Percutian Ke Peneng Batu Ferringgi Dari Azmanisma.com

Share

Petang tadi , memang dah rancang nak berjumpa dengan owner blog Azmanisma.com untuk menerima Voucher percutian ke peneng yang telah saya menang dalam contest anjuran Azmanisma.com tidak beberapa lama kelmarin , ok ..ayat biasa .. saya tak sangka saya menang sebenarnya..

famili azmanisma.com
famili azmanisma.com

Tujuan masuk contest tu nak memberi support je , tapi dah menjadi rezeki saya kot , alhamdulillah .. boleh lah saya ke peneng untuk bercuti nanti.

penyerahan hadiah kemenangan
penyerahan hadiah kemenangan

Yeahh bergambar kenangan dengan azman , hai , pertama sekali nak mintak maaf sangat , si suami saya tu lambat turun last-last malu nak berjumpa dengan azman pula , padahal lelaki sama lelaki tu .. tk boleh nak buat apa lah .. jenuh dah di ajak2 ..

laila dan ais kacang
laila dan ais kacang

Baby mesti ada gambar dia kan , hehe .. terima kasih azman , sebab nya susah2 je hantarkan tiket tu , berapa RM terbang di tempat game budak2 tu ? haha layan kan anak-anak je lah ye .. Kami berjumpa di Axis Atrium Ampang , port biasa saya sekeluarga .. Lepas sudah hajat azmanisma.com berjumpa dengan puanbee.com yek .. Terima kasih sekali lagi 🙂

Dalam entri saya yang lepas :

Ada komen-komen yang buatkan saya tertarik jika ke peneng , mesti kot pergi melawat ke tempat yang diorang borakkan di bawah ni , ok nanti masukkan dlm list siap2 heheh cadang nak pergi bulan 3 semasa cuti sekolah , jika tidak ada apa2 aral melintang lah , cer bagi tau kena lintas jambatan pulau pinang atau tidak untuk ke batu feringgi ni ? :

Juan : kalau menang contest cuti kat penang jgn lupa melawat sekali kampung pelet restoran puncak mutiara

Zie Fauzi : good luck bee.. kalau menang percutian kat penang, habaq mai. boleh kita berdating-dating an.. hahaha..bahasa apa ni.

Rope walk yg asal dulu kalau tak salah kat Penang Road di town.. Sekarang dah pindah ke lorong kulit?. dekat dgn stadium?

Aku Biomed: Saya pernah duduk di Penang selama 5 tahun kerana bapa saya masuk USM. Saya suka mengikuti orang tua pergi lorong kulit dan memancing di Batu Feringgi.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

48 Comments:

  1. Tahniah bee,mesti seronok bercuti di Penang, ummi pun rindu nak ke Penang lagi, pernah duduk sana 6 tahun.Enjoy your holiday bee..

  2. Pingback: Bercuti ke Batu Feringgi Peneng | Puanbee | Blog Ibu |

  3. Bestnya, enjoy your trip!

  4. Selamat bercuti. Pergila jalan2 di Uptown Batu Feringgi. Byk barang dijual disitu. Suasana mlm pun happening

  5. Ambil peluang ronda-ronda di Pulau Pinang. Sudah penat tuh sejak berhempas pulas untuk contest Gajet Impian DenaiHati. 🙂

  6. Tahniah Bee……slamat brcuti….

  7. tahniah bee menang.mai org png jawab..nakpbatu feringgi kompom la kena lintas jambatan.hehe..

    nak pergi bulan 3?rodger2 la mana tau boleh join bercuti sama..tp kami tak tido kot kt hotel macam bee tu.balik hari pun boleh..serius nie..klu kena time n en suami tak kerja boleh la join..kutu anytime bley cti.kihkih..

    kutu pun dh lama tak jalan2 png..batu feringgi tu last pegi masa tadika dulu.haha..

  8. fulamak..leh pergi bercuti…
    bagusnya azmanisma!

