Peserta 9 : Contest detik bersama sunlight

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ya .. peserta ke 9 dari blogger juga . Beliau merupakan pengomen tetap blog puanbee.com , terima kasih ya owner blog Oh!Budu.com. Sungguh unik nama blog kamu.

Kepada yang lain , jika berminat untuk sertai contest ini sila tengok maklumatnya di [ LINK ] ini. Submit sebelum jam 11.59 malam ni ya ..

contest detik bersama sunlight

bangun-bangun. drama sudah pun tamat. hehe. macam mana? best tak script yang aku tulis. ekceli, gambar kat atas tu masih baru tau. aku hampir lupa yang contest detik bersama sunlight tamat malam ini. jadi, aku cepat-cepat pergi ke PKT Besut harini, baru tadi. semata-mata nak beli produk sunlight yang dikatakan sangat berkesan membasmi kuman di pinggan mangkuk. dan kalau boleh tengok kat resit pembayaran tu, number of item yang dibeli adalah 1 sahaja iaitu pencuci SUNLIGHT. SUNLIGHT CUCUMBER to be exact! phew!

Baca entri sepenuhnya disini –> http://ohbudu.com/2012/07/29/contest-brought-to-you-by-sunlight-detik-bersama-sunlight/

p/s : Semua peserta saya akan update disini dan di letakkan di bawah labelDetik bersama sunlight.

Comments

  1. Selamat berjaya kepada bro. Lepas ini rajin basuh pinggan. 🙂

  2. good luck peserta je 9 utk Contest Detik bersama sunlight

  3. thanks a million puanbee kerana sudi letak gambar yang tidak seberapa itu. yeayy! nasib baik sempat submit. unik ke? hehe. terima kasih.

Speak Your Mind

*