Pemenang giveaway gelang tangan comel

Pemenang giveaway gelang tangan comel

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Salam , mungkin ada yang terlupa dan mungkin ada yang ternanti-nanti siapakah gerangan peserta bertuah yang memenangi giveaway gelang tangan comel tersebut. Pemenang nya adalah Ejamothman.com . Pemenang di pilih berdasarkan butang random yang di sediakan oleh punchtab sendiri.

pemenang giveaway

Tahniah di ucapkan kepada pemenang. Terima kasih kepada semua peserta .. Semoga kalian tak jemu join giveaway di sini. Pemenang sila tengok email yang di hantar oleh punchtab sendiri. 🙂

Comments

  1. MaMa3HerOO :

    Tahniah nye bkepada pemenang..

  2. mcm berbalas2 pantun lak korang menang giveaway yer.. hik2 😉

  3. tahniah ejamothman menang giveaway gelang tangan comel.

  4. tahniah bro ejam!

  5. tahniah kpd pemenag… 😉

  6. ternyata pemenang giveaway sudah diumumkan ya mbak..
    selamat kepada pemenang dan sukses terus buat Puanbee.com 🙂

  7. Puan Bardboo :

    Tahniah ejam.

  8. tahniah bro Ejam. tak tahu pulak ada GA kat blog ni dulu. 😀

  9. Tahniah kepada pemenang.

  10. Terima kasih Puan Bee, syukur Alhamdulillah.
    Boleh bagi wife ler gelang tangan comel tersebut.

    Email telah dibalas Puan Bee. 🙂

Trackbacks

  1. […] buka bungkusan senyum jer sebab ada benda warna kuning tu, rupanya Puanbee bagi hadiah tambahan iaitu jam tangan Angry […]

  2. […]  tu senyum dulu .. hari ni saya telah pun ke Pejabat pos untuk hantar hadiah kepada pemenang giveaway gelang tangan comel kepada pemenang dan seorang lagi sahabat alam maya yang bertuah. Surprisee tak boleh bagi tahu pada […]

Speak Your Mind

*