Pengumuman Pemenang Shopping di Uor.my

Pengumuman Pemenang Shopping di Uor.my

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Salam dan hai .. Maaf semua yang menantikan pengumuman contest meneka jumlah shopping saya kelmarin. Tidak ramai yang meneka. Jadi mudah hendak membuat pemilihan. Agaknya blogger sibuk dengan urusan sekolah anak-anak kan. Takpe ..di bawah adalah bukti shopping saya kelmarin.

winner

Dan tukang komen yang paling hampir adalah sicantikmatahari .. baca komen mereka di entri #CONTEST : Shopping baju anak murah dan berkualiti secara online

Tahniah …… anda boleh claim hadiah di Facebook atau Email ok .. yang belum berjaya usaha lagi. Coming soon ada lagi contest simle begini. Memang saya tak blogwalking .. jadi siapa yang nampak dan masuk contest waktu tu dia lah pemenang. SIMPLE kan .. sebab saya paling tak cukup masa sekarang ni.

Tahniah sekali lagi kepada pemenang dan terima kasih di ucapkan kepada Uor.my kerana menaja hadiah kupon membeli belah sebanyak RM50 di Uor sendiri. Psttt baju di sana cantik cantik .. untung laaaa ..

Comments

  1. Tanniah kepada pemenang. 🙂

  2. tahun baru dapat hadiah baju baru..bestnya..

  3. Hairul Azni :

    Tahniah kepada yang berjaya..boleh la mula shopping di Uor dah tu.. 🙂

  4. keretasewadisabah :

    Tahniah kepada pemenang .. dah save RM50 untuk beli barang yang anda suka 😀

  5. Alhamdulillah.. baru je sesaja komen semalam.. ingtkan dah tamat rupanya belom…. dan pagi ni dapat kejutan.. bertuah sungguh rezeki Amanda lah.. boleh shopping di uor. Terima Kasih Puan Bee dan UOR Team

Speak Your Mind

*