Jun
2012

Pergi Event Bawa Anak

Gambar anak-anak semasa pergi Event Mrbean tempoh hari , saja nak simpan sikit dalam blog , kalau lah apa-apa terjadi pada laptop ,menagis tak berlagu lah jawabnya, terlalu banyak gambar disimpan dalam laptop , Pendrive 8gb dah tak cukup. Ada cadangan tak nak pakai apa untuk simpan gambar-gambar ya ? Saya memang buta sikit bab laptop atau benda digital ni , nak cuci semua gambar tu ..perghhh banyak sangat pula. Atau kalau ada blogger yang buat bisnes cuci gambar ni boleh rekemen pada saya. Tapi mau cari harga lain dari kedai-kedai yang ada ni lah.

Baju merah anak akubiomed , una dan kakak memang sporting bab bergambar layan. Seronok kalau dapat pergi event bawa anak-anak , lagi bagus kalau ada event yang melibatkan anak-anak. Event mewarna ke , Event makan-makan ke kan .. Ok sila jemput saya .. he he he 

Una lagi , biasa lah .. suka bergambar dan senyum .. memang gambar una memonopoli ruangan simpanan gambar.

Iman anak saudara saya , yang dukung iman tu mak dia lah.. Comel bangat budak ni , duduk dengan saya sebulan .. nanti dia balik ke kampung mesti semua orang rindu dengan keletah dia .. tapi kesian juga , selalu di buli oleh laila , pantang di tinggalkan Iman sorang-sorang , laila dah ajak bergusti .. kesian iman.

Laila garang betul dengan Iman nampak macam tak sesuai ada adik je.. hahaha ..

Una lagi .. alahai gambar si laila paling kurang sebab nya dia tak nak bergambar , bukan mood tak baik , tapi dia memang suka buat action begitu di khalayak ramai.

Pandang kamera pun tak mau apatah lagi nak senyum , kalau bergambar di rumah ok je..senyum lebar.

Dengan maskot Mr Bean.. Diam tak diam banyak juga maskot yang pernah anak-anak tengok secara live , zaman kita dulu jangan mimpi lah …Antaranya Maskot Upin dan Ipin di Pameran Agromart , Maskot Boboboi Di Stesen TV3 , Maskot Streetsmart di pelancaran streetmart petronas.

Laila mau tapi malu .. kakak yang penyanyang gagah angkat adik , kasi pegang tangan Maskot.

Iman berani , macam nak korek-korek mata maskot tu .. “Sunggguh pelik benda ni” kata Iman dalam hati. Hehe

Ok lah nak testing update setelah ubah suai theme ni , ini adalah theme yang pertama saya guna dulu-dulu okey.. sayang theme ni :)

P/S : Siapa ada anak 6 tahun ke atas , blog UV 500 ke atas sila EMAIL saya . Email tau .. jangan komen disini .. ada sesuatu untuk korang. EMAIL : puanbeedotcom@gmail.com

EMAIL KAN :

  • NAMA
  • URL BLOG
  • UV BLOG
  • FB DAN TWITTER LINK
  • NO TELEFON

Dah Email sila rajin-rajin semak Email korang.

27 thoughts on “Pergi Event Bawa Anak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge