Pemenang bertuah giveaway gold coin di blog puanbee

Spread the love

Bismillah… dengan ini saya ingin berterma kasih kepada rakan blogger yang sudi menyertai giveaway gold coin anjuran blog puanbee. Sungguh jauh di sudut hatiku ini .. rasa sangat sangat berterima kasih. Tak ada lah besar sangat hadiah nya. Tapi simpan lah sebagai barang antik ye. Kita dah ada pemenang , semalam saya dah umumkan di intagram dan facebook. Hari ni baru saya sempat nak publish di blog. Saya sibuk bebenor awal bulan ni menguruskan kutu kutu emas anjuran saya. Sebab tu la makan masa. Kena utamakan anak kutu dulu kang tak pasal pasal viral.  Tengok lah video di bawah.

Pemenang giveaway gold con 0.5gram …. Tengok sampai habis .. Muahhhh #blogger #tengoksapayangkena #terimakasih #muahsikit

A video posted by latifah bee (@puanbee) on

Kepada pemenang iaitu blogger ciktom hubungi lah saya macam mana nak hantar hadiah ni .. COD kah ?

  1. Blogger Diana Rashid
  2. Blogger Lelord-Mamanajla
  3. Blogger Jombercontest
  4. Blogger Adna2029
  5.  Blogger Vitamin cerdik
  6. Blogger Secantik matahari
  7. Blogger Akusukaketawa
  8. Blogger Ciktom

Terima kasih di ucapkan , terima lah pantun dua kerat dari saya :

Adat pertandingan memang begitu
Kalah menang tiada yang tahu
Sebelum hujan sediakan payung
Jangan kata puanbee tak payung

10 thoughts on “Pemenang bertuah giveaway gold coin di blog puanbee”

  1. alhamdulillah cik tom dah terima gold coin…cute sgt!hehe///

    terima kasih kak bee…inshaAllah jadi kenangan yang akan ciktom simpan..baru berkesempatan baca entri ni…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *