Peserta 2 : Contest Detik Bersama Sunlight

Salam dari kejauhan , Ini adalah peserta ke-2 bagi contest detik bersama sunlight. Beliau upload di facebook ya .. Boleh di jadikan contoh untuk peserta lain yang rasa nak join contest ini melalui facebook.

contest detik bersama sunlight

LINK –
Nama Peserta – Akubiomed

Terima kasih dan semoga berjaya di ucapkan 🙂

Peserta lain :  Detik bersama sunlight

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

15 Comments:

  1. Pingback: Pemenang Contest Detik Bersama Sunlight | Puanbee.com | Diari Ibunda

  2. tgk model kanak2 pun dah tau anak sape… 😉

    pandai bergaya

  3. Pingback: Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

  4. Hehe…senyum jer abang ni ekk..senyum pulak menggoda gitu..gud luck untuk akubiomed….hehe

  5. Serba salah hendak masuk contest ini sama hendak tulis entri atau gambar sahaja. Akhirnya memilih gambar sahaja kerana bimbang tidak sempat untuk menyertai contest ini.

    Terima kasih kepada Puan Bee kerana upload gambar abang Koning Detik bersama Sunglight. 🙂

    • dia kira gambar saja , entri tk kira , tp ye lah walaupun sebenarnya sy tk perlu buat apa2 , pihak sunlight akan uruskan , tp sy cuma nak beri win win situation saja ..sebab tu sy upload juga di blog ni

      semoga berjaya .

  6. tgk gambar dh cam sapa..askar2 bro biomed..hehe

  7. good luck untuk akubiomed. sekali tengok macam pernah tengok je, rupanya anak akubiomed

  8. Contest menarik tu.. Kt umah pun guna sunlight..

  9. hoho.. brother akubiomed dah masyukkk… Gd luck
    soon aku hantar wakil utk contest ni yerk Bee.

  10. hehehe…..promote sabun yerk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *