Peserta 2 : Contest Detik Bersama Sunlight

Spread the love
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Salam dari kejauhan , Ini adalah peserta ke-2 bagi contest detik bersama sunlight. Beliau upload di facebook ya .. Boleh di jadikan contoh untuk peserta lain yang rasa nak join contest ini melalui facebook.

contest detik bersama sunlight

LINK –
Nama Peserta – Akubiomed

Terima kasih dan semoga berjaya di ucapkan ๐Ÿ™‚

Peserta lain : ย Detik bersama sunlight

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

15 thoughts

 1. Serba salah hendak masuk contest ini sama hendak tulis entri atau gambar sahaja. Akhirnya memilih gambar sahaja kerana bimbang tidak sempat untuk menyertai contest ini.

  Terima kasih kepada Puan Bee kerana upload gambar abang Koning Detik bersama Sunglight. ๐Ÿ™‚

  1. dia kira gambar saja , entri tk kira , tp ye lah walaupun sebenarnya sy tk perlu buat apa2 , pihak sunlight akan uruskan , tp sy cuma nak beri win win situation saja ..sebab tu sy upload juga di blog ni

   semoga berjaya .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *