Pertemuan Singkat Penuh Makna

Allhamdulillah , lepas dah hajat nak berjumpa dengan denaihati untuk berbincang sesuatu , moga ikatan persahabatan yang terjalin ni kekal selamanya. Rasa sangat berterima kasih kepada Denaihati.com kerana sudi meluangkan masa untuk berjumpa dengan saya dan rakan bisnes saya iaitu Ayu Jamal. Terima kasih juga pada ayujamal. πŸ™‚

Sedikit sebanyak , pertemuan ini membuatkan pengalaman saya bertambah untuk terus maju ke hadapan. Bukan senang tau nak jumpa dengan Owner Denaihati.com ni..

perkongsian ilmu

Banyak ilmu yang di kongsikan secara langsung dan tak langsung , semuanya bermanfaat , sedikit sebanyak boleh di guna pakai ke atas blog puanbee.com , dan juga bisnes puanbee…

Badan rasa penat sangat , seharian drive , berlari sana , berlari sini , drive dan drive dan drive …Masa untuk rehatkan badan.

Esok hari baru .. Kalau tak ada apa-apa program , ada lah saya menyibuk ke blog korang. πŸ™‚

Tudung sapa sy pakai tu ? TQ kedai kak siti

27 Comments

  1. azman 23 May 2012 Reply
  2. puan kutu 23 May 2012 Reply
  3. halif 23 May 2012 Reply
  4. Izzuddin Fauzi 22 May 2012 Reply
  5. ummiross 22 May 2012 Reply
  6. syu90 22 May 2012 Reply
  7. ema 22 May 2012 Reply
  8. Ummi Hanie 22 May 2012 Reply
  9. Ibu Mifzal Arsyad 22 May 2012 Reply
  10. UpProfits 22 May 2012 Reply
  11. Myra Jay 22 May 2012 Reply
  12. anif 22 May 2012 Reply
  13. Hafizul 22 May 2012 Reply
  14. bardboo 22 May 2012 Reply
  15. sweetkurma 22 May 2012 Reply
  16. sweetkurma 22 May 2012 Reply
  17. dzuandiey 22 May 2012 Reply
  18. Terbelog 22 May 2012 Reply
    • dzuandiey 22 May 2012 Reply
  19. akubiomed 21 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 21 May 2012 Reply
    • dzuandiey 22 May 2012 Reply
  20. Affan Ruslan 21 May 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 21 May 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.