Peserta 5 : Contest Detik Bersama Sunlight

Salam dari kejauhan , Allhamdulillah .. ada juga 5 orang peserta untuk contest ni , saya risau sangat tak ada orang join , rasa serba salah dengan pihak penaja aje. Peserta no 5 ini adalah Yanmieonline.com , Blogger supermak yang tidak asing dengan dunia blog. Terima kasih di ucapkan di atas sokongan tersebut.

Kepada yang lain , jika berminat untuk sertai contest ini sila tengok maklumatnya di [ LINK ] ini.

peserta 5 : contest detik bersama sunlight

Ha sekarang ini Ibu saya memang dah gunakan Sunlight, sebelum ni duk guna jenama lain, ala yang paste tu, kalau dah kering keras nak guna pun susah, kena tonyoh-tonyoh sampai lekat kat kuku heheeee, dengan adanya sunlight ni dapatlah saya membantu ibu selalu membasuh pinggan, dan inilah detik bersama sunlight yang paling bermakna dalam hidup saya apabila saya dapat meringankan kerja-kerja membasuh pinggan mangkuk ibu.

Baca entri sepenuhnya disini —->> http://yanmieonline.com/2012/07/detik-bersama-sunlight-saya-mesti-pilih/

p/s : Semua peserta saya akan update disini dan di letakkan di bawah label Detik bersama sunlight.

10 Comments

  1. Jebeng Otai™ 29 July 2012 Reply
  2. akubiomed 28 July 2012 Reply
  3. nurmisnan 27 July 2012 Reply
  4. Oh! budu 27 July 2012 Reply
  5. Denaihati 27 July 2012 Reply
  6. Ummi Hanie 27 July 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 29 July 2012 Reply
  7. idrosak 27 July 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.