peserta contest detik bersama sunlight

Peserta 4 : Contest Detik Bersama Sunlight

Salam dari kejauhan , maaf lambat update.. Terima kasih di ucapkan kepada peserta no 4 ni. Sebenarnya tak tahu nak pilih mana satu dulu , ada 2 entri yang di buat pada hari yang sama. Kali ini peserta kita adalah dari blog mykeledek.com

Jika berminat untuk menyertai contest ini sila lihat maklumat di [ LINK ] ini. Lagi 2 hari je tamat lah contest ni ..cepat-cepat submit gambar ye ..

peserta contest detik bersama sunlight

Apakah detik detik berharga dan terbaik bagi seorang lelaki yang hidup membujang? Aku berani katakan salah satu daripadanya ialah ‘Membasuh pinggan’. Euuuuuuwwwhhhh…. bunyinya memang agak ‘super’ pelik.

Baca entri sepenuhnya di —> http://mykeledek.com/contest-detik-bersama-sunlight/

p/s : Semua peserta saya akan update disini dan di letakkan di bawah label Detik bersama sunlight.

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

8 thoughts to “Peserta 4 : Contest Detik Bersama Sunlight”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *