Peserta 1 : Contest Detik Bersama Sunlight

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Salam . Ini adalah peserta pertama untuk contest detik bersama sunlight , insyallah akan menyusul 2-3 peserta nanti. Terima kasih di ucapkan kepada Hafizul dari blog pondok kecik kerana menyertai dan menjadi orang pertama menyahut cabaran Detik Bersama Sunliht. Semoga ada rezeki nanti 🙂

Gambar yang telah di upload oleh pondokkecil.com :

Sejak kawin sampai sekarang, memang setia dengan Sunlight. Pernah juga bertukar pencuci jenama lain, tapi rasa tak ngam jer. Minyak dan lemak sukar untuk dihapuskan. Sape tak kenal kedegilan minyak dan lemak ni. Haha. Tiap kali makan sup gear box, pinggan mesti di gosok beberapa kali. Sampai lenguh jari jemari dan tangan ni. Lemak yang melekat pada jari juga senang dihilangkan dengan menggunakan sabun pencuci Sunlight.

Baca sepenuhnya di — > http://pondokkecil.com/blog/contest-by-sunlight-detik-bersama-sunlight/

p/s : semua peserta saya akan update disini dan di letakkan di bawah label Detik bersama sunlight.

Author: puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

17 thoughts

  1. tunggu entri kak jie ye …haha
    dah ada dlm draft tapi hujung minggu ni tuan blog berfoye foye tak ingat nak online, jadi tunggu minggu depan

    insyaallah

      1. Cantik betul kan themes puanbee ni..beraya sakan la blog puanbee…baru masuk melawat blog puanbee..tut2 dah bertukar wajah dengan penampilan yang lebih menarik..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *