Peminat setia hingga hujung nyawa

Sejak ada anak angkat 5 ekor ni , kemain 2 kali ganda riuh … kita nak tengok tv ke nak tengok deme ? habis berselerak rumah … segala lapik2 terpaksa di simpan balik ., dulu masa anak2 kecil memang tak pakai kain lapik , sekarang pun tak boleh pakai ..

anak kucing

Tengok di skrin tv ^^)

@aziewan dah mula boleh ambil si putih ye …

walaupun agak sedih nak lepas si putih , tapi rumah memang tak sesuai bela kucing .. 5 ekor pulak tu … jenuh basuh karpet huu … tinggal lagi 4 ekor dalam jagaan , seekor lagi mungkin kakak nak ambil , tinggal 3 ekor …ok la ..

mari layan drama setia hingga hujung nyawa best la jugak …..

( live update dari samsung tab test2 macam best la guna samsung untuk update blog di banding kan iphone4s )

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

17 Comments:

  1. Pingback: Borong makanan kucing , stok 3 bulan | ~ Ini lah FaMiLi @ Puanbee.com ~

  2. Pingback: Waktu sesuai mandikan anak kucing | Puanbee.com | Diari Ibunda

  3. best bebenor ke drama ni bee.. nis layan Ruby jek

  4. Salam, baru perasan akak mention nama Azie heheh!!! Putih sekarang suka tengok TV Alhijrah.

  5. live update..wowww…hihihi…classs gtu 🙂

  6. Memang peminat setia smp hujung nyawa tuh..haha..ooo bela kucing jugak ekk…

  7. suka gak kucing tapi xlarat nak cuci najis dia.. 🙂 walau beli pasir untuk dia.. 🙂
    Tapi setia hingga hujung nyawa.. mmg bengkek je nengok.. kan.. 1 hal suami dia 1 hal lagi si xbf dia tu

  8. sonok bela kucing .. tp tak sonok buang “kumbahan” diorg… huhuhuhu… 🙁

    #moga bee tabah basuh kapet selalu yea… (doa2 diorg x membuang atas lipatan baju… huawaaaaaaa…. jenuh nk mencuci!!)

  9. si kucing pun takmo ketinggalan menonton TV yer…hehe

  10. testing live update ke.. mmg terbaik !

  11. Saya sudah tak boleh bela kucing kerana ada ahli keluarga mengidap Asma.

  12. comel kucing tuh. takut juga tengok pic atas nih risau dia melompat ke atas skrin.

  13. suka kucing
    tapi tak suka bela kucing
    😛

  14. Kalau dok rumah bawah senang bela kucing,tapi kalau dah minat tak der masalah.

  15. hehe… kucing oh kucing…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *