PeahQueen Kawasan Ampang KL

Share

PeahQueen produk lama tapi baru di pasaran. Hanya dengan mengambil satu sachet sehari kulit anda akan berubah. Tak perlu selfie guna kamera 360 lagi. Tak percaya mai lah cuba. Jika korang nak cod kawasan ampang boleh hubungi saya. Saya dah pun daftar menjadi ejen Peah Queen secara tidak sengaja. Panjang sangat story dia. Malas nak cerita. Saya dah guna peahqueen sebelun dapat nama peahqueen lagi. Saya bukan nak putih. Ada sebab lain saya gunakan Peah Queen ni. Antara nya jerawat yang sangat banyak di belakang badan. Tak tahu dah nak buat apa. Scrub selalu tu. So saya cari lah supplement pula. Lagi pun saya peminat kopi kena ambil supplement yang sesuai di gandingkan dengan kopi. Dan yes .. Peah Queen boleh di amalkan serentak dengan kopi. Tak ada masaalah. 

Apa yang saya dapat ? setelah mengamalkan 2 sachet setiap hari (saya nak cepat dapat kesan ) kulit ke merah merahan. Jerawat di belakang dah kurang. Tak lah gatal merenyam sangat. Kulit kering di buku lali pun dah jadi lembut. WOW.
PEAH QUEEN persis korea

KANDUNGAN DI DALAM PRODUK Peah Queen

  • KOLAGEN IKAN TALAPIA,
  • PAPAYA(BETIK)
  • Serbuk Mutiara
  • Vitamin C
  • Astaxanthin
  • Mix Berry

INFO PRODUK PEAH QUEEN:

  • Tidak perlu ada cop KKM (MAL)/(NOT) kerana ianya adalah FOOD SUPLEMENT dan bukannya produk KESIHATAN dan KECANTIKAN

Cop / Pengiktirafan Pada Produk dan kilang:

  • Kilang bertaraf GMP
  • Produk BUATAN MALAYSIA semestinya

harga peahqueen 1

TESTIMONI PEAHQUEEN. 

Cantik bagaikan puteri,
Comel bagaikan bidadari,
Jelita bak permaisuri
Evolusi kecantikan terkini…

Nah banyak testimoni di terima , banyak lagi yang belum saya update. Sekali cuba pasti tak menyesal punya.

peahqueen 2 testimoni peahqueen 3 peahqueen 4 peahqueen 5 peahqueen 6 peahqueen 7 peahqueen 8

HARGA PEAHQUEEN

Harga : RM55 + POS RM7 Semenanjung
Harga : RM65 + POS RM10 Sabah / Sarawak

Ambil sendiri di Tesco Ampang , Pandan Jaya , Maluri , Taman Cempaka , Hospital Ampang atau tempat – tempat berdekatan boleh. Whatsapp dulu k.

Cara nak order Peah queen 

Nama ejen ampang  : Kak bee 

Whatsapp : 011-32095406
Telegram : 011-32095406
Wechat : latifahash

Like page : PeahQueen Ampang

Instagram : @peahqueen_ampang

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

One Comment:

  1. Wah menarik ni..menarik sekali nama product ni jugak..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *