Persediaan 2 Ketika hampir tarikh untuk ” beranak “

Share

persedian menyambut bayi

Persediaan pertama –  > Persedian menyambut kelahiran bayi dan untuk ibu juga !

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

24 Comments:

  1. siap dah basuh2 ye bee… nis jugak belum… ahaha…

  2. semoga selamat semuanya ye 🙂 iA.

  3. wah pakaian dah siap tuh, doakan agar semuanya berjalan dengan lancar

  4. Popok / pakaian bayi sudah siap ya..
    Semangat Puan.. 🙂

  5. Sudah bersiap-siap untuk menyambut kelahiran.

  6. Dah ada pengalaman taklah kelam kabut sangat…

  7. Pakaian semua dah tersedia untuk si kecil 🙂

  8. selamat bakal beranak kak 🙂

  9. excitednya…. teringat plak tahun lepas mcm ni la.. .semoga selamat semuanya…

  10. semoga selamatlah semuanya nanti..dan dilancarkan segala urusan

  11. jiran keliling tengok ingat dah bersalin. semoga pbee dipermudahkan urusan bersalin nanti, dah dekat dah ni….

  12. selain barang keperluan, ibu juga perlu bersedia dari segi mental & fizikal. lagi2 kalau dah ada beberapa orang anak. mana satu nak uruskan – baby & anak2 yg lain lagi.

    semoga Allah permudahkan segala urusan PB & selamat melahirkan baby yang comel seperti ibunya.

    * eh..bakal dapat baby boykah?

    • ye betul , paling kena bersedia mental dan fizikal , mental ni cuba elak2 dr berfikir , risau , takut smua ada ..

      insyallah hasil scan kata nya baby boy , tetapi saya tidak berani mengharap hehe almaklum la anak yg lain 3 perempuan.

  13. aaaaaa… jelesnyeeee… serius tak redi ape lg… baru beli towel baby n baju pun sikit je… baju lain boleh pakai abg dia punye… tp yg lain-lain lagi, tak pikir ape lg.. haiishh…risauu…

    good lak eh bee! 😉

    • nawfal kecil lagi , dah tentu baju da masih elok , akk si laila tu dah besar , baju lama sgt simpan tk elok jd akk dah sedekah ke org lain ..

      baby baru ni kena beli lah , tema tak sama .

  14. wah…dah dekat tu..SA suka bila ada yang nak deliver baby ni…SA sendiri entah bila kurun x tau…

  15. Samalah kita Puan Bee… Usia kandungan Isteri saya sekarang ni dah masuk minggu yang ke 36…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *