Pemenang giveaway gelang tangan comel

Share

Salam , mungkin ada yang terlupa dan mungkin ada yang ternanti-nanti siapakah gerangan peserta bertuah yang memenangi giveaway gelang tangan comel tersebut. Pemenang nya adalah Ejamothman.com . Pemenang di pilih berdasarkan butang random yang di sediakan oleh punchtab sendiri.

pemenang giveaway

Tahniah di ucapkan kepada pemenang. Terima kasih kepada semua peserta .. Semoga kalian tak jemu join giveaway di sini. Pemenang sila tengok email yang di hantar oleh punchtab sendiri. 🙂

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

12 Comments:

  1. Pingback: Dapat Sudah Hadiah Dari Puanbee.com

  2. Pingback: Di Pos Laju Malaysia | Puanbee.com

  3. Tahniah nye bkepada pemenang..

  4. mcm berbalas2 pantun lak korang menang giveaway yer.. hik2 😉

  5. tahniah ejamothman menang giveaway gelang tangan comel.

  6. tahniah kpd pemenag… 😉

  7. ternyata pemenang giveaway sudah diumumkan ya mbak..
    selamat kepada pemenang dan sukses terus buat Puanbee.com 🙂

  8. Tahniah ejam.

  9. tahniah bro Ejam. tak tahu pulak ada GA kat blog ni dulu. 😀

  10. Tahniah kepada pemenang.

  11. Terima kasih Puan Bee, syukur Alhamdulillah.
    Boleh bagi wife ler gelang tangan comel tersebut.

    Email telah dibalas Puan Bee. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *