Pemenang Segmen Review Sesama Blogger .. Tahniah !

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Salam di pagi 2013. Wah wah …. dah pun masuk 2013 kan ? Minta maaf banyak-banyak semalam 31/12/2012 hari terakhir untuk mengundi contest iPhone5 gadget impian , tetapi saya sibuk mendaftar kedua-dua anak untuk memasuki sekolah. Sekolah agama + sekolah biasa + mengaji semua di aturkan dalam masa satu hari semalam. Dengan ketiadaan air di rumah jadi saya terpaksa pula menumpang di rumah kakak-kakak , jadi agak sukar hendak buka internet. Tak boleh fokos orang kata ..

Kita teruskan ke perkara utama. Saya hendak mengumumkan pemenang segmen review sesama blogger di sini. ย Saya tak mahu menunggu lama-lama lagi , tak sabar rasanya hendak mengumumkan pemenang ..

happy new year

Jutaan terima kasih di ucapkan kepada penaja yang telah menaja RM100 setiap seorang dan sebuah rekaan timeline di facebook .. Semoga semua penaja di murahkan rezeki pada tahun 2013 ini.

Mari kita terjah apa kata para penaja di saat akhir tahun 2012.

Lensabloggerย 

  • Masalah kekeringan idea menulis entri blog

Pondok kecil

Servis tempahan design timeline facebookย 

  • Mendapat tempahan timeline terkini

Anarm

Papamifz

Ciklaili

segmen review

Nama peserta yang telah sama2 memeriahkan segmen review sesama blogger . Ramai yang cakap susah nak review .. alaa komen sikit-sikit aje .. kan .. Terima kasih kerana meluangkan masa untuk menyertai segmen ini. Review dari saya akan menyusul selepas ini …

  1. Kozumi_ro
  2. Si cantik matahari
  3. Myarrazi.com
  4. Hafizmohd.com
  5. Sensasi2020
  6. My life my primary plan
  7. Azrijohan.com
  8. Ziefauzi.com

  9. Ummiehanie.com

  10. Yang Baik
  11. Ciktom.com
  12. Cheezemaz.blogspot.com
  13. Ohcikgu.com

* Pemenang di pilih bedasarkan random.org

Pemenang

  1. 8
  2. 11
  3. 9
  4. 2
  5. 10
  6. 13
  7. 7
  8. 3
  9. 5
  10. 4

Pemenang design timeline facebook dari Kozumi_ro

  1. 12

Terima kasih di ucapkan untuk semua penaja dan peserta. Semoga tahun 2013 membuatkan kita lebih bersemangat untuk menulis blog dan meletakkan blog kita semua di ranking kejayaan. Perghh ayat kan ..

Pesanan khas buat anda semua. Kepada pemenang sila lah emailkan kepada saya no akaun bank anda (maybank)ย jika terpaksa akaun bank lain takpe la .. dan nama penuh. Hadiah haruslah di tuntut selewat-lewatnya sebulan dari sekarang. Kalau tak tuntut saya beri pada peserta lain.

Saya tak tengok pun siapa yang menang tu .. surprise buat diri sendiri he he he ….

Comments

  1. tahniah kepada semua pemenang. saya tidak berpeluang turut serta. in shaa Allah lain masa saya akan join

  2. sorry bee..baru leh online ni…badan tak sihat..setahun sekali demam mcm ni la…kalah org sakit tenat….. ๐Ÿ™‚
    akan ku email sekarang jugak…. rezeki tak baik tolak kan….. ๐Ÿ™‚
    dan tahniah untuk semua yang tersenarai di atas….

  3. sensasi2020 :

    Assalamualaikum….

    Tahniah semua pemenang..

    Tak ku sangka tak ku duga,
    Ada juga nama saya tersenarai ya,
    Bukan tak mahu hadiah sebenarnya,
    Cuma tahun baru banyak kerja.

    Terima kasih kepada Puanbee dan semua penaja di atas yang banyak memberi kerjasama hingga berjayanya segneb review ni.

    Wassalam…

  4. wah baru perasan nama saya pun ada ๐Ÿ˜€
    saya dah tukar domain blog. hehe

    thanks…

  5. thniah sume pemenang..lupa nk join hari tu..

  6. Satu lagi puanbee…terima kasih utk backlink yg diberi diruang segmen ni…. =)

  7. tahniah pada semua pemenang…moga sama2 kita memeriahkan arena blogging =)

    p.s-nampaknya, random.org tak berkenan no.4…hehehehe

  8. tahniah, tahniah, dan tahniah kepada semua pemenang..

  9. tahniah ye kepada semua pemenang.
    Takpe dapat backlink pun jadi lah kan …hadiah juga tu ๐Ÿ™‚

  10. tahniah pd semua pemenang..:)

  11. Alhamdulillah antara rezeki awal tahun..thanks akak dan penaja..
    ciktom dah email nama dan akaun maybank..
    smoga dimurahkan lg rezeki bg 2013..amin ๐Ÿ™‚

  12. Tanniah kepada pemenang. ๐Ÿ™‚

  13. tahniah buat yg menang
    kikiki aku menang ke xni?

  14. apapun, tahniah kepada para pemenang. ๐Ÿ™‚

  15. Tahniah untuk para pemenang..
    Tak sempat ikut serta karena konsentrasi kontes dari sahabat DH.
    Semoga bisa menyertai lain waktu

  16. Budak Nakal :

    Tahniah kepada para pemenang^^… Yang No 12 tu PM koz di sini ya>> http://www.facebook.com/ServiceTempahanDesign

  17. Alhamdulillah, rezeki di awal tahun Masihi. Terima kasih Puan Bee kerana menganjurkan program seperti ini.

  18. tahniah kepada semua… rezeki awal tahun 2013
    manyak ong ma… ๐Ÿ™‚

  19. Tahniah pada semua pemenang ๐Ÿ™‚

  20. Kak Long Mawar Merah :

    Tahniah kepada semua pemenang. Selamat melangkah ke tahun baru. Semoga semakin berjaya.

  21. tahniah kepada semua pemenang. Tak sempat nak join. Masalah datang tanpa diduga,. Huhu…

  22. Tahniah kepada semua peserta yang berjaya. Tahun 2013 mesti lebih bersemangat lagi nak masuk apa-apa kontest anjuran sahabat blogger kan..

  23. salam tahun baru 2013 Bee !

    semoga lebih suksess…

    ALHAMDULILLAH…. menang la rasanya tu kalau no. Nis 9…syukur… tunggu emel ye… prmulaan 2013 yg best ~

  24. alhamdulillah rezeki tahun baru untuk mereka yang menang…tahniah buat mereka…:)

  25. Tahniah kepada semua pemenang. Permulaan yang untuk tahun 2013 ni. ๐Ÿ˜€

  26. tahniah kepada semua pemenang. rezeki tahun baru.

  27. tahniah buat peserta…pemenang n penaja…

    rugi tak join…hehe

  28. syabas & tahniah buat puanbee.com kerana berjaya menganjurkan segmen ini dengan baik.

    tahniah buat semua pemenang. dpt rezeki di awal tahun baru 2013 ๐Ÿ™‚

  29. tahniah kepada semua pemenang..:-)

  30. wah semakin berkembang maju….hehehe tak sempat nak ikut pbee..bz sikit

Trackbacks

  1. […] Ada tak yang hendak turut serta ? — PEMENANG SEGMEN REVIEWย  […]

Speak Your Mind

*