Photobook Bikin Sendiri – Say Cheeseeeee ~

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nak buat photobook , custom sendiri tak ? boleh lah terjah Cheesebook.com.my . Kalau rajin ..  Saya dah plan nak buat sejak 2 minggu lepas , tak siap-siap .. punya la mood ibu mengandung ni teruk sampai bukan pergi ke laut , tapi ke mana pun tak tau . Asyik nak tidur jek .. kemas rumah , tengok tv rajin pula . Masak , buka laptop , tengok blog jadi malas ya amat.

cheesebook

Sekarang Cheesebook ada promosi sempena hari ibu. Boleh buat photobook sempena hari ibu. Letakkan gambar-gambar kita dengan ibu .. sweetnya kan .. tapi saya ambil pakej paling besar dan tebal tu … Konon-konon nak letak gambar banyak sikit .. bukan selalu nak buat photobook ni.. gambar pun banyak ..dari tahun 2009 pun ada ….  Satu album ada 40 page .. yang membezakan harga nya ialah saiz nya .

Nak tengok harganya sila ke – LINK INI 

Terima kasih 🙂

Nanti dah siap saya share hasilnya pula , sekarang nak pilih-pilih gambar dan masukkan dulu. 40 page / boleh letak 5 gambar di 1 page .. cer bayangkan ……..  tak sabar nak siapkan .. mood sila datang ke mama …

Comments

  1. sangat menginspiratif mbak, saya jadi pengen buat photobook sendiri

  2. Cheesebook Malaysia :

    yeah, ada apa apa soalan boleh email saya kat sales@cheesebook.com.my.

  3. sangat menginspiratif mbak, saya jadi pengen buat photobook sendiri

  4. Saya guna picasa dan dan flickr je utk simpan gambar-gambar ni.

  5. kan banyak yang free punya,ada yang unlimited lagi.

  6. BeritaKaki :

    saya jadi pemerhati jela..hehe

  7. ternyata berbayar ya.. saya pikir gratis 🙁

  8. ambe tunggu nak tukang tgk jer..hihi

  9. mama3heroo :

    wah..menarik ni bee..nanti nak try..

  10. Kenangan…. ye la sekarang ni, jarang cuci gambar. Kecuali yang nk di frame kan

  11. walaupun harga boleh tahan tapi berbaloi dengan hasilnya yang menarik dan cantik.

  12. ni mesti advertorial nih, heheh

  13. wa.. bila ada masa leh try ni..

  14. bee ni malas macam ke arah baby boy je dalam perut…hehehe
    rajin pulak bee nak select2 gambar…tak sakit ke mata nak pilih2 tu..

  15. nnti Bee akn rasa gembir sgt2 bila dh siap di print……

  16. Kerja lebih mudah dan tunggu sediakan duit sahaja.

  17. hoho..memang senanglah macam ni.

  18. bee..bestnya, macamana caranya tu bee, teringin juga nak ada photobook.

  19. Macam best je..

Trackbacks

  1. […] post 48 hours Akhirnya siap juga la photo album yang saya custom sendiri secara online di  Cheesebook.com.my dan telah pun selamat sampai ke pintu rumah saya. Allhamdulillah .. memang nak simpan gambar […]

Speak Your Mind

*