Salam , kini pemenang untuk peraduan detik bersama sunlight telah pun di ketahui. Seperti biasa kalah menang dalam sesuatu pertandingan adalah adat biasa ketika bertanding. Tahniah di ucapkan kepada pemenang dan terima kasih kepada peserta lain yang tidak menang. Akan datang insyallah .. kita akan buat lagi contest sebegini dan harap penaja dapat memberi hadiah yang lebih lumayan kepada peserta. Amin..

Tak membuang masa lagi saya umumkan … pemenangnya adalah …

Ya Tahniah di ucapkan .. Di harap Akubiomed segera beri alamat , no telefon , dan jika akubiomed bercuti dan tidak ada di rumah sila maklumkan bila akubiomed akan berada di rumah untuk memudahkan pihak sunlight menghantar hadiah nya nanti.

Email kan alamat ya .. di tie2kay@gmail.com

Kepada semua peserta yang lain, Terima kasih banyak di ucapkan.. Terima kasih juga pada pihak sunlight tersebut kerana memilih saya untuk menganjurkan contest ini. πŸ™‚

P/S : Saya dah cuba berunding untuk mendapatkan hadiah bagi tempat ke 2 dan ke 3 namun tidak berjaya.

Related Posts

Beli mesin jahit online – Brother Fs101

Minyak wangi berjenama

Bag periuk noxxa ( handmade )

Allhamdulillah – Mohamad Adam Rizqi

Mendaftar anak masuk sekolah tahun 1 ( 2020 ) dan pra sekolah tahun ( 2019 )

Apa yang di takuti semasa mengandung – klinik gigi kota damansara

Comments

  1. Kak Long Mawar Merah

    Tahniah buat akubiomed. memang riang ria tu!

  2. Oh! budu

    jom gigit jari masing2.. haha.. tahniah akubiomed! memang layak untuk menang.

  3. Blog Asyraf

    Tahniah, rezeki beliau dibulan ramadhan πŸ™‚

  4. sweetkurma

    tahniah buat akubiomed

  5. Hafizul

    Hehehe…tahniah kepada akubiomed….rezki di bulan mulia tuhh…

  6. Ummi Hanie

    TAHNIAH incik akubiomed.. taruhan gambar yang menjadi…

    brapa banyak stok Sunlight dapat tu bee? xingat lak… wahhh… mintak akubiomed buat GA hadiah sunlight plak.. hihi

    • Ummi Hanie

      yg hadiah corningware tu dapat jugak ke bee

  7. daddydee

    tahniah buat akubiomed

  8. Jebeng Otaiβ„’

    tahniah kepada bro akubiomed..hehe

  9. titan

    hoho..best la. dapat stok sunlight sampai tahun 2020..

  10. Dadan

    Tahniah buat bro Akubiomed!

  11. muazfaris

    tahniah kpd pemenang. πŸ™‚

  12. topo

    pipi budak tu yang mahal boleh buat menang tu hohoho.. tahniah biomed!

  13. pengumpul lirik lagu

    dgn senyummnya mmg patut la menang..huhuhu

  14. Zifa

    tahniah pd akubiomed….

  15. Denaihati

    tahniah untuk akubiomed jadi Pemenang Contest Detik Bersama Sunlight

  16. Ibu Mifzal Arsyad

    tahniah bro akubiomed. comel je model sunlight senyum..mmg patut menang ni..hehe

  17. budak felda

    huh tahniah bro…..:) mantap derr rejeki hehehe

  18. Man

    Tahniah uncle. hehehe..

  19. Nadot

    Tahniah AB!! Btul, gmbr yg layak utk menang. Congratz.. πŸ™‚

  20. nurmisnan

    Alhamdulillah.. rezeki bulan ramadhan tuh brother AB..
    Lepas ni dapur berkilau2 ler.. hik3

  21. Nur

    Tahniah buat Saudara Azrin.. Memang gambar ni layak menang.. πŸ™‚

  22. Budak Nakal

    taniah pada pemenang…

  23. akubiomed

    Terima kasih kepada Puan Bee dan penanja Sun Light kerana saya telah terpilih. πŸ™‚

    Maaf lambat sampai ke blog walking ke blog ini.

    • anif

      Tahniah! πŸ˜€ Rezeki ramadan ni!

    • puanbee Author

      sama 2, sila emailkan maklumat secepat mungkin ya ..

    • Blog Asyraf

      Tahniah bro πŸ˜€

Reply comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *