Peserta 2 : Contest Detik Bersama Sunlight

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Salam dari kejauhan , Ini adalah peserta ke-2 bagi contest detik bersama sunlight. Beliau upload di facebook ya .. Boleh di jadikan contoh untuk peserta lain yang rasa nak join contest ini melalui facebook.

contest detik bersama sunlight

LINK –
Nama Peserta – Akubiomed

Terima kasih dan semoga berjaya di ucapkan 🙂

Peserta lain :  Detik bersama sunlight

Comments

  1. tgk model kanak2 pun dah tau anak sape… 😉

    pandai bergaya

  2. Hehe…senyum jer abang ni ekk..senyum pulak menggoda gitu..gud luck untuk akubiomed….hehe

  3. Serba salah hendak masuk contest ini sama hendak tulis entri atau gambar sahaja. Akhirnya memilih gambar sahaja kerana bimbang tidak sempat untuk menyertai contest ini.

    Terima kasih kepada Puan Bee kerana upload gambar abang Koning Detik bersama Sunglight. 🙂

    • dia kira gambar saja , entri tk kira , tp ye lah walaupun sebenarnya sy tk perlu buat apa2 , pihak sunlight akan uruskan , tp sy cuma nak beri win win situation saja ..sebab tu sy upload juga di blog ni

      semoga berjaya .

  4. tgk gambar dh cam sapa..askar2 bro biomed..hehe

  5. good luck untuk akubiomed. sekali tengok macam pernah tengok je, rupanya anak akubiomed

  6. Contest menarik tu.. Kt umah pun guna sunlight..

  7. hoho.. brother akubiomed dah masyukkk… Gd luck
    soon aku hantar wakil utk contest ni yerk Bee.

  8. hehehe…..promote sabun yerk…

Speak Your Mind

*