Pemenang bertuah giveaway gold coin di blog puanbee

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Bismillah… dengan ini saya ingin berterma kasih kepada rakan blogger yang sudi menyertai giveaway gold coin anjuran blog puanbee. Sungguh jauh di sudut hatiku ini .. rasa sangat sangat berterima kasih. Tak ada lah besar sangat hadiah nya. Tapi simpan lah sebagai barang antik ye. Kita dah ada pemenang , semalam saya dah umumkan di intagram dan facebook. Hari ni baru saya sempat nak publish di blog. Saya sibuk bebenor awal bulan ni menguruskan kutu kutu emas anjuran saya. Sebab tu la makan masa. Kena utamakan anak kutu dulu kang tak pasal pasal viral.  Tengok lah video di bawah.

Kepada pemenang iaitu blogger ciktom hubungi lah saya macam mana nak hantar hadiah ni .. COD kah ?

  1. Blogger Diana Rashid
  2. Blogger Lelord-Mamanajla
  3. Blogger Jombercontest
  4. Blogger Adna2029
  5.  Blogger Vitamin cerdik
  6. Blogger Secantik matahari
  7. Blogger Akusukaketawa
  8. Blogger Ciktom

Terima kasih di ucapkan , terima lah pantun dua kerat dari saya :

Adat pertandingan memang begitu
Kalah menang tiada yang tahu
Sebelum hujan sediakan payung
Jangan kata puanbee tak payung

Comments

  1. Tahniah kepada semua pemenang

  2. alhamdulillah cik tom dah terima gold coin…cute sgt!hehe///

    terima kasih kak bee…inshaAllah jadi kenangan yang akan ciktom simpan..baru berkesempatan baca entri ni…

  3. tahniah cik tom!!!

  4. Tahniah Cik Tom…. Walaupun dah jarang update blog, tapi rezeki Cik Tom tetap ada.. 😉

  5. tahniah pemenang ciktom…

  6. tahniah kepada pemenang … saya tahu pasal giveaway ni dari blog Cik Tom

  7. Tahniah kepada pemenang. Tak perasan give away ni. Kalau tak boleh join juga..hihi

Speak Your Mind

*