Peserta Seminar Jom Kurus

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Salam satu dunia… semoga berjayalah hendaknya program kita ni kan ..sini saya senaraikan peserta yang telah pun menghantar link dan comfirm berjaya mendapat tempat di Majlis Seminar Jom Kurus Itu Nanti. Ada yang tanya berapa puanbee dapat dengan membuat kerjasama dengan Kevin Zahri ni. Terus terang saya tidak mengambil upah apa-apa kecuali saya boleh sertai seminar tersebut dan mendapat E-Book percuma seperti blogger lain juga.

Tujuan saya tak lain tak bukan , hanya untuk mengajar blogger sama-sama belajar dan memahami cara untuk jadi lebih sihat , cara untuk memasak makanan lebih sihat dan mendapat sedikit nasihat , ilmu dari Kevin Zahri. Bukan apa .. saya faham .. kebanyakkan blogger memang berat badan melebihi pasas yang sepatutnya , tambah-tambah lagi perempuan dan suri rumah macam saya , ini lah masanya kita perbetulkan cara hidup kita sehari – harian. Lagi pun boleh bersuka ria , berjumpa dan luaskan lagi network kita ..ye dak ?

Puasa pun dah nak dekat kan .. hikhik ..korang ni ..suruh beli corset tak mau , buat program free pun tak mau … apa mahu mu ?

Disini saya senaraikan peserta yang telah hantar link dan comfirm lah akan sama-sama sertai Seminar Jom Kurus ini nanti. Terima kasih atas sokongan.

Jom baca post mereka , boleh buat kita tersenyum …

  1. http://sephiasayang.blogspot.com/2012/06/jom-kurus.html- Tarik diri
  2. http://zanasukahidup.blogspot.com/2012/06/jom-kurus-dengan-kevin-zahri.html
  3. http://www.ciklilyputih.com/2012/06/aku-nak-kurus-dengan-kevin-zahri.html
  4. http://iswatie.blogspot.com/2012/06/projek-seminar-jom-kurus-percuma-untuk.html
  5. http://cik-lily.blogspot.com/2012/06/jom-kurus-bersama-kevin-zahri-secara.html
  6. http://thegossipgirlie.tumblr.com/post/25404966923/http-thegossipgirlie-tumblr-com-jom-kurus-kevin-zahri
  7. http://shilazizi.blogspot.com/2012/06/seminar-jom-kurus-bersama-kevin.html
  8. http://lov-note.blogspot.com/2012/06/jom-kurus-bersama-kevin-zahri.html
  9. http://ainshazrin.blogspot.com/2012/06/seminar-jom-kurus-bersama-kevin-zahri.html
  10. http://akubiomed.com/2012/seminar-seminar-jom-kurus-bersama-kevin-zahri/#axzz1yttN0VPi
  11. http://www.kujie2.com/events/seminar-jom-kurus-bersama-kevin-zahri-khas-untuk-blogger.html
  12. http://namakuintan.blogspot.com/2012/06/jom-kurus-bersama-kevin-zahri.html
  13. http://apabilaazambercerita.blogspot.com/2012/06/jom-kurus-dengan-kelvin-zahri.html
  14. http://nadot.my/2012/06/jom-kurus-dengan-kevin-zahri-percuma-untuk-blogger.html
  15. http://daddydee.net/2012/06/saya-mahu-kurus-seminar-jom-kurus/
  16. http://fatiyahh.blogspot.com/2012/07/small-project-kevin-zahris-seminar.html

P/S : Yang mana tersenarai ni kira boleh pergi lah .. setiap entri akan disemak oleh saya dan KevinZahri , kalau hari ni ada entri nya ,esok tak ada kemungkinan peluang tu akan di beri kepada orang lain.

Harap maaf..

Comments

  1. Salam , ada sesiapa yang dah email , tapi tak de dalam list sila inform saya ye ..

    terima kasih

  2. Ni dah final list peserta ke?

  3. Salam Puanbee…. nama sy sempat dimasukkan ke dah x lepas?..huhuhu

  4. Harap-harap saya lagi sorang yang terpilih… Aminnn..
    Tapi list name takder…? Camner..? :-/

  5. waaah… tak prasan ade contest ni .. kalau x dah try dah..hehe

  6. wah..best la..nanti kongsi tips ya..hehe

  7. tahniah untuk peserta seminar Jom Kurus, majoriti perempuan, mana lelaki2 kacak yg nak kurus ni…heeeeee

  8. Congrats to all yang berjaya.. tapi masih lagi ditapis tuh..
    Ok Bee.. Gd luck and all d best.. i wish i can join with u..

  9. amboi best la 2 in 1 program… gathering bloggers dan seminar πŸ˜‰

    tgh berkira2 ni corset mu… hehe

  10. yeayy jumpa di sana

  11. Jeles tengok depa yang join, Myra kalau dekat for sure taknak lepaskan peluang, yela free kan sapa tak mau..

    Tapi memikirkan kos nak kesana tu yang ‘diam’ tu… πŸ™

  12. baru leh comet kat pbee..ari tuh tak boleh buka abis blog pbee nie…. tuh yg lama tak komen

Trackbacks

  1. […] Di ulangi kekosongan masih ada kira-kira 20 tempat lagi , nanti kalau rasa nak join buat lah entri kelayakan tu cepat-cepat tau … senarai peserta saya telah update disini [LINK] […]

  2. […] Peserta disiniΒ  – semua yang tersenarai/atau ada yg email tp tk di masukkan disini datang tau .. jangan […]

  3. […] Sebelum mencukupi 40 peserta penyertaan di terima Sekian , harap dapat jumpa korang di sana nanti. PESERTA SEMINAT JOM KURUS – LINK […]

Speak Your Mind

*