Pemenang giveaway gelang tangan comel

Salam , mungkin ada yang terlupa dan mungkin ada yang ternanti-nanti siapakah gerangan peserta bertuah yang memenangi giveaway gelang tangan comel tersebut. Pemenang nya adalah Ejamothman.com . Pemenang di pilih berdasarkan butang random yang di sediakan oleh punchtab sendiri.

pemenang giveaway

Tahniah di ucapkan kepada pemenang. Terima kasih kepada semua peserta .. Semoga kalian tak jemu join giveaway di sini. Pemenang sila tengok email yang di hantar oleh punchtab sendiri. 🙂

Please follow and like us:
follow subscribe - Pemenang giveaway gelang tangan comel0

12 Comments

  • […] buka bungkusan senyum jer sebab ada benda warna kuning tu, rupanya Puanbee bagi hadiah tambahan iaitu jam tangan Angry […]

  • […]  tu senyum dulu .. hari ni saya telah pun ke Pejabat pos untuk hantar hadiah kepada pemenang giveaway gelang tangan comel kepada pemenang dan seorang lagi sahabat alam maya yang bertuah. Surprisee tak boleh bagi tahu pada […]

  • MaMa3HerOO

    05/03/2013 at 8:51 AM Reply

    Tahniah nye bkepada pemenang..

  • Ummi Hanie @ Nis Azmier

    04/03/2013 at 10:37 AM Reply

    mcm berbalas2 pantun lak korang menang giveaway yer.. hik2 😉

  • Denaihati

    03/03/2013 at 2:09 PM Reply

    tahniah ejamothman menang giveaway gelang tangan comel.

  • hafizmd

    03/03/2013 at 12:52 PM Reply

    tahniah bro ejam!

  • sicantikmatahari

    03/03/2013 at 12:02 PM Reply

    tahniah kpd pemenag… 😉

  • Jefry

    03/03/2013 at 11:45 AM Reply

    ternyata pemenang giveaway sudah diumumkan ya mbak..
    selamat kepada pemenang dan sukses terus buat Puanbee.com 🙂

  • Puan Bardboo

    03/03/2013 at 7:21 AM Reply

    Tahniah ejam.

  • Izwan Yusof

    03/03/2013 at 1:11 AM Reply

    tahniah bro Ejam. tak tahu pulak ada GA kat blog ni dulu. 😀

  • hatiputera

    03/03/2013 at 12:44 AM Reply

    Tahniah kepada pemenang.

  • ejam

    03/03/2013 at 12:01 AM Reply

    Terima kasih Puan Bee, syukur Alhamdulillah.
    Boleh bagi wife ler gelang tangan comel tersebut.

    Email telah dibalas Puan Bee. 🙂

Post a Comment