Peserta 4 : Contest Detik Bersama Sunlight

Salam dari kejauhan , maaf lambat update.. Terima kasih di ucapkan kepada peserta no 4 ni. Sebenarnya tak tahu nak pilih mana satu dulu , ada 2 entri yang di buat pada hari yang sama. Kali ini peserta kita adalah dari blog mykeledek.com

Jika berminat untuk menyertai contest ini sila lihat maklumat di [ LINK ] ini. Lagi 2 hari je tamat lah contest ni ..cepat-cepat submit gambar ye ..

peserta contest detik bersama sunlight

Apakah detik detik berharga dan terbaik bagi seorang lelaki yang hidup membujang? Aku berani katakan salah satu daripadanya ialah ‘Membasuh pinggan’. Euuuuuuwwwhhhh…. bunyinya memang agak ‘super’ pelik.

Baca entri sepenuhnya di —> http://mykeledek.com/contest-detik-bersama-sunlight/

p/s : Semua peserta saya akan update disini dan di letakkan di bawah label Detik bersama sunlight.

Comments

  1. Anak siapalah nih ringan membantu kerja didapur? :-) Selamat berjaya.
    akubiomed recently posted..First Giveaway Sempena Nuffnang Blogopolis Malaysia 2012 : SharidawatiMy Profile

  2. good luck untuk beliau dlm Contest Detik Bersama Sunlight
    Denaihati recently posted..Arsenal Tour 2012 : Arsenal vs Manchester CityMy Profile

  3. gud luckkk
    idrosak recently posted..Gambar Kereta Vios Terbang Atau Terangkat?My Profile

  4. alolololo…comelnye abg bujang tu.. hehehe
    sunlight baru beli kat rumah ganti yg nak habis..tp takde idea la plak nak join…ishkk…
    Nadot recently posted..Tan Sri pun beli Ijazah Palsu?!My Profile

  5. Semoga berjaya abang bujang tu..mak aiii rajin nya basuh pinggang..dengan sunlight, yang malas jadi rajin kan..haha
    Hafizul recently posted..Ketabahan Ibu TunggalMy Profile

  6. hehe seronok bila baca entry peserta contest
    sweetkurma recently posted..trend baru poligamiMy Profile

  7. lelaki bujang basuh pinggan la gegurl suka..hehe
    Jebeng Otai™ recently posted..Giveaway JebengOtai : Hadiah Sudah SampaiMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge