Peserta 4 : Contest Detik Bersama Sunlight

Salam dari kejauhan , maaf lambat update.. Terima kasih di ucapkan kepada peserta no 4 ni. Sebenarnya tak tahu nak pilih mana satu dulu , ada 2 entri yang di buat pada hari yang sama. Kali ini peserta kita adalah dari blog mykeledek.com

Jika berminat untuk menyertai contest ini sila lihat maklumat di [ LINK ] ini. Lagi 2 hari je tamat lah contest ni ..cepat-cepat submit gambar ye ..

peserta contest detik bersama sunlight

Apakah detik detik berharga dan terbaik bagi seorang lelaki yang hidup membujang? Aku berani katakan salah satu daripadanya ialah ‘Membasuh pinggan’. Euuuuuuwwwhhhh…. bunyinya memang agak ‘super’ pelik.

Baca entri sepenuhnya di —> http://mykeledek.com/contest-detik-bersama-sunlight/

p/s : Semua peserta saya akan update disini dan di letakkan di bawah label Detik bersama sunlight.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

8 Comments:

  1. Pingback: Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  2. Anak siapalah nih ringan membantu kerja didapur? 🙂 Selamat berjaya.

  3. good luck untuk beliau dlm Contest Detik Bersama Sunlight

  4. alolololo…comelnye abg bujang tu.. hehehe
    sunlight baru beli kat rumah ganti yg nak habis..tp takde idea la plak nak join…ishkk…

  5. Semoga berjaya abang bujang tu..mak aiii rajin nya basuh pinggang..dengan sunlight, yang malas jadi rajin kan..haha

  6. hehe seronok bila baca entry peserta contest

  7. lelaki bujang basuh pinggan la gegurl suka..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *