Pergi Event Bawa Anak

Gambar anak-anak semasa pergi Event Mrbean tempoh hari , saja nak simpan sikit dalam blog , kalau lah apa-apa terjadi pada laptop ,menagis tak berlagu lah jawabnya, terlalu banyak gambar disimpan dalam laptop , Pendrive 8gb dah tak cukup. Ada cadangan tak nak pakai apa untuk simpan gambar-gambar ya ? Saya memang buta sikit bab laptop atau benda digital ni , nak cuci semua gambar tu ..perghhh banyak sangat pula. Atau kalau ada blogger yang buat bisnes cuci gambar ni boleh rekemen pada saya. Tapi mau cari harga lain dari kedai-kedai yang ada ni lah.

Baju merah anak akubiomed , una dan kakak memang sporting bab bergambar layan. Seronok kalau dapat pergi event bawa anak-anak , lagi bagus kalau ada event yang melibatkan anak-anak. Event mewarna ke , Event makan-makan ke kan .. Ok sila jemput saya .. he he he 

Una lagi , biasa lah .. suka bergambar dan senyum .. memang gambar una memonopoli ruangan simpanan gambar.

Iman anak saudara saya , yang dukung iman tu mak dia lah.. Comel bangat budak ni , duduk dengan saya sebulan .. nanti dia balik ke kampung mesti semua orang rindu dengan keletah dia .. tapi kesian juga , selalu di buli oleh laila , pantang di tinggalkan Iman sorang-sorang , laila dah ajak bergusti .. kesian iman.

Laila garang betul dengan Iman nampak macam tak sesuai ada adik je.. hahaha ..

Una lagi .. alahai gambar si laila paling kurang sebab nya dia tak nak bergambar , bukan mood tak baik , tapi dia memang suka buat action begitu di khalayak ramai.

Pandang kamera pun tak mau apatah lagi nak senyum , kalau bergambar di rumah ok je..senyum lebar.

Dengan maskot Mr Bean.. Diam tak diam banyak juga maskot yang pernah anak-anak tengok secara live , zaman kita dulu jangan mimpi lah …Antaranya Maskot Upin dan Ipin di Pameran Agromart , Maskot Boboboi Di Stesen TV3 , Maskot Streetsmart di pelancaran streetmart petronas.

Laila mau tapi malu .. kakak yang penyanyang gagah angkat adik , kasi pegang tangan Maskot.

Iman berani , macam nak korek-korek mata maskot tu .. “Sunggguh pelik benda ni” kata Iman dalam hati. Hehe

Ok lah nak testing update setelah ubah suai theme ni , ini adalah theme yang pertama saya guna dulu-dulu okey.. sayang theme ni :)

P/S : Siapa ada anak 6 tahun ke atas , blog UV 500 ke atas sila EMAIL saya . Email tau .. jangan komen disini .. ada sesuatu untuk korang. EMAIL : puanbeedotcom@gmail.com

EMAIL KAN :

  • NAMA
  • URL BLOG
  • UV BLOG
  • FB DAN TWITTER LINK
  • NO TELEFON

Dah Email sila rajin-rajin semak Email korang.

Search

Comments

  1. Cntik baju n aksesori ank2.. Kat mne cari tu..

    Nnti emel ye tp rasa mcm UV merudum sejak jrg update aritu

  2. simpan kat email jer selamat dan tak rosak.
    azman recently posted..Bila Sibuk Melanda – Apa pun tak bolehMy Profile

  3. Kenapa puanbee ayik tukar theme jer??apa tips yang puanbee amalkan??kongsi ler…
    Hafizul recently posted..Baik Bos, Saya Akan Buat – Sidebar LoginMy Profile

  4. Saya takde anak lagi jadi takleh la nak join. ehehe
    ProfHariz recently posted..Jumpa di The Legendary Concert 2012My Profile

  5. Tak sempat hendak mengambil dengan maskot Mr Bean sebab abang Koning tidak mahu. :-)
    akubiomed recently posted..Baby Aslah bermain arnab comel di Floria Putrajaya 2012My Profile

  6. boleh bwk blik x maskot ni..kata iman.. hehe :)
    Jebeng Otai™ recently posted..Komentator Tegar Jun 2012My Profile

  7. 500 uv per day ke??

    Saya tak sampai begitu. Blog masih cap ayam. Hehehe…

    Seronok tengok anak gumbira.

  8. sy xdek anak lg klau x leh berbesan. kahkahkahhhh
    anne recently posted..Sekitar Majlis Kahwin Irine Nadia MarcelloMy Profile

  9. bab backup tu, rasanya elok buat lebih dari 1 tempat external hdd, dvd-rw n lain2 pun ok.
    Denaihati recently posted..Euro 2012 Final : Spain vs ItalyMy Profile

  10. anak 6 tahun ke atas tu sampai umur brape…huhu anak bongsuku 17 tahun
    sweetkurma recently posted..6 bulan menunggu si putih gebuMy Profile

  11. beli aje extenal hardisk. terus angkat 1 tera. dah leh pakai sampai kiamat tak habis-habis..
    titan recently posted..Nuffnang masih sayang lagi rupanya..My Profile

  12. Waaaahhh…. sweetnya mobile version puanbee. Guna plugin apa utk related sites, button fb n jom baca yg ni pulak? Cam best jeeee

  13. Aktiviti yg sehat tuh.. Memang sepatutnya g mana-mana kena bawak anak. Barulah mereka tak rasa terabai.
    Cikgu Hairul recently posted..Amalan Menguatkan Tubuh BadanMy Profile

  14. puanbee, lagi 1…sedap arr dapat tukar theme selalu..ada tips apa2 ke buat mcm ni???boleh kongsi tak???
    Hafizul recently posted..Selongkar Blog Nazri (30.06.2012)My Profile

  15. laila stress kot..hehe..tu pasal di centung..emm bg sy baik puanbee simpan dalam externak hard disk..tak pun simpan dlam internet..drobbox rasanya service tu..
    Hafizul recently posted..Selongkar Blog Nazri (30.06.2012)My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge