Peserta 1 : Contest Detik Bersama Sunlight

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Salam . Ini adalah peserta pertama untuk contest detik bersama sunlight , insyallah akan menyusul 2-3 peserta nanti. Terima kasih di ucapkan kepada Hafizul dari blog pondok kecik kerana menyertai dan menjadi orang pertama menyahut cabaran Detik Bersama Sunliht. Semoga ada rezeki nanti 🙂

Gambar yang telah di upload oleh pondokkecil.com :

Sejak kawin sampai sekarang, memang setia dengan Sunlight. Pernah juga bertukar pencuci jenama lain, tapi rasa tak ngam jer. Minyak dan lemak sukar untuk dihapuskan. Sape tak kenal kedegilan minyak dan lemak ni. Haha. Tiap kali makan sup gear box, pinggan mesti di gosok beberapa kali. Sampai lenguh jari jemari dan tangan ni. Lemak yang melekat pada jari juga senang dihilangkan dengan menggunakan sabun pencuci Sunlight.

Baca sepenuhnya di — > http://pondokkecil.com/blog/contest-by-sunlight-detik-bersama-sunlight/

p/s : semua peserta saya akan update disini dan di letakkan di bawah label Detik bersama sunlight.

Comments

  1. Hebat. Goodluck. . . Sound menarik

  2. hoho..dah ada gambar dahh..

  3. tunggu entri kak jie ye …haha
    dah ada dlm draft tapi hujung minggu ni tuan blog berfoye foye tak ingat nak online, jadi tunggu minggu depan

    insyaallah

  4. Ibu Mifzal Arsyad :

    good luck ya…

    ps : cantik la bee theme baru ni..paid theme ke?

  5. ptt la mcm penah nmpk gmbr tu..hehe

    gud luck utk pondok kecil..

  6. good luck untuk pondok kecil untuk contest Detik Bersama Sunlight

  7. Selamat maju jaya. Nak join tapi itulah takde masa

  8. ololo …cutenya dia..hehe…

  9. Selamat berjaya dengan penyertaan contest tajaan Sunlight ini.

  10. GoodLuck

  11. Wahh anak ayah masuk dalam blog puanbee??nanti kak una terkenan pulak..hahaha

Speak Your Mind

*