Mar
2012

Pentex – Kamera Laila

Ayah balik kerja bawak satu bekas bulat yang dalamnya tak tahu apa benda , si laila pun buka , di pijaknya dengan kaki benda tu , alah bekas bulat macam telur yang dalamnya ada mainan , kalau ikutkan selang 2-3 hari ayah akan beli ler mainan apa tuk anak dia.

pentex mainan

Sekali keluar kamera pentex tu , jenama pentex tau ..

yang best laila sebut.

“awan bu ade ni”

ayahnya pun oh .. awan ibu yang mana ?

“awan ibu yang g kl cici dengan ela tu”

ayahnya pandang saya .. siapa dan apa yang laila cakap ni, haha macam biasa ayah tak faham bahasa pelat budak-budak ni , sebenarnya laila merujuk kepada kakyanmie , kelmarin saya bawak laila ke program street smart KLCC dengan kakyanmie. Laila nampak kamera kakyanmie yang besar gedabak tu , tengok dah 3 bulan kot jumpa kakyan tu , masih lagi segar dalam ingatan laila.

aksi laila dengan pentex
aksi laila dengan pentex

Hahaha dalam gambar di atas nampak besar je kan , tapi sebenarnya kecik je pun , dah kemana-mana mesti bawak kamera tu , sampai ada yang tertipu dan ingat kamera betul pulak.

31 thoughts on “Pentex – Kamera Laila

  1. budak2 mmg memori mereka kuat.kagum dengan baby laila..

    aiman dulu pun sama camtu, bendalama2 pun dia igt,yg paing best baru2 nie dia tujukkan jalan ke taman burung dekat adik kutu..igt pulak jalannya tu..

    org laki mmg suka manjakan anak dengan mainan kan?sama seperti abah aiman..hehe..

    cinonet je kamera..anty pinjam boleh?hiks..
    puan kutu recently posted..Sokongan Korang Diperlukan!My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge