Peserta 4 : Contest Detik Bersama Sunlight

Salam dari kejauhan , maaf lambat update.. Terima kasih di ucapkan kepada peserta no 4 ni. Sebenarnya tak tahu nak pilih mana satu dulu , ada 2 entri yang di buat pada hari yang sama. Kali ini peserta kita adalah dari blog mykeledek.com

Jika berminat untuk menyertai contest ini sila lihat maklumat di [ LINK ] ini. Lagi 2 hari je tamat lah contest ni ..cepat-cepat submit gambar ye ..

peserta contest detik bersama sunlight

Apakah detik detik berharga dan terbaik bagi seorang lelaki yang hidup membujang? Aku berani katakan salah satu daripadanya ialah ‘Membasuh pinggan’. Euuuuuuwwwhhhh…. bunyinya memang agak ‘super’ pelik.

Baca entri sepenuhnya di —> http://mykeledek.com/contest-detik-bersama-sunlight/

p/s : Semua peserta saya akan update disini dan di letakkan di bawah label Detik bersama sunlight.

(Visited 1 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. Anak siapalah nih ringan membantu kerja didapur? :-) Selamat berjaya.

  2. good luck untuk beliau dlm Contest Detik Bersama Sunlight

  3. gud luckkk

  4. alolololo…comelnye abg bujang tu.. hehehe
    sunlight baru beli kat rumah ganti yg nak habis..tp takde idea la plak nak join…ishkk…

  5. Semoga berjaya abang bujang tu..mak aiii rajin nya basuh pinggang..dengan sunlight, yang malas jadi rajin kan..haha

  6. hehe seronok bila baca entry peserta contest

  7. lelaki bujang basuh pinggan la gegurl suka..hehe

Speak Your Mind

*