Peminat setia hingga hujung nyawa

Sejak ada anak angkat 5 ekor ni , kemain 2 kali ganda riuh … kita nak tengok tv ke nak tengok deme ? habis berselerak rumah … segala lapik2 terpaksa di simpan balik ., dulu masa anak2 kecil memang tak pakai kain lapik , sekarang pun tak boleh pakai ..

anak kucing

Tengok di skrin tv ^^)

@aziewan dah mula boleh ambil si putih ye …

walaupun agak sedih nak lepas si putih , tapi rumah memang tak sesuai bela kucing .. 5 ekor pulak tu … jenuh basuh karpet huu … tinggal lagi 4 ekor dalam jagaan , seekor lagi mungkin kakak nak ambil , tinggal 3 ekor …ok la ..

mari layan drama setia hingga hujung nyawa best la jugak …..

( live update dari samsung tab test2 macam best la guna samsung untuk update blog di banding kan iphone4s )

17 Comments

  1. Ummi Hanie 30 January 2013 Reply
  2. Azie 27 January 2013 Reply
  3. syaifuddin alias 27 January 2013 Reply
  4. Hafizul 26 January 2013 Reply
  5. sicantikmatahari 25 January 2013 Reply
  6. sangsuri 25 January 2013 Reply
    • puanbeeAuthor 25 January 2013 Reply
  7. papa mifz 25 January 2013 Reply
  8. muazfaris 25 January 2013 Reply
  9. akubiomed 25 January 2013 Reply
  10. eiela 25 January 2013 Reply
  11. kakngah 25 January 2013 Reply
  12. azmanisma 25 January 2013 Reply
  13. ieta 25 January 2013 Reply

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.