  9. Bee, confirm nak mai, habaq la… boleh berkelah sekali kat Batu Feringghi.. Kami pun lama x picnic sana… 🙂 Cheq…nk mai Batu Feringghi wajib naik jambatan atau feri, kalau tak mana nak sampai sana… x mau tidoq sana mai umah cheq kat Sungai Petani ni…. 🙂

    Zie lama x gi rope walk sejak pindah mai SP…. tetiba rasa nak makan roti bakaq mami lak pulak… sbb dulu kalau gi rope walk mesti sarapan kat sana makan roti bakaq… 🙂

    kalau nk pi rope walk pi pagi2 tau… kalau pi petang dlam kul 4 5 mmg xda apa…. 🙂

  10. tahniah akak.. bestnya

  11. tahniah dah menang bee…ok juga tu boleh melancung kat tepeng dulu lepastu pegi peneng plak…satu jalan

  12. Tahniah PnBee. Kalau sempat singgahla ke bawah jambatan tu skali, dulu jadi port sy memancing tu 🙂

  13. tahniah puanbee…boleh la pergi bercuti setelah berpenat lelah sebelum ini. 😀

  14. tahniah kak… rezeki akak sekeluarga… bestnya dapat bercuti free ni… boleh la makan nasi kandar puas2 dekat penang nanti…

    • insyallah … nasi kandar ke best disana ek ? akk rasa akk suka char kuew teaw lagi 🙂

      • kalau nak makan char koew teow mai makan kt BM… terbaik.. tp kena kena naik jambatan pulak la sbb BM aka Bukit Mertajam ni kat tanah besaq bukan kt pulau… 🙂

        nasi kandaq pun best jgk, pi nasi kandaq beratur… mesti nk cuba lagi…. ermmm..lagi satu, kalau rajin pi terjah balik pulau pekena laksa janggus pun ok… kira Bee kena buat jadual la kalau nak jenjalan mai sini…. byk tempat tau kalau nak pi…

  15. tahniah kak, dapat peluang yg baik seperti ni…

  16. percutian free la nampaknya..:-)

  17. tahniah.. saya pun org penang 🙂

  18. tahniah.. tahniah..

    masa aku g penang 2thn lps bkt bendera under construction. xdpt naik sampai ats.. 🙁

    • terima kasih , oh kakngah ..2 tahun lepas sudah lama , jom pergi lagi ..

      • zie pun last naik bukit bendera masa Alya duk dalam perut lagi.. raya cina hari tu terjah jgk BUkit Bendera tp x naik pun sebab ramai sangat manusia… hehe…. sesak… malas nk berebut kami pi taman rama2 aje… best jgk….

  19. pengalaman mandi di pantai batu feringgi naik je lutut luka2 sebab batu dekat dalam air laut tu tajam kot…tahniah PB

  20. Tahniah! lebih kurang rm 15 jer sekali sekala bawa anak indoor game best juga.Selamat Bercuti yer!

  21. Tahniah Bee menang lagi..bila nak gi tak

  22. Pejuang Kesenian Extreme

    Rezeki untuk Pn Bee,menang juga kontest ni walaupun sekadar berniat untuk menyokong sahaja kontest yang dianjurkan oleh rakan-rakan..

    • itu lah dia , mula2 saja2 je nk tolong memeriahkan lagi sebab waktu tu tk ramai yg roin .. sekali menang , memang dah tertulis rezeki tu sebenarnya

  23. Zarul Umbrella

    tahniah PB nak ke BFeringhi kena lintas jambatan..dalam 20-30min sampai ler ke BF tu dari jambatan

  24. tahniah skali lg bee… nk ke penang tu mesti lalu tempat nis dulu taww… tp klu naik highway idokle dapat,,,,

    bee, nak ke feringghi waaajib masuk pulau ye syg … kena seberang jambatan femes tuuu…. slmt bercuti yer 😉

  25. yeah pergi bercuit! bila saya ada peluang berjumpa dgn blogger2 ni semua…balik nnt kena buat gathering nii.. =)

  26. cuti free ke peneng.. tempat baru ni..yg sy kenal just pinang je kot.. hehe..

    tahniah ye utk akak sekeluarga..

  27. tahniah n alhamdulillah pbee. rezeki 2012. batu feringgi kat pulau, kena lintas jambatan atau naik feri.
    nak best lagi rasanya lalu dua2, pergi ikut jambatan,n balik dr feri. anak2 mesti suka dr feri punya.

  28. Tahniah.. 😀 Rezeki keluarga tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *