Pertandingan mewarna merdeka

Share

Pertandingan mewarna sempena merdeka dengan tagline , semua orang pasti menang. Hik2 kerani di perpustakaan awam tu anjurkan pertandingan mewarna suka-suka je , daripada anak-anak ni bermain riuh rendah kan. Bijak betul ..

20120904-120845.jpg

20120904-120858.jpg
Semua menang dan dapat duit raya … terbaik 🙂 ..

P/S : Laptop tak sihat , Anak pun sama .. layan

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

17 Comments:

  1. Salam&slmt pagi…
    anak2 sy mmg gemar je mewarna &melukis..:)

  2. kalau sy masuk mesti kalah habis budak2 tu..haha..semoga laptop puanbee cepat sembuh..haha

  3. Bab mewarna ni memang budak-budak suka. Semua sekali dapat hadiah kira ok la tu kan. Update entri pakai 4S ke kak? Hehe

  4. bagus aktiviti mcm ni

  5. Seronok aktiviti macam ni untuk kanak-kanak. Semoga anak bee cepat sembuh 🙂

  6. semua dpt hadiah? bestnye..nak masuk jugak.. hoho

  7. wahhh, mesti hadiah dia duit raya kan, best nye !

  8. seronok masuk pertandingan klu semua dapat hadiah.barula meriah.

  9. mmg diorg bersemngt bila dpt hadiah..hehe

  10. tahniah untuk semua, semua menang juga. suka banget concept ni

  11. Cantik berdera Jalur Gemilang yang dihasilkan.

  12. Kanak kanak mesti suka aktivit macam ni.. tambah plak ade hadiah..

  13. yang penting anak2 happy ya..seronok derang dapat duit raya.

  14. seronoknya…dah lama tak tengok pertandingan macam ni..dulu masa sekolah banyak juga yg dianjurkan tapi saya tak pernah menang…huhuhuh

  15. Semua menang baru adil! 😀 hehe..

  16. Weeee… Aunty Nora pun nak join jugak..
    bestnya dapat mewarna.. windu jaman cekolah.. hik3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *