Pemenang Contest Detik Bersama Sunlight

Pemenang Contest Detik Bersama Sunlight

Salam , kini pemenang untuk peraduan detik bersama sunlight telah pun di ketahui. Seperti biasa kalah menang dalam sesuatu pertandingan adalah adat biasa ketika bertanding. Tahniah di ucapkan kepada pemenang dan terima kasih kepada peserta lain yang tidak menang. Akan datang insyallah .. kita akan buat lagi contest sebegini dan harap penaja dapat memberi hadiah yang lebih lumayan kepada peserta. Amin..

Tak membuang masa lagi saya umumkan … pemenangnya adalah …

Ya Tahniah di ucapkan .. Di harap Akubiomed segera beri alamat , no telefon , dan jika akubiomed bercuti dan tidak ada di rumah sila maklumkan bila akubiomed akan berada di rumah untuk memudahkan pihak sunlight menghantar hadiah nya nanti.

Email kan alamat ya .. di tie2kay@gmail.com

Kepada semua peserta yang lain, Terima kasih banyak di ucapkan.. Terima kasih juga pada pihak sunlight tersebut kerana memilih saya untuk menganjurkan contest ini. πŸ™‚

P/S : Saya dah cuba berunding untuk mendapatkan hadiah bagi tempat ke 2 dan ke 3 namun tidak berjaya.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

28 Comments

  1. Tahniah buat akubiomed. memang riang ria tu!

  2. jom gigit jari masing2.. haha.. tahniah akubiomed! memang layak untuk menang.

  3. Tahniah, rezeki beliau dibulan ramadhan πŸ™‚

  4. TAHNIAH incik akubiomed.. taruhan gambar yang menjadi…

    brapa banyak stok Sunlight dapat tu bee? xingat lak… wahhh… mintak akubiomed buat GA hadiah sunlight plak.. hihi

  5. pipi budak tu yang mahal boleh buat menang tu hohoho.. tahniah biomed!

  6. dgn senyummnya mmg patut la menang..huhuhu

  7. tahniah bro akubiomed. comel je model sunlight senyum..mmg patut menang ni..hehe

  8. Tahniah AB!! Btul, gmbr yg layak utk menang. Congratz.. πŸ™‚

  9. Alhamdulillah.. rezeki bulan ramadhan tuh brother AB..
    Lepas ni dapur berkilau2 ler.. hik3

  10. Tahniah buat Saudara Azrin.. Memang gambar ni layak menang.. πŸ™‚

  11. Terima kasih kepada Puan Bee dan penanja Sun Light kerana saya telah terpilih. πŸ™‚

    Maaf lambat sampai ke blog walking ke blog ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *