24 thoughts on “Persediaan 2 Ketika hampir tarikh untuk ” beranak “”

  1. selain barang keperluan, ibu juga perlu bersedia dari segi mental & fizikal. lagi2 kalau dah ada beberapa orang anak. mana satu nak uruskan – baby & anak2 yg lain lagi.

    semoga Allah permudahkan segala urusan PB & selamat melahirkan baby yang comel seperti ibunya.

    * eh..bakal dapat baby boykah?

    1. ye betul , paling kena bersedia mental dan fizikal , mental ni cuba elak2 dr berfikir , risau , takut smua ada ..

      insyallah hasil scan kata nya baby boy , tetapi saya tidak berani mengharap hehe almaklum la anak yg lain 3 perempuan.

  2. aaaaaa… jelesnyeeee… serius tak redi ape lg… baru beli towel baby n baju pun sikit je… baju lain boleh pakai abg dia punye… tp yg lain-lain lagi, tak pikir ape lg.. haiishh…risauu…

    good lak eh bee! 😉

    1. nawfal kecil lagi , dah tentu baju da masih elok , akk si laila tu dah besar , baju lama sgt simpan tk elok jd akk dah sedekah ke org lain ..

      baby baru ni kena beli lah , tema tak sama .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *