Peserta 5 : Contest Detik Bersama Sunlight

Salam dari kejauhan , Allhamdulillah .. ada juga 5 orang peserta untuk contest ni , saya risau sangat tak ada orang join , rasa serba salah dengan pihak penaja aje. Peserta no 5 ini adalah Yanmieonline.com , Blogger supermak yang tidak asing dengan dunia blog. Terima kasih di ucapkan di atas sokongan tersebut.

Kepada yang lain , jika berminat untuk sertai contest ini sila tengok maklumatnya di [ LINK ] ini.

peserta 5 : contest detik bersama sunlight

Ha sekarang ini Ibu saya memang dah gunakan Sunlight, sebelum ni duk guna jenama lain, ala yang paste tu, kalau dah kering keras nak guna pun susah, kena tonyoh-tonyoh sampai lekat kat kuku heheeee, dengan adanya sunlight ni dapatlah saya membantu ibu selalu membasuh pinggan, dan inilah detik bersama sunlight yang paling bermakna dalam hidup saya apabila saya dapat meringankan kerja-kerja membasuh pinggan mangkuk ibu.

Baca entri sepenuhnya disini —->> http://yanmieonline.com/2012/07/detik-bersama-sunlight-saya-mesti-pilih/

p/s : Semua peserta saya akan update disini dan di letakkan di bawah label Detik bersama sunlight.

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

10 Comments:

  1. Pingback: Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  2. gud luck kepada kat yan..hehe

  3. Hah tu dia siap buat iklan dari dalam troli lagi. 🙂

  4. bila ler nak berposing dgn sunlight.. tgh tunggu partner shoot nih.. hik3

  5. kesian kat penaja kan.. at least join, ok la. i pun nak join tapi takda gambar.. sakit hati betol.

  6. good luck untuk kak yan untuk Contest Detik Bersama Sunlight

  7. den pun suko sunlight… bak sikit stoknye bee.. heheh :p

  8. seperti biasa la.. anak kak yan ni very the pemes…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *