resepi tart telur

Percubaan Pertama Buat Tart Telur – Buruk!

Tak malu saya tunjukkan percubaan pertama tart telur yang adik saya dan saya usahakan selama dua hari berturut-turut ni. Hahaha … biasa orang tunjuk gambar kuih dan resepi yang menjadi dan cantik-cantik sampai tertelan air liur kan ? Tetapi saya tunjukkan gambar Tart telur yang tak berapa nak menjadi ni.

resepi tart telur

Rasa boleh tahan , ada tetamu kata sedap .. gambar di atas adalah gambar percubaan di hari ke dua , percubaan di hari pertama tak sempat nak ambil gambar .  Cuma belum beli acuan tart yang betul-betul … nanti dah beli okay lah kot .. boleh jadi cantik macam tart kak yanmie sana.. hihi .. chaiyookk untuk diri sendiri.

Motif : Adalah untuk memberitahu pada kawan-kawan ..

Tak salah mencuba dan berusaha sehingga pandai … serupa dengan contest iPhone5 yang sedang berjalan sekarang .. kalau korang rajin korang mesti boleh menang .. dan saya … malas ya amat sekarang ni .. anak-anak ada di rumah lagi tak boleh fokos duduk depan laptop. iPhone5 korang …. siyok pakai iPhone percuma ni .. haa (saja perangat lagi )

Dilema seorang “ mom blogger ” .

Sekian ,

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

37 thoughts to “Percubaan Pertama Buat Tart Telur – Buruk!”

  1. nampak mcm dh ok dari pjaz, crust dia semua hangus..hehhe

    janji blh mkan puan bee..hehehhe

    singgah..salam… Pjaz nak mintak tlg sikit boleh? tolong LIKE BUTTON G+1 diatas side bar sebelah kanan atau di bawah entri contest iphone5 gadjet impian…

  2. he3..xpe bee leh cuba lg..kak sun suka mam blueberry cheese tart..nak try buat nanti..tp oven lak xde..he3 skrg ni da byk jual tarts shell..x yah susah2 buat lg..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *