Peserta Seminar Jom Kurus

Peserta Seminar Jom Kurus

Salam satu dunia… semoga berjayalah hendaknya program kita ni kan ..sini saya senaraikan peserta yang telah pun menghantar link dan comfirm berjaya mendapat tempat di Majlis Seminar Jom Kurus Itu Nanti. Ada yang tanya berapa puanbee dapat dengan membuat kerjasama dengan Kevin Zahri ni. Terus terang saya tidak mengambil upah apa-apa kecuali saya boleh sertai seminar tersebut dan mendapat E-Book percuma seperti blogger lain juga.

Tujuan saya tak lain tak bukan , hanya untuk mengajar blogger sama-sama belajar dan memahami cara untuk jadi lebih sihat , cara untuk memasak makanan lebih sihat dan mendapat sedikit nasihat , ilmu dari Kevin Zahri. Bukan apa .. saya faham .. kebanyakkan blogger memang berat badan melebihi pasas yang sepatutnya , tambah-tambah lagi perempuan dan suri rumah macam saya , ini lah masanya kita perbetulkan cara hidup kita sehari – harian. Lagi pun boleh bersuka ria , berjumpa dan luaskan lagi network kita ..ye dak ?

Puasa pun dah nak dekat kan .. hikhik ..korang ni ..suruh beli corset tak mau , buat program free pun tak mau … apa mahu mu ?

Disini saya senaraikan peserta yang telah hantar link dan comfirm lah akan sama-sama sertai Seminar Jom Kurus ini nanti. Terima kasih atas sokongan.

Jom baca post mereka , boleh buat kita tersenyum …

  1. http://sephiasayang.blogspot.com/2012/06/jom-kurus.html- Tarik diri
  2. http://zanasukahidup.blogspot.com/2012/06/jom-kurus-dengan-kevin-zahri.html
  3. http://www.ciklilyputih.com/2012/06/aku-nak-kurus-dengan-kevin-zahri.html
  4. http://iswatie.blogspot.com/2012/06/projek-seminar-jom-kurus-percuma-untuk.html
  5. http://cik-lily.blogspot.com/2012/06/jom-kurus-bersama-kevin-zahri-secara.html
  6. http://thegossipgirlie.tumblr.com/post/25404966923/http-thegossipgirlie-tumblr-com-jom-kurus-kevin-zahri
  7. http://shilazizi.blogspot.com/2012/06/seminar-jom-kurus-bersama-kevin.html
  8. http://lov-note.blogspot.com/2012/06/jom-kurus-bersama-kevin-zahri.html
  9. http://ainshazrin.blogspot.com/2012/06/seminar-jom-kurus-bersama-kevin-zahri.html
  10. http://akubiomed.com/2012/seminar-seminar-jom-kurus-bersama-kevin-zahri/#axzz1yttN0VPi
  11. http://www.kujie2.com/events/seminar-jom-kurus-bersama-kevin-zahri-khas-untuk-blogger.html
  12. http://namakuintan.blogspot.com/2012/06/jom-kurus-bersama-kevin-zahri.html
  13. http://apabilaazambercerita.blogspot.com/2012/06/jom-kurus-dengan-kelvin-zahri.html
  14. http://nadot.my/2012/06/jom-kurus-dengan-kevin-zahri-percuma-untuk-blogger.html
  15. http://daddydee.net/2012/06/saya-mahu-kurus-seminar-jom-kurus/
  16. http://fatiyahh.blogspot.com/2012/07/small-project-kevin-zahris-seminar.html

P/S : Yang mana tersenarai ni kira boleh pergi lah .. setiap entri akan disemak oleh saya dan KevinZahri , kalau hari ni ada entri nya ,esok tak ada kemungkinan peluang tu akan di beri kepada orang lain.

Harap maaf..

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

38 Comments




  1. Author

    Salam , ada sesiapa yang dah email , tapi tak de dalam list sila inform saya ye ..

    terima kasih

      1. tunggu puanbee untuk update. sebab rasanya saya ada submit. ramai tak blogger laki?

        1. Author

          tak ramai blogger lelaki ,awat eh ? lelaki memang susah nak join benda sihat2 ni ..

          tapi tak pe daddy tk perlu malu , kevin pun lelaki

  2. Salam Puanbee…. nama sy sempat dimasukkan ke dah x lepas?..huhuhu

    1. Author

      tak akk je tk smpt nak masukkan lagi .. tk pe jgn risau na , mu boleh join

      1. Yeay!..heheh

        tqvm! =)

        kawan sy tengah tulis juge..harap dia pun sempat…

            1. Author

              ok dah masukkan , sorry tk perasan email , akk dah balas ke tak ek ?

              demam2 gini memang pening rasa nak tidur aje ..

  3. Harap-harap saya lagi sorang yang terpilih… Aminnn..
    Tapi list name takder…? Camner..? :-/

      1. Naper ehh..? Masalah betul kan..? Tengok-tengok gak kot Pn.Bee ade comment..tp, hampa.. :-p kekekkekekkeke…….

        1. Author

          salah coding apa2 kot .. tukar theme mesti selesai masaalah tu .tk pun tengok balik di setting .. nak komen tk bley .. byk kali gak cuba

  4. waaah… tak prasan ade contest ni .. kalau x dah try dah..hehe

    1. Author

      boleh buat entri ada tempat lagi , bukan contest tau tp entri kelayakan je

  5. wah..best la..nanti kongsi tips ya..hehe

    1. Author

      lor jom lah join , tips mana boleh bagi haha ..

      nak paksa cikgu ..

  6. tahniah untuk peserta seminar Jom Kurus, majoriti perempuan, mana lelaki2 kacak yg nak kurus ni…heeeeee

    1. hahaha..lelaki kacak dah ‘kurus; kot..hihihi…

  7. Congrats to all yang berjaya.. tapi masih lagi ditapis tuh..
    Ok Bee.. Gd luck and all d best.. i wish i can join with u..

  8. amboi best la 2 in 1 program… gathering bloggers dan seminar 😉

    tgh berkira2 ni corset mu… hehe

    1. PB ada ajak join..tapi tak boleh..ada kelas..sekolah…huwarghhh…

  9. Jeles tengok depa yang join, Myra kalau dekat for sure taknak lepaskan peluang, yela free kan sapa tak mau..

    Tapi memikirkan kos nak kesana tu yang ‘diam’ tu… 🙁

  10. baru leh comet kat pbee..ari tuh tak boleh buka abis blog pbee nie…. tuh yg lama tak komen


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *