Pemenang Segmen Review Sesama Blogger .. Tahniah !

Pemenang Segmen Review Sesama Blogger .. Tahniah !

Salam di pagi 2013. Wah wah …. dah pun masuk 2013 kan ? Minta maaf banyak-banyak semalam 31/12/2012 hari terakhir untuk mengundi contest iPhone5 gadget impian , tetapi saya sibuk mendaftar kedua-dua anak untuk memasuki sekolah. Sekolah agama + sekolah biasa + mengaji semua di aturkan dalam masa satu hari semalam. Dengan ketiadaan air di rumah jadi saya terpaksa pula menumpang di rumah kakak-kakak , jadi agak sukar hendak buka internet. Tak boleh fokos orang kata ..

Kita teruskan ke perkara utama. Saya hendak mengumumkan pemenang segmen review sesama blogger di sini.  Saya tak mahu menunggu lama-lama lagi , tak sabar rasanya hendak mengumumkan pemenang ..

happy new year

Jutaan terima kasih di ucapkan kepada penaja yang telah menaja RM100 setiap seorang dan sebuah rekaan timeline di facebook .. Semoga semua penaja di murahkan rezeki pada tahun 2013 ini.

Mari kita terjah apa kata para penaja di saat akhir tahun 2012.

Lensablogger 

  • Masalah kekeringan idea menulis entri blog

Pondok kecil

Servis tempahan design timeline facebook 

  • Mendapat tempahan timeline terkini

Anarm

Papamifz

Ciklaili

segmen review

Nama peserta yang telah sama2 memeriahkan segmen review sesama blogger . Ramai yang cakap susah nak review .. alaa komen sikit-sikit aje .. kan .. Terima kasih kerana meluangkan masa untuk menyertai segmen ini. Review dari saya akan menyusul selepas ini …

  1. Kozumi_ro
  2. Si cantik matahari
  3. Myarrazi.com
  4. Hafizmohd.com
  5. Sensasi2020
  6. My life my primary plan
  7. Azrijohan.com
  8. Ziefauzi.com

  9. Ummiehanie.com

  10. Yang Baik
  11. Ciktom.com
  12. Cheezemaz.blogspot.com
  13. Ohcikgu.com

* Pemenang di pilih bedasarkan random.org

Pemenang

  1. 8
  2. 11
  3. 9
  4. 2
  5. 10
  6. 13
  7. 7
  8. 3
  9. 5
  10. 4

Pemenang design timeline facebook dari Kozumi_ro

  1. 12

Terima kasih di ucapkan untuk semua penaja dan peserta. Semoga tahun 2013 membuatkan kita lebih bersemangat untuk menulis blog dan meletakkan blog kita semua di ranking kejayaan. Perghh ayat kan ..

Pesanan khas buat anda semua. Kepada pemenang sila lah emailkan kepada saya no akaun bank anda (maybank) jika terpaksa akaun bank lain takpe la .. dan nama penuh. Hadiah haruslah di tuntut selewat-lewatnya sebulan dari sekarang. Kalau tak tuntut saya beri pada peserta lain.

Saya tak tengok pun siapa yang menang tu .. surprise buat diri sendiri he he he ….

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

40 Comments


  1. tahniah kepada semua pemenang. saya tidak berpeluang turut serta. in shaa Allah lain masa saya akan join

  2. sorry bee..baru leh online ni…badan tak sihat..setahun sekali demam mcm ni la…kalah org sakit tenat….. 🙂
    akan ku email sekarang jugak…. rezeki tak baik tolak kan….. 🙂
    dan tahniah untuk semua yang tersenarai di atas….

  3. Assalamualaikum….

    Tahniah semua pemenang..

    Tak ku sangka tak ku duga,
    Ada juga nama saya tersenarai ya,
    Bukan tak mahu hadiah sebenarnya,
    Cuma tahun baru banyak kerja.

    Terima kasih kepada Puanbee dan semua penaja di atas yang banyak memberi kerjasama hingga berjayanya segneb review ni.

    Wassalam…

  4. wah baru perasan nama saya pun ada 😀
    saya dah tukar domain blog. hehe

    thanks…

  5. Satu lagi puanbee…terima kasih utk backlink yg diberi diruang segmen ni…. =)

  6. tahniah pada semua pemenang…moga sama2 kita memeriahkan arena blogging =)

    p.s-nampaknya, random.org tak berkenan no.4…hehehehe

    1. hehehe…ambe sudah emailkan apa yg patut..terima kasih puan bee…moga makin murah rejekinya…ameen

  7. tahniah ye kepada semua pemenang.
    Takpe dapat backlink pun jadi lah kan …hadiah juga tu 🙂

  8. Alhamdulillah antara rezeki awal tahun..thanks akak dan penaja..
    ciktom dah email nama dan akaun maybank..
    smoga dimurahkan lg rezeki bg 2013..amin 🙂

  9. Tahniah untuk para pemenang..
    Tak sempat ikut serta karena konsentrasi kontes dari sahabat DH.
    Semoga bisa menyertai lain waktu

  10. Alhamdulillah, rezeki di awal tahun Masihi. Terima kasih Puan Bee kerana menganjurkan program seperti ini.

    1. Author

      terima kasih kerana turut serta , menang wnag tunai kan ? sila emailkan no akaun maybank anda ..

  11. Tahniah pada semua pemenang 🙂

  12. Tahniah kepada semua pemenang. Selamat melangkah ke tahun baru. Semoga semakin berjaya.

  13. tahniah kepada semua pemenang. Tak sempat nak join. Masalah datang tanpa diduga,. Huhu…

  14. Tahniah kepada semua peserta yang berjaya. Tahun 2013 mesti lebih bersemangat lagi nak masuk apa-apa kontest anjuran sahabat blogger kan..

  15. salam tahun baru 2013 Bee !

    semoga lebih suksess…

    ALHAMDULILLAH…. menang la rasanya tu kalau no. Nis 9…syukur… tunggu emel ye… prmulaan 2013 yg best ~

    1. Author

      nis , dah terima email ..maybank ada tak ? lupa nak mention di dalam tu ..

  16. alhamdulillah rezeki tahun baru untuk mereka yang menang…tahniah buat mereka…:)

  17. Tahniah kepada semua pemenang. Permulaan yang untuk tahun 2013 ni. 😀

  18. syabas & tahniah buat puanbee.com kerana berjaya menganjurkan segmen ini dengan baik.

    tahniah buat semua pemenang. dpt rezeki di awal tahun baru 2013 🙂

  19. wah semakin berkembang maju….hehehe tak sempat nak ikut pbee..bz sikit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *