Peserta 9 : Contest detik bersama sunlight

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ya .. peserta ke 9 dari blogger juga . Beliau merupakan pengomen tetap blog puanbee.com , terima kasih ya owner blog Oh!Budu.com. Sungguh unik nama blog kamu.

Kepada yang lain , jika berminat untuk sertai contest ini sila tengok maklumatnya di [ LINK ] ini. Submit sebelum jam 11.59 malam ni ya ..

contest detik bersama sunlight

bangun-bangun. drama sudah pun tamat. hehe. macam mana? best tak script yang aku tulis. ekceli, gambar kat atas tu masih baru tau. aku hampir lupa yang contest detik bersama sunlight tamat malam ini. jadi, aku cepat-cepat pergi ke PKT Besut harini, baru tadi. semata-mata nak beli produk sunlight yang dikatakan sangat berkesan membasmi kuman di pinggan mangkuk. dan kalau boleh tengok kat resit pembayaran tu, number of item yang dibeli adalah 1 sahaja iaitu pencuci SUNLIGHT. SUNLIGHT CUCUMBER to be exact! phew!

Baca entri sepenuhnya disini –> http://ohbudu.com/2012/07/29/contest-brought-to-you-by-sunlight-detik-bersama-sunlight/

p/s : Semua peserta saya akan update disini dan di letakkan di bawah labelDetik bersama sunlight.

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

4 thoughts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *