Penguat daya ingatan dan tahap kecergasan badan

Tertarik dengan kandungan nya yang di perbuat dari makanan sunnah , saya pun cuba .. Di harapkan membawa perubahan , badan selalu lenguh-lenguh , maklumla sehari berapa kali drive hantar / ambil anak , naik turun tangga dan buat kerja rumah. Minda duk perah idea update blog pula.

Lagi pun sebelum – sebelum ni , saya memang beli kismis , madu dan kurma untuk anak-anak makan , sekarang dengan pati di dalam botol IQ Memory Booster ni tak perlu lagi beli asing-asing kan .. sekali harung jek.

iq memory booster review

Kenapa pilih IQ MEMORY BOOSTER ni ?

  1. Sebab boleh kongsi dengan anak-anak
  2. Lagi pun boleh di jadikan supplement juga
  3. Harga berpatutan la juga , sebotol guna untuk sekeluarga
  4. Halal dan buatan Malaysia

Kandungan di dalam IQ Memory Booster

  1. Pati Kurma
  2. Kismis
  3. Madu
  4. Za’Faran
  5. Habbatu Sauda
  6. Ekstrak Gingko
  7. Pati Delima
  8. Pati Buah Tin
  9. Pati Oren
  10. DHA
  11. Taurina
  12. Vitamin A , B2 , B3 , B5 ,C
  13. Apple Cider

Satu lagi anak saya yang sulung tu dah 9 tahun , beg berat sangat hari-hari ngendong bawa pergi sekolah. Diwaktu pagi bangun awal siap untuk ke sekolah agama , balik sekolah agama mandi siap2 dan turun lagi tangga pergi ke sekolah. 6.30 petang baru balik. Kesian .. jam 8 malam dah tidur .. penat sangat tengok dia. Beg dia tu saya galas hari-hari masa pergi dan balik pun terasa silu di bahu. Di harapkan IQ MEMORY BOOSTER ini dapat menambah tenaga dan memudahkan aliya untuk belajar Amin ..

Kawan cakap IQ Memory Booster ni bagus kerana dia seorang ibu mengandung dan menjaga dua anak kecil yang bersekolah tadika dan anak orang. Tetapi tak rasa penat. Jadi macam menarik πŸ™‚

Harga :

  • RM48 WM
  • RM58 S & S
  • $ 30 Brunei

Kalau nak boleh order di sini –> Β  FacebookΒ atau sms Β IQ ke 012 – 2463638 (Latifah)

31 Comments

  1. akubiomed 2 March 2013 Reply
  2. Ustazah Ain 1 March 2013 Reply
  3. Jefry 1 March 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 2 March 2013 Reply
  4. syaifuddin alias 27 February 2013 Reply
  5. staibaqhang 27 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 2 March 2013 Reply
  6. Budak Nakal 27 February 2013 Reply
  7. Denaihati 27 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 2 March 2013 Reply
  8. hatiputera 27 February 2013 Reply
  9. Juan 27 February 2013 Reply
  10. noehas 27 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 2 March 2013 Reply
  11. Eizil 27 February 2013 Reply
  12. Puan Bardboo 26 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 2 March 2013 Reply
  13. nurmisnan 26 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 2 March 2013 Reply
  14. papa mifz 26 February 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 2 March 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.