Peserta 8 : Contest Detik Bersama Sunlight

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Peserta 8 pula , syukur allhamdulillah semakin bertambah orang yang menyertai contest ini dan di taja sepenuhnya oleh sunlight. Terima kasih di ucapkan kepada owner blog alamhati.com. Singgah lah di blog beliau … saya terkejut juga apabila singgah di blog beliau ..sungguh minimalist. Salam kenalan Zifa dan terima kasih banyak ya 🙂

Kepada yang lain , jika berminat untuk sertai contest ini sila tengok maklumatnya di [ LINK ] ini. Submit sebelum jam 11.59 malam ni ya ..

detik bersama sunlight

Hujung minggu selalu jugak pergi Kuala Muda beli ikan. Macam-macam jenis ikan ada. Harganya pun murah. Orang memang ramai la. Biasa Hubby beli ikan direct atas bot nelayan. Plastik jangan lupa bawa sendiri. Kalau tak da bayar 20sen untuk plastik.

Selalunya Hubby beli banyak ikan. Dan Zifa la mangsanya nak siang ikan banyak-banyak dan kena bau hanyir ikan. Tapi mujur ada Sunlight. Kurangla bau hanyir ikan lepas siang ikan. Sinki pun shiny balik dan tak hanyir. Sebelum ni dah macam-macam pencuci pinggan yang guna, saja nak test lagipun Sunlight mahal cikit. Tapi tak ada setanding Sunlight. Ma kat kampung memang pakai Sunlight. Dari kecik yang tu je dia beli. Bila boring beli brand lain tapi tak lama. Sunlight datang singgah jugak.

Ni gambar yang Zifa pertaruhkan bagi Peraduan Detik Bersama Sunlight.

Baca entri sepenuhnya disini –>> http://www.alamhati.com/blog/2012/detik-bersama-sunlight/

p/s : Semua peserta saya akan update disini dan di letakkan di bawah label Detik bersama sunlight.

Comments

  1. tq all…all the best pd semua yg join…

  2. Hehe..sape kata sunlight tak best…sampai kan sinki boleh dicuci tu…haha..mujur tak cuci bot nelayan tu pakai sunlight jer..hehe

  3. Selamat berjaya kepada Zifa. 🙂

  4. good luck peserta ke 8 utk Contest Detik bersama sunlight

Speak Your Mind

*