Peminat setia hingga hujung nyawa

Spread the love

Sejak ada anak angkat 5 ekor ni , kemain 2 kali ganda riuh … kita nak tengok tv ke nak tengok deme ? habis berselerak rumah … segala lapik2 terpaksa di simpan balik ., dulu masa anak2 kecil memang tak pakai kain lapik , sekarang pun tak boleh pakai ..

anak kucing

Tengok di skrin tv ^^)

@aziewan dah mula boleh ambil si putih ye …

walaupun agak sedih nak lepas si putih , tapi rumah memang tak sesuai bela kucing .. 5 ekor pulak tu … jenuh basuh karpet huu … tinggal lagi 4 ekor dalam jagaan , seekor lagi mungkin kakak nak ambil , tinggal 3 ekor …ok la ..

mari layan drama setia hingga hujung nyawa best la jugak …..

( live update dari samsung tab test2 macam best la guna samsung untuk update blog di banding kan iphone4s )

17 thoughts on “Peminat setia hingga hujung nyawa”

  1. Pingback: Borong makanan kucing , stok 3 bulan | ~ Ini lah FaMiLi @ Puanbee.com ~

  2. Pingback: Waktu sesuai mandikan anak kucing | Puanbee.com | Diari Ibunda

  3. suka gak kucing tapi xlarat nak cuci najis dia.. 🙂 walau beli pasir untuk dia.. 🙂
    Tapi setia hingga hujung nyawa.. mmg bengkek je nengok.. kan.. 1 hal suami dia 1 hal lagi si xbf dia tu

  4. sonok bela kucing .. tp tak sonok buang “kumbahan” diorg… huhuhuhu… 🙁

    #moga bee tabah basuh kapet selalu yea… (doa2 diorg x membuang atas lipatan baju… huawaaaaaaa…. jenuh nk mencuci!!)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *