Jun
2012

Pasang Streamyx , Unifi Secara Percuma Seluruh Malaysia

Streamyx + wifi hanya RM60. Promosi pasang UniFi jimat kos pasang sebanyak RM200.

Itulah tawaran perkhidmatan yang di beri oleh Anjung Streamyx.Jika korang tak sempat nak pergi daftar Streamyx ataupun UniFi korang, atau korang tak tahu di mana ada kedai terdekat untuk pasang UniFi dan Streamyx tersebut. Korang boleh terus menghubungi Team Anjung Streamyx yang menawarkan perkhidmatan 24jam sehari,tiada bayaran tambahan (mengikut terma-terma yang telah di tetapkan)  , jimat masa , menjaga privasi , proses yang pantas , permohonan ringkas serta pemasangan seluruh Malaysia.

PROMOSI Anjung Streamyx : Daftar Talian Internet dengan Anjung Streamyx hari ini. Thumbdrive Ini Menjadi Milik Anda.

pasang talian internet secara online.

Bermula 11 jun 2012 , Anjung Streamyx akan melancarkan promosi di mana setiap pelanggan yang mendaftar talian internet di Anjung Streamyx akan mendapat satu Thumbdrive 8gb dari jenama terkenal. Promosi adalah terhad.

*ANDA DI JEMPUT MEMBACA TERMA DAN SYARAT DARI ANJUNG STREAMYX BAGI PEMASANGAN TALIAN INTERNET STREAMYX DAN UniFi ANDA Dengan klik pautan di bawah.

  1. Kelebihan menggunakan perkhidmatan Anjung Streamyx
  2. Promosi UniFi Jimat Kos sebanyak RM200 hanya di Anjung Streamyx
cordless phone

Cordless Phone percuma untuk pelanggan yang melanggan streamyx blockbuster deal 1MB ke atas.

Selain dari promosi di atas Anjung Streamyx juga mengadakan banyak lagi promosi besar-besaran untuk mereka yang sedang mencari talian internet untuk di pasang di kediaman , pejabat , sekolah masing-masing.

 Streamyx Blockbuster Deal.

Streamyx blockbuster deal (BB) adalah pakej jalur lebar dari TM yang di wujudkan bagi menggantikan Streamyx Combo pada awal tahun 2010.Keistimewaan Pakej Streamyx Blockbuster Deal ini adalah percuma kos pemasangan sebanyak RM75 dan percuma kos pengaktifan sebanyak RM88  bagi pakej ini. Dengan melanggan pakej ini juga pelanggan tidak perlu lagi membayar sewa talian telefon bulanan RM25.

Harga streamyx blockbuster deal di tawarkan pada harga  bermula dari :

1) Blockbuster Deal 384 Kbps (RM60/bulan)

  • PERCUMA modem WiFi
  • PERCUMA id TM Wifi
  • KADAR RATA 25sen/minit ke telefon bimbit dan talian tetap lain

2) Blockbuster Deal 512 Kbps (RM90/bulan)

  • PERCUMA modem WiFi
  • PERCUMA id TM Wifi
  • KADAR RATA 25sen/minit ke telefon bimbit dan talian tetap lain

3) Blockbuster Deal 1 Mbps (RM110/bulan)

  • PERCUMA modem WiFi
  • PERCUMA id TM Wifi
  • PERCUMA cordless phone
  • PERCUMA telefon ke talian tetap TM seluruh negara
  • KADAR RATA 10sen/minit ke telefon bimbit dan talian tetap lain

4) Blockbuster Deal 2 Mbps (RM130/bulan)

  • PERCUMA modem WiFi
  • PERCUMA id TM Wifi
  • PERCUMA cordless phone
  • PERCUMA telefon ke talian tetap TM seluruh negara
  • KADAR RATA 10sen/minit ke telefon bimbit dan talian tetap lain

5) Blockbuster Deal 4 Mbps (RM140/bulan)

  • PERCUMA modem WiFi
  • PERCUMA id TM Wifi
  • PERCUMA cordless phone
  • PERCUMA telefon ke talian tetap TM seluruh negara
  • KADAR RATA 10sen/minit ke telefon bimbit dan talian tetap lain
Hubungi Anjung Streamyx di : http://anjungstreamyx.com
Email : blogrekastudio@gmail.com
YM : blogreka
No. Telefon :
  • 019- 365 4538
  • 012 -331 4215

Search

30 thoughts on “Pasang Streamyx , Unifi Secara Percuma Seluruh Malaysia

  1. saya guna streamyx no ’1′ tu,
    telefon yg dia bgi slalu bermasaalah
    boleh tak kalau sya nk tukar cordless phone,
    perlu tambah pembayaran ke…?

  2. Pingback: Minta Tolong

  3. Assalam..
    Dulu pasang pakej ke 3 tu ingatkan boleh la dapat telefon macam kat atas tu, rupanya hanya gambar semata-mata…
    Sekarang ni phone rumah langsung tak boleh guna, internet je boleh..
    iza recently posted..SensitifMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge