Penguat daya ingatan dan tahap kecergasan badan

Share

Tertarik dengan kandungan nya yang di perbuat dari makanan sunnah , saya pun cuba .. Di harapkan membawa perubahan , badan selalu lenguh-lenguh , maklumla sehari berapa kali drive hantar / ambil anak , naik turun tangga dan buat kerja rumah. Minda duk perah idea update blog pula.

Lagi pun sebelum – sebelum ni , saya memang beli kismis , madu dan kurma untuk anak-anak makan , sekarang dengan pati di dalam botol IQ Memory Booster ni tak perlu lagi beli asing-asing kan .. sekali harung jek.

iq memory booster review

Kenapa pilih IQ MEMORY BOOSTER ni ?

  1. Sebab boleh kongsi dengan anak-anak
  2. Lagi pun boleh di jadikan supplement juga
  3. Harga berpatutan la juga , sebotol guna untuk sekeluarga
  4. Halal dan buatan Malaysia

Kandungan di dalam IQ Memory Booster

  1. Pati Kurma
  2. Kismis
  3. Madu
  4. Za’Faran
  5. Habbatu Sauda
  6. Ekstrak Gingko
  7. Pati Delima
  8. Pati Buah Tin
  9. Pati Oren
  10. DHA
  11. Taurina
  12. Vitamin A , B2 , B3 , B5 ,C
  13. Apple Cider

Satu lagi anak saya yang sulung tu dah 9 tahun , beg berat sangat hari-hari ngendong bawa pergi sekolah. Diwaktu pagi bangun awal siap untuk ke sekolah agama , balik sekolah agama mandi siap2 dan turun lagi tangga pergi ke sekolah. 6.30 petang baru balik. Kesian .. jam 8 malam dah tidur .. penat sangat tengok dia. Beg dia tu saya galas hari-hari masa pergi dan balik pun terasa silu di bahu. Di harapkan IQ MEMORY BOOSTER ini dapat menambah tenaga dan memudahkan aliya untuk belajar Amin ..

Kawan cakap IQ Memory Booster ni bagus kerana dia seorang ibu mengandung dan menjaga dua anak kecil yang bersekolah tadika dan anak orang. Tetapi tak rasa penat. Jadi macam menarik πŸ™‚

Harga :

  • RM48 WM
  • RM58 S & S
  • $ 30 Brunei

Kalau nak boleh order di sini –> Β  FacebookΒ atau sms Β IQ ke 012 – 2463638 (Latifah)

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

31 Comments:

  1. Pernah beri anak makan.

  2. Syukran atas info..bole cuba ni

  3. suplemen seperti ini sangat bagus ya untuk merangsang kecerdasan dan daya ingat anak. kira2 apa bisa juga dikonsumsi oleh orang dewasa mengingat orang dewasa pun juga rawan dengan penyakit pikun / mudah lupa.
    nice share mbak πŸ™‚

  4. sangat menarik perhatian πŸ™‚ bagus ni boleh dicuba

  5. produk yang baik. mangguna untuk kesihatan dan beroleh pahala mengikut sunah… subahanallah

  6. berbaliklah kita kpd sunnah… insyaAllah sihat dan berjaya πŸ˜‰

  7. Terbaik! kandungannya…harus di miliki ni…

  8. makin banyak produk minda sekarang, persaingan sihat.

  9. Bagus nie jadikan supplement untuk anak-anak.

  10. kandungan isian memang menarik

  11. Wah… ni boleh dijadikan saingan produk mindaaktif 9a plus. πŸ™‚

  12. Setakat ni sekadar ambil kapsul habbatus sauda sebagai supplement. Mungkin lepas ni boleh cuba yang ni pula.

  13. Kandungan produk ni nampaknya bagus2 ye kak.

  14. bagus ni tp tgh nak mkn minda aktif ustaz dulu..

  15. boleh dijadikan supplement yer…mcm bagus jer produk tuh…mungkin boleh dicuba suatu hari nanti…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *