Percutian Ke Peneng Batu Ferringgi Dari Azmanisma.com

Petang tadi , memang dah rancang nak berjumpa dengan owner blog Azmanisma.com untuk menerima Voucher percutian ke peneng yang telah saya menang dalam contest anjuran Azmanisma.com tidak beberapa lama kelmarin , ok ..ayat biasa .. saya tak sangka saya menang sebenarnya..

famili azmanisma.com
famili azmanisma.com

Tujuan masuk contest tu nak memberi support je , tapi dah menjadi rezeki saya kot , alhamdulillah .. boleh lah saya ke peneng untuk bercuti nanti.

penyerahan hadiah kemenangan
penyerahan hadiah kemenangan

Yeahh bergambar kenangan dengan azman , hai , pertama sekali nak mintak maaf sangat , si suami saya tu lambat turun last-last malu nak berjumpa dengan azman pula , padahal lelaki sama lelaki tu .. tk boleh nak buat apa lah .. jenuh dah di ajak2 ..

laila dan ais kacang
laila dan ais kacang

Baby mesti ada gambar dia kan , hehe .. terima kasih azman , sebab nya susah2 je hantarkan tiket tu , berapa RM terbang di tempat game budak2 tu ? haha layan kan anak-anak je lah ye .. Kami berjumpa di Axis Atrium Ampang , port biasa saya sekeluarga .. Lepas sudah hajat azmanisma.com berjumpa dengan puanbee.com yek .. Terima kasih sekali lagi 🙂

Dalam entri saya yang lepas :

Ada komen-komen yang buatkan saya tertarik jika ke peneng , mesti kot pergi melawat ke tempat yang diorang borakkan di bawah ni , ok nanti masukkan dlm list siap2 heheh cadang nak pergi bulan 3 semasa cuti sekolah , jika tidak ada apa2 aral melintang lah , cer bagi tau kena lintas jambatan pulau pinang atau tidak untuk ke batu feringgi ni ? :

Juan : kalau menang contest cuti kat penang jgn lupa melawat sekali kampung pelet restoran puncak mutiara

Zie Fauzi : good luck bee.. kalau menang percutian kat penang, habaq mai. boleh kita berdating-dating an.. hahaha..bahasa apa ni.

Rope walk yg asal dulu kalau tak salah kat Penang Road di town.. Sekarang dah pindah ke lorong kulit?. dekat dgn stadium?

Aku Biomed: Saya pernah duduk di Penang selama 5 tahun kerana bapa saya masuk USM. Saya suka mengikuti orang tua pergi lorong kulit dan memancing di Batu Feringgi.

48 Comments

  1. ummiross 20 March 2012 Reply
  2. Jobless Girl 1 March 2012 Reply
  3. Pharmalif 28 February 2012 Reply
  4. akubiomed 28 February 2012 Reply
  5. nza 27 February 2012 Reply
  6. puan kutu 27 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 2 March 2012 Reply
  7. fakhruddin 27 February 2012 Reply
  8. zie fauzi 27 February 2012 Reply
    • puan kutu 27 February 2012 Reply
      • zie fauzi 27 February 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 2 March 2012 Reply
  9. nurulhanif 27 February 2012 Reply
  10. apaajanews 27 February 2012 Reply
  11. shraqs 27 February 2012 Reply
  12. kimmie 27 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 27 February 2012 Reply
      • Azie 27 February 2012 Reply
        • puanbeeAuthor 27 February 2012 Reply
  13. Hazmin Hamudin 27 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 27 February 2012 Reply
      • zie fauzi 27 February 2012 Reply
  14. lazaac 27 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 27 February 2012 Reply
  15. mel 27 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 27 February 2012 Reply
  16. cmratu 27 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 27 February 2012 Reply
  17. kakngah 27 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 27 February 2012 Reply
      • zie fauzi 27 February 2012 Reply
  18. azura 27 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 27 February 2012 Reply
  19. azmanisma 27 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 27 February 2012 Reply
  20. ayu jamal 27 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 27 February 2012 Reply
  21. Pejuang Kesenian Extreme 27 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 27 February 2012 Reply
  22. Zarul Umbrella 27 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 27 February 2012 Reply
    • puanbeeAuthor 27 February 2012 Reply
  23. Ummi Hanie 26 February 2012 Reply
  24. bardboo 26 February 2012 Reply
  25. muazfaris 26 February 2012 Reply
  26. Denaihati 26 February 2012 Reply
  27. anif 26 February 2012 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.