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.