Pemenang Contest Detik Bersama Sunlight

Share

Salam , kini pemenang untuk peraduan detik bersama sunlight telah pun di ketahui. Seperti biasa kalah menang dalam sesuatu pertandingan adalah adat biasa ketika bertanding. Tahniah di ucapkan kepada pemenang dan terima kasih kepada peserta lain yang tidak menang. Akan datang insyallah .. kita akan buat lagi contest sebegini dan harap penaja dapat memberi hadiah yang lebih lumayan kepada peserta. Amin..

Tak membuang masa lagi saya umumkan … pemenangnya adalah …

Ya Tahniah di ucapkan .. Di harap Akubiomed segera beri alamat , no telefon , dan jika akubiomed bercuti dan tidak ada di rumah sila maklumkan bila akubiomed akan berada di rumah untuk memudahkan pihak sunlight menghantar hadiah nya nanti.

Email kan alamat ya .. di tie2kay@gmail.com

Kepada semua peserta yang lain, Terima kasih banyak di ucapkan.. Terima kasih juga pada pihak sunlight tersebut kerana memilih saya untuk menganjurkan contest ini. πŸ™‚

P/S : Saya dah cuba berunding untuk mendapatkan hadiah bagi tempat ke 2 dan ke 3 namun tidak berjaya.

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini. Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

28 Comments:

  1. Kak Long Mawar Merah

    Tahniah buat akubiomed. memang riang ria tu!

  2. jom gigit jari masing2.. haha.. tahniah akubiomed! memang layak untuk menang.

  3. Tahniah, rezeki beliau dibulan ramadhan πŸ™‚

  4. Hehehe…tahniah kepada akubiomed….rezki di bulan mulia tuhh…

  5. TAHNIAH incik akubiomed.. taruhan gambar yang menjadi…

    brapa banyak stok Sunlight dapat tu bee? xingat lak… wahhh… mintak akubiomed buat GA hadiah sunlight plak.. hihi

  6. tahniah buat akubiomed

  7. tahniah kepada bro akubiomed..hehe

  8. hoho..best la. dapat stok sunlight sampai tahun 2020..

  9. Tahniah buat bro Akubiomed!

  10. tahniah kpd pemenang. πŸ™‚

  11. pipi budak tu yang mahal boleh buat menang tu hohoho.. tahniah biomed!

  12. pengumpul lirik lagu

    dgn senyummnya mmg patut la menang..huhuhu

  13. tahniah pd akubiomed….

  14. tahniah untuk akubiomed jadi Pemenang Contest Detik Bersama Sunlight

  15. Ibu Mifzal Arsyad

    tahniah bro akubiomed. comel je model sunlight senyum..mmg patut menang ni..hehe

  16. huh tahniah bro…..:) mantap derr rejeki hehehe

  17. Tahniah uncle. hehehe..

  18. Tahniah AB!! Btul, gmbr yg layak utk menang. Congratz.. πŸ™‚

  19. Alhamdulillah.. rezeki bulan ramadhan tuh brother AB..
    Lepas ni dapur berkilau2 ler.. hik3

  20. Tahniah buat Saudara Azrin.. Memang gambar ni layak menang.. πŸ™‚

  21. taniah pada pemenang…

  22. Terima kasih kepada Puan Bee dan penanja Sun Light kerana saya telah terpilih. πŸ™‚

    Maaf lambat sampai ke blog walking ke blog ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *