Pasang Streamyx , Unifi Secara Percuma Seluruh Malaysia

Streamyx + wifi hanya RM60. Promosi pasang UniFi jimat kos pasang sebanyak RM200.

Itulah tawaran perkhidmatan yang di beri oleh Anjung Streamyx.Jika korang tak sempat nak pergi daftar Streamyx ataupun UniFi korang, atau korang tak tahu di mana ada kedai terdekat untuk pasang UniFi dan Streamyx tersebut. Korang boleh terus menghubungi Team Anjung Streamyx yang menawarkan perkhidmatan 24jam sehari,tiada bayaran tambahan (mengikut terma-terma yang telah di tetapkan)  , jimat masa , menjaga privasi , proses yang pantas , permohonan ringkas serta pemasangan seluruh Malaysia.

PROMOSI Anjung Streamyx : Daftar Talian Internet dengan Anjung Streamyx hari ini. Thumbdrive Ini Menjadi Milik Anda.

pasang talian internet secara online.

Bermula 11 jun 2012 , Anjung Streamyx akan melancarkan promosi di mana setiap pelanggan yang mendaftar talian internet di Anjung Streamyx akan mendapat satu Thumbdrive 8gb dari jenama terkenal. Promosi adalah terhad.

*ANDA DI JEMPUT MEMBACA TERMA DAN SYARAT DARI ANJUNG STREAMYX BAGI PEMASANGAN TALIAN INTERNET STREAMYX DAN UniFi ANDA Dengan klik pautan di bawah.

  1. Kelebihan menggunakan perkhidmatan Anjung Streamyx
  2. Promosi UniFi Jimat Kos sebanyak RM200 hanya di Anjung Streamyx
cordless phone

Cordless Phone percuma untuk pelanggan yang melanggan streamyx blockbuster deal 1MB ke atas.

Selain dari promosi di atas Anjung Streamyx juga mengadakan banyak lagi promosi besar-besaran untuk mereka yang sedang mencari talian internet untuk di pasang di kediaman , pejabat , sekolah masing-masing.

 Streamyx Blockbuster Deal.

Streamyx blockbuster deal (BB) adalah pakej jalur lebar dari TM yang di wujudkan bagi menggantikan Streamyx Combo pada awal tahun 2010.Keistimewaan Pakej Streamyx Blockbuster Deal ini adalah percuma kos pemasangan sebanyak RM75 dan percuma kos pengaktifan sebanyak RM88  bagi pakej ini. Dengan melanggan pakej ini juga pelanggan tidak perlu lagi membayar sewa talian telefon bulanan RM25.

Harga streamyx blockbuster deal di tawarkan pada harga  bermula dari :

1) Blockbuster Deal 384 Kbps (RM60/bulan)

  • PERCUMA modem WiFi
  • PERCUMA id TM Wifi
  • KADAR RATA 25sen/minit ke telefon bimbit dan talian tetap lain

2) Blockbuster Deal 512 Kbps (RM90/bulan)

  • PERCUMA modem WiFi
  • PERCUMA id TM Wifi
  • KADAR RATA 25sen/minit ke telefon bimbit dan talian tetap lain

3) Blockbuster Deal 1 Mbps (RM110/bulan)

  • PERCUMA modem WiFi
  • PERCUMA id TM Wifi
  • PERCUMA cordless phone
  • PERCUMA telefon ke talian tetap TM seluruh negara
  • KADAR RATA 10sen/minit ke telefon bimbit dan talian tetap lain

4) Blockbuster Deal 2 Mbps (RM130/bulan)

  • PERCUMA modem WiFi
  • PERCUMA id TM Wifi
  • PERCUMA cordless phone
  • PERCUMA telefon ke talian tetap TM seluruh negara
  • KADAR RATA 10sen/minit ke telefon bimbit dan talian tetap lain

5) Blockbuster Deal 4 Mbps (RM140/bulan)

  • PERCUMA modem WiFi
  • PERCUMA id TM Wifi
  • PERCUMA cordless phone
  • PERCUMA telefon ke talian tetap TM seluruh negara
  • KADAR RATA 10sen/minit ke telefon bimbit dan talian tetap lain
Hubungi Anjung Streamyx di : http://anjungstreamyx.com
Email : blogrekastudio@gmail.com
YM : blogreka
No. Telefon :
  • 019- 365 4538
  • 012 -331 4215

Search

Comments

  1. saya guna streamyx no ’1′ tu,
    telefon yg dia bgi slalu bermasaalah
    boleh tak kalau sya nk tukar cordless phone,
    perlu tambah pembayaran ke…?

  2. jom jadi agen unifi klik tengok komisen…

  3. jom jadi agen unifi klik tengok komisen….

  4. takdak duit lor.. hehe
    Oh! budu recently posted..Jana duit dari TwitterMy Profile

  5. tengokiklan unifi kat tv ni memang terliur nak pakai..tapi apa kan daya..area rumah ni streamyx pun tak boleh nk masu..ni kan pula inifi…Broadband jer la yang mampu tm supply…hahaha
    Hafizul recently posted..Pondok Kecil @ FacebookMy Profile

  6. bagus nih tapi sini takde unifi
    eiela recently posted..Nona Serikaya Keluarga AnnonaceaeMy Profile

  7. Menarik nie… Anyway tempat sy masih x support unifi la.. :(
    Izzuddin Fauzi recently posted..Eyriqazz vs Denaihati – Blogger Hebat Dilaga-LagakanMy Profile

  8. Assalam..
    Dulu pasang pakej ke 3 tu ingatkan boleh la dapat telefon macam kat atas tu, rupanya hanya gambar semata-mata…
    Sekarang ni phone rumah langsung tak boleh guna, internet je boleh..
    iza recently posted..SensitifMy Profile

  9. Myra guna TM Streamyx pakej student, sebulan RM38..

    Tp line faham2 jela, kekadang semput :)

    Maybe sebab area rumah kami coverage agak teruk sikit..
    Myra Jay recently posted..My Hubby’s Birthday is TODAY – 26 June 2012My Profile

  10. Murah dan berbaloi – jgn lepaskan peluang..

  11. Hurmm..dah psg streamy dah..komg hulu cam mak ni takde cover la plak.

  12. Kalau ada duit lebih, tukar ke unifi terus, memang puas hati dengan kelajuan yang ditawarkan. Kalau harga unifi tu dikurangkan lagi mesti lagi best. Hehe
    Hazmin Hamudin recently posted..Rindu Nak Menulis BlogMy Profile

  13. hoho..unifi takde kat tempat aku..
    titan recently posted..Eyriqazz vs DenaihatiMy Profile

  14. kawasan perumahan saya pun takde lagi line unifi tapi dekat adala memang seronok untuk memuat turun hehe
    onlajer recently posted..SOCKET OUTLET 13AMy Profile

  15. belum ready nak tambah beban….

    Masih dok pertimbang nak ambil Unifi atau Yes.
    daddydee recently posted..Pertandingan Tupai Melompat : Kesan Kata NegetifMy Profile

  16. Semakin menarik pekej yang ditawarkan TM. Tapi masih belum besedia menambah komitmen baru.

  17. jangan lepaskan peluang dan pakage BB deal yg menarik serta murah juga.
    Denaihati recently posted..Euro 2012 Juara pilihan Lelaki KacakMy Profile

  18. dalam perancangan nk tukar ke unifi… tp ikut keperluan skrg… yg dh ada ni pun rasa mcm ok….
    zie fauzi recently posted..Week 25 – Only 15 More Weeks To GoMy Profile

  19. berminat nga UNIFI tp x de coverage lg tempat akak ni..pastu kalau duk umah sendiri baru berbaloi pasang kan..rumah sewa nnt leceh lak nak pindah2..
    Ibu Mifzal Arsyad recently posted..Result Exam Semester 3My Profile

  20. Baru sebulan potong Streamyx kerana merajuk UniFi tidak masuk dikawasan perumahan saya. :-)

  21. Sejak balik Bangi ni, ummi dah pasang Unifi jugak bee..
    ummiross recently posted..KOLEKSI TERKINI BATIK SARONG SARAWAK 1My Profile

Trackbacks

  1. Minta Tolong says:

    [...] Pasang Streamyx , Unifi Secara Percuma Seluruh Malaysia [...]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: