May
2012

Pertemuan Singkat Penuh Makna

Allhamdulillah , lepas dah hajat nak berjumpa dengan denaihati untuk berbincang sesuatu , moga ikatan persahabatan yang terjalin ni kekal selamanya. Rasa sangat berterima kasih kepada Denaihati.com kerana sudi meluangkan masa untuk berjumpa dengan saya dan rakan bisnes saya iaitu Ayu Jamal. Terima kasih juga pada ayujamal. :)

Sedikit sebanyak , pertemuan ini membuatkan pengalaman saya bertambah untuk terus maju ke hadapan. Bukan senang tau nak jumpa dengan Owner Denaihati.com ni..

perkongsian ilmu

Banyak ilmu yang di kongsikan secara langsung dan tak langsung , semuanya bermanfaat , sedikit sebanyak boleh di guna pakai ke atas blog puanbee.com , dan juga bisnes puanbee…

Badan rasa penat sangat , seharian drive , berlari sana , berlari sini , drive dan drive dan drive …Masa untuk rehatkan badan.

Esok hari baru .. Kalau tak ada apa-apa program , ada lah saya menyibuk ke blog korang. :)

Tudung sapa sy pakai tu ? TQ kedai kak siti

27 thoughts on “Pertemuan Singkat Penuh Makna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge