Pertemuan Singkat Penuh Makna

Allhamdulillah , lepas dah hajat nak berjumpa dengan denaihati untuk berbincang sesuatu , moga ikatan persahabatan yang terjalin ni kekal selamanya. Rasa sangat berterima kasih kepada Denaihati.com kerana sudi meluangkan masa untuk berjumpa dengan saya dan rakan bisnes saya iaitu Ayu Jamal. Terima kasih juga pada ayujamal. :)

Sedikit sebanyak , pertemuan ini membuatkan pengalaman saya bertambah untuk terus maju ke hadapan. Bukan senang tau nak jumpa dengan Owner Denaihati.com ni..

perkongsian ilmu

Banyak ilmu yang di kongsikan secara langsung dan tak langsung , semuanya bermanfaat , sedikit sebanyak boleh di guna pakai ke atas blog puanbee.com , dan juga bisnes puanbee…

Badan rasa penat sangat , seharian drive , berlari sana , berlari sini , drive dan drive dan drive …Masa untuk rehatkan badan.

Esok hari baru .. Kalau tak ada apa-apa program , ada lah saya menyibuk ke blog korang. :)

Tudung sapa sy pakai tu ? TQ kedai kak siti

(Visited 1 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. Besar biz nampak nyer he3..

  2. woo ini rupanya denaihati..:)

  3. Denaihati kena tunjukkan muka sebab itu salah satu cabang penjenamaan yang selalu dia katakan.

  4. Untungla dapat lepak sama2… Hehehe~ Belum ada masa… :)

  5. waa seronoknya dapat jumpa denaihati, semoga persahabatan berkekalan..

  6. besnye..kak bee dpt jumpa DH..

  7. bestnya,,,dapat ilmu dgn orang yang dah berjaya…

  8. sedikit jeles di situ… hik2… takdelah, tumpang hepi utk rakan sebaya dan rakan blogger mcm bee yg kuat smgt ni…

    patutle berseri2 je… pakai tudung baru 😉

  9. moga sentiasa sukses bee dlm apa yg diceburi.

  10. Mcm ada projek best jer puanbee? 😉

  11. Bestnyer… :)

    Lepas ni pasti Bee pun akan jadi cemerlang macam Denaihati :)

    Good luck Bee dan AyuJamal :)

  12. Walaupun singkat, penuh dengan manfaat = berkualaiti! 😀

  13. Wahhhh bestnya dapat jumpa owner denaihati…teringin nk jumpa..hehe..semoga apa yang dirancang puanbee berjaya selalu..hehe

  14. wah projek baik ye kak? semoga semuanya berjalan lancar ye..

  15. ooo yer perasan jugak tudung tu dari kedai kak siti…cun jer bila bee yang pakai…ahakz

  16. alhamdulillah…tentu banyak yang bee belajar dari denaihati kan…

  17. wahhh…bestnya..teringin nak jumpa juga…hehehe..minta ipone 4s..boleh tak?.. :-)

  18. blog super power SEO Denai hati :)

  19. Wah ada projek baik ker puan Bee? :-)

  20. Lately denaihati dah tunjuk muka kat public, semuanya gara2 contest Toshiba Ultrabook tu hahah

Speak Your Mind

*