Peserta 1 : Contest Detik Bersama Sunlight

Spread the love

Salam . Ini adalah peserta pertama untuk contest detik bersama sunlight , insyallah akan menyusul 2-3 peserta nanti. Terima kasih di ucapkan kepada Hafizul dari blog pondok kecik kerana menyertai dan menjadi orang pertama menyahut cabaran Detik Bersama Sunliht. Semoga ada rezeki nanti 🙂

Gambar yang telah di upload oleh pondokkecil.com :

Sejak kawin sampai sekarang, memang setia dengan Sunlight. Pernah juga bertukar pencuci jenama lain, tapi rasa tak ngam jer. Minyak dan lemak sukar untuk dihapuskan. Sape tak kenal kedegilan minyak dan lemak ni. Haha. Tiap kali makan sup gear box, pinggan mesti di gosok beberapa kali. Sampai lenguh jari jemari dan tangan ni. Lemak yang melekat pada jari juga senang dihilangkan dengan menggunakan sabun pencuci Sunlight.

Baca sepenuhnya di — > http://pondokkecil.com/blog/contest-by-sunlight-detik-bersama-sunlight/

p/s : semua peserta saya akan update disini dan di letakkan di bawah label Detik bersama sunlight.

17 thoughts on “Peserta 1 : Contest Detik Bersama Sunlight”

  1. tunggu entri kak jie ye …haha
    dah ada dlm draft tapi hujung minggu ni tuan blog berfoye foye tak ingat nak online, jadi tunggu minggu depan

    insyaallah

      1. Cantik betul kan themes puanbee ni..beraya sakan la blog puanbee…baru masuk melawat blog puanbee..tut2 dah bertukar wajah dengan penampilan yang lebih menarik..hehe

  2. Pingback: Contest By Sunlight : Detik Bersama Sunlight | Puanbee.Com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *