Pertemuan Singkat Penuh Makna

Allhamdulillah , lepas dah hajat nak berjumpa dengan denaihati untuk berbincang sesuatu , moga ikatan persahabatan yang terjalin ni kekal selamanya. Rasa sangat berterima kasih kepada Denaihati.com kerana sudi meluangkan masa untuk berjumpa dengan saya dan rakan bisnes saya iaitu Ayu Jamal. Terima kasih juga pada ayujamal. :)

Sedikit sebanyak , pertemuan ini membuatkan pengalaman saya bertambah untuk terus maju ke hadapan. Bukan senang tau nak jumpa dengan Owner Denaihati.com ni..

perkongsian ilmu

Banyak ilmu yang di kongsikan secara langsung dan tak langsung , semuanya bermanfaat , sedikit sebanyak boleh di guna pakai ke atas blog puanbee.com , dan juga bisnes puanbee…

Badan rasa penat sangat , seharian drive , berlari sana , berlari sini , drive dan drive dan drive …Masa untuk rehatkan badan.

Esok hari baru .. Kalau tak ada apa-apa program , ada lah saya menyibuk ke blog korang. :)

Tudung sapa sy pakai tu ? TQ kedai kak siti

Comments

  1. Besar biz nampak nyer he3..
    azman recently posted..Adeh! KakMy Profile

  2. woo ini rupanya denaihati..:)
    puan kutu recently posted..Lukisan Doraemon AimanMy Profile

  3. Denaihati kena tunjukkan muka sebab itu salah satu cabang penjenamaan yang selalu dia katakan.

  4. Untungla dapat lepak sama2… Hehehe~ Belum ada masa… :)
    Izzuddin Fauzi recently posted..Hadirnya Bulan Rejab Dan KisahnyaMy Profile

  5. waa seronoknya dapat jumpa denaihati, semoga persahabatan berkekalan..
    ummiross recently posted..SUTERA SARAWAK ETNIK TERKINIMy Profile

  6. besnye..kak bee dpt jumpa DH..
    syu90 recently posted..Ost Drama Indera JonedMy Profile

  7. bestnya,,,dapat ilmu dgn orang yang dah berjaya…
    ema recently posted..Kejayaan Bola Sepak Kelantan..Kejayaan Anak PerempuanMy Profile

  8. sedikit jeles di situ… hik2… takdelah, tumpang hepi utk rakan sebaya dan rakan blogger mcm bee yg kuat smgt ni…

    patutle berseri2 je… pakai tudung baru ;)
    Ummi Hanie recently posted..Semangkuk mee kari dan 2 pinggan roti canaiMy Profile

  9. moga sentiasa sukses bee dlm apa yg diceburi.
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Mood Exam : Blog Sedang Bercuti!My Profile

  10. Mcm ada projek best jer puanbee? ;-)
    UpProfits recently posted..Himpunan Jutaan Belia di PutrajayaMy Profile

  11. Bestnyer… :)

    Lepas ni pasti Bee pun akan jadi cemerlang macam Denaihati :)

    Good luck Bee dan AyuJamal :)
    Myra Jay recently posted..Bulan Rejab yang dinanti kerana fadilatnyaMy Profile

  12. Walaupun singkat, penuh dengan manfaat = berkualaiti! :D
    anif recently posted..Teknologi – Ketinggalan Sedikit Tidak MengapaMy Profile

  13. Wahhhh bestnya dapat jumpa owner denaihati…teringin nk jumpa..hehe..semoga apa yang dirancang puanbee berjaya selalu..hehe
    Hafizul recently posted..Kenangan Lalu Dijadikan Guideline Pada Pondok KecilMy Profile

  14. wah projek baik ye kak? semoga semuanya berjalan lancar ye..
    bardboo recently posted..5 Cabaran Dalam Penyusuan Susu IbuMy Profile

  15. ooo yer perasan jugak tudung tu dari kedai kak siti…cun jer bila bee yang pakai…ahakz
    sweetkurma recently posted..pahit sungguh hidupmu…..My Profile

  16. alhamdulillah…tentu banyak yang bee belajar dari denaihati kan…
    sweetkurma recently posted..pahit sungguh hidupmu…..My Profile

  17. wahhh…bestnya..teringin nak jumpa juga…hehehe..minta ipone 4s..boleh tak?.. :-)
    dzuandiey recently posted..Kelebihan Bulan Rejab, Syaaban Dan RamadhanMy Profile

  18. blog super power SEO Denai hati :)
    Terbelog recently posted..Datuk Sharifah Aini Dijangkiti Kuman Di Paru ParuMy Profile

  19. Wah ada projek baik ker puan Bee? :-)

  20. Lately denaihati dah tunjuk muka kat public, semuanya gara2 contest Toshiba Ultrabook tu hahah
    Affan Ruslan recently posted..Amaran Pelanggaran Hakcipta: Hanya Kerana Satu LinkMy Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: