Peserta 6 : Contest Detik Bersama Sunlight

Salam dari kejauhan , maaf ya .. sibuk bebenar dengan jadual anak-anak , sabtu temankan di kakak dan una ke kelas teater , malam nya dah pengsan awal , letih … hari ni petang tadi pun ada tadarus kanak-kanak , memandangkan kereta rosak jadi kami kena berjalan kaki untuk ke masjid yang jauh juga dari rumah. Selalunya naik kereta .. kesian juga pada anak-anak tapi dah janji dengan ustazah deme.. so blog ni memang agak terbiar…

Last minit ramai pula yang join .. haha terpaksa update laju-laju le korang. Takut orang sunlight tengok esok ada yang terlepas pandang pula , tak best gitu..

Jadi di ringkaskan bebelan keramat ni lah .. peserta ke – 6 kita adalah nandot , siapa yang belum kenal nadot harus kenal , beliau seorang yang happy go lucky ..suka tengok orang ceria begini sebab saya sejak jadi mak dah kurang ceria.. saya rasa lah ….

Kepada yang lain , jika berminat untuk sertai contest ini sila tengok maklumatnya di [ LINK ] ini. Submit sebelum jam 11.59 malam ni ya ..

peserta 6 contest bersama sunlight

Bacalah karangan dari Nawfal ni. Gile glemer betul mamat sorang ni ;p

“Hi! Saya Nawfal, anak teruna Mommy. Saya suka tolong mommy basuh pinggan, mangkuk, periuk dan lain-lain. Bukan apa, kesian Mommy, penat sehari suntuk bekerja di ofis. Biarlah Mommy balik kerja mengangkang je depan TV. Nawfal tak kisah. Nawfal suka sangat sebab guna Sunlight!

Nawfal pernah tanya Mommy, kenapa guna Sunlight? Mommy jawab, “Dah nenek guna Sunlight, Mommy pun guna Sunlight jugak la. Kalau tak ikut nanti jadi anak durhaka, kena tulah nanti”.

Walapun Nawfal tak berapa faham maksud mommy, tapi Nawfal assume sebab Sunlight ni best, wangi, tak pedihkan kulit tangan Mommy yang alergik tu. Kan Mommy kan?

Baca entri sepenuhnya disini —>> http://nadot.my/2012/07/detik-bersama-sunlight.html

p/s : Semua peserta saya akan update disini dan di letakkan di bawah label Detik bersama sunlight.

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

6 Comments:

  1. Yaaa betul tu kak..biasanya kulit tgn sy ni mudah jer gelupas kalau main sabun..tapi dengan sunlight, sebanyak mana pun kita berbuih dengan sunlight, tangan tetap steady..no more gelupas lagi..haha

  2. Alahai comelnya. Rajin tolong mommy yer. 🙂

  3. alolololo..comelnyeee… anak sape la ni… hehehe..
    thanks puanbee!! 😉

  4. Pingback: Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *