Percutian Ke Peneng Batu Ferringgi Dari Azmanisma.com

Petang tadi , memang dah rancang nak berjumpa dengan owner blog Azmanisma.com untuk menerima Voucher percutian ke peneng yang telah saya menang dalam contest anjuran Azmanisma.com tidak beberapa lama kelmarin , ok ..ayat biasa .. saya tak sangka saya menang sebenarnya..

famili azmanisma.com
famili azmanisma.com

Tujuan masuk contest tu nak memberi support je , tapi dah menjadi rezeki saya kot , alhamdulillah .. boleh lah saya ke peneng untuk bercuti nanti.

penyerahan hadiah kemenangan
penyerahan hadiah kemenangan

Yeahh bergambar kenangan dengan azman , hai , pertama sekali nak mintak maaf sangat , si suami saya tu lambat turun last-last malu nak berjumpa dengan azman pula , padahal lelaki sama lelaki tu .. tk boleh nak buat apa lah .. jenuh dah di ajak2 ..

laila dan ais kacang
laila dan ais kacang

Baby mesti ada gambar dia kan , hehe .. terima kasih azman , sebab nya susah2 je hantarkan tiket tu , berapa RM terbang di tempat game budak2 tu ? haha layan kan anak-anak je lah ye .. Kami berjumpa di Axis Atrium Ampang , port biasa saya sekeluarga .. Lepas sudah hajat azmanisma.com berjumpa dengan puanbee.com yek .. Terima kasih sekali lagi 🙂

Dalam entri saya yang lepas :

Ada komen-komen yang buatkan saya tertarik jika ke peneng , mesti kot pergi melawat ke tempat yang diorang borakkan di bawah ni , ok nanti masukkan dlm list siap2 heheh cadang nak pergi bulan 3 semasa cuti sekolah , jika tidak ada apa2 aral melintang lah , cer bagi tau kena lintas jambatan pulau pinang atau tidak untuk ke batu feringgi ni ? :

Juan : kalau menang contest cuti kat penang jgn lupa melawat sekali kampung pelet restoran puncak mutiara

Zie Fauzi : good luck bee.. kalau menang percutian kat penang, habaq mai. boleh kita berdating-dating an.. hahaha..bahasa apa ni.

Rope walk yg asal dulu kalau tak salah kat Penang Road di town.. Sekarang dah pindah ke lorong kulit?. dekat dgn stadium?

Aku Biomed: Saya pernah duduk di Penang selama 5 tahun kerana bapa saya masuk USM. Saya suka mengikuti orang tua pergi lorong kulit dan memancing di Batu Feringgi.

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

48 thoughts on “Percutian Ke Peneng Batu Ferringgi Dari Azmanisma.com

  1. Tahniah bee,mesti seronok bercuti di Penang, ummi pun rindu nak ke Penang lagi, pernah duduk sana 6 tahun.Enjoy your holiday bee..

  2. tahniah bee menang.mai org png jawab..nakpbatu feringgi kompom la kena lintas jambatan.hehe..

    nak pergi bulan 3?rodger2 la mana tau boleh join bercuti sama..tp kami tak tido kot kt hotel macam bee tu.balik hari pun boleh..serius nie..klu kena time n en suami tak kerja boleh la join..kutu anytime bley cti.kihkih..

    kutu pun dh lama tak jalan2 png..batu feringgi tu last pegi masa tadika dulu.haha..

  3. Bee, confirm nak mai, habaq la… boleh berkelah sekali kat Batu Feringghi.. Kami pun lama x picnic sana… 🙂 Cheq…nk mai Batu Feringghi wajib naik jambatan atau feri, kalau tak mana nak sampai sana… x mau tidoq sana mai umah cheq kat Sungai Petani ni…. 🙂

    Zie lama x gi rope walk sejak pindah mai SP…. tetiba rasa nak makan roti bakaq mami lak pulak… sbb dulu kalau gi rope walk mesti sarapan kat sana makan roti bakaq… 🙂

    kalau nk pi rope walk pi pagi2 tau… kalau pi petang dlam kul 4 5 mmg xda apa…. 🙂

      1. boleh takdak hal kalau tukang nak bawa keta xdak hal.. hehehe… maklum la..nk bawa kete sdn bhd x pandai… kena ada tukang bawa… kalau betui nk mai boleh ja… habaq mai, boleh gak masak bihun ka apa ka… 🙂

      1. kalau nak makan char koew teow mai makan kt BM… terbaik.. tp kena kena naik jambatan pulak la sbb BM aka Bukit Mertajam ni kat tanah besaq bukan kt pulau… 🙂

        nasi kandaq pun best jgk, pi nasi kandaq beratur… mesti nk cuba lagi…. ermmm..lagi satu, kalau rajin pi terjah balik pulau pekena laksa janggus pun ok… kira Bee kena buat jadual la kalau nak jenjalan mai sini…. byk tempat tau kalau nak pi…

      1. zie pun last naik bukit bendera masa Alya duk dalam perut lagi.. raya cina hari tu terjah jgk BUkit Bendera tp x naik pun sebab ramai sangat manusia… hehe…. sesak… malas nk berebut kami pi taman rama2 aje… best jgk….

  4. Rezeki untuk Pn Bee,menang juga kontest ni walaupun sekadar berniat untuk menyokong sahaja kontest yang dianjurkan oleh rakan-rakan..

  5. tahniah skali lg bee… nk ke penang tu mesti lalu tempat nis dulu taww… tp klu naik highway idokle dapat,,,,

    bee, nak ke feringghi waaajib masuk pulau ye syg … kena seberang jambatan femes tuuu…. slmt bercuti yer 😉

  6. tahniah n alhamdulillah pbee. rezeki 2012. batu feringgi kat pulau, kena lintas jambatan atau naik feri.
    nak best lagi rasanya lalu dua2, pergi ikut jambatan,n balik dr feri. anak2 mesti suka dr feri punya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *