Pakej internet P1 terkini – P1 ToGo Mifi

Share

Info terkini berkenaan P1 Togo Mifi. Untuk mereka yang masih lagi mencari pakej langganan internet unlimited , dan mudah untuk di bawa ke mana-mana , pakej P1 ToGo Mifi ni adalah salah satu pilihan yang patut anda pertimbangkan. Ada beberapa sebab yang boleh korang pertimbangkan sebelum memilih pakej internet yang terdapat di Malaysia ni.

Promosi terkini , percuma langganan untuk bulan pertama , untung kan ? dan yang paling penting ianya unlimited …  1Mbps pula tu , hari-hari boleh download video , upload gambar di instagram , sekodeng facebook pakwe tanpa perlu risau anda akan kehabisan data. Saya pernah pakai mifi 5gb , tak cukup ..  walaupun tak tengok video langsung .. banyak upload gambar untuk bisnes onine saya je.

p1

Pengalaman saya : Dulu saya pernah guna modem mifi MX230 ni  (pernah review dalam blog ni , kalau pandai cari ) memang sangat memudakan untuk kita bergerak dan membawa internet kita sekali , jika korang seorang yang aktif , kadang – kadang je ada di rumah tak sesuai pasang internet talian tetap di rumah , eh nak bayar bil di rumah , nak topup internet di handphone  lagi , saya percaya semua orang pakai smartphone sekarang ,  smartphone tanpa internet apa la guna nya. Internet di handphone pun bukan murah , bayangkan jika korang ambil pakej unlimited , korang dah tak perlu nak topup internet di handphone , hanya aktifkan modem mifi dan guna , habis bateri cas semula , pulak tu .. bukan handphone aje .. laptop korang , laptop pakwe / makwe , hanphone pakwe / makwe , suami isteri , anak semua boleh tumpang sekaki. Jimat kan ..

p12

 

Antara sebab kenapa korang perlu fikirkan untuk menukar pakej internet sedia ada ke P1.

  1. Jika korang melanggan pakej P1 ToGo Mifi ini , peranti Mifi adalah percuma.
  2. Korang akan dapat kuota internet tanpa had , unlimited .. susah nak dapat ni. Kelajuan download 1Mbps.
  3. Untuk pakej kuota internet tanpa had , harganya cuma RM115.94 sebulan.
  4. Langgan sekarang , korang akan dapat  PENJIMATAN bil percuma di bulan pertama . Tak perlu bayar apa-apa lagi hokey.

Antara pakej yang di tawarkan di dalam promosi P1mifi kali ini.

  1. Unlimited Internet – 2Mbps
    (RM168.54/bulan) – langgan sekarang jimat RM168.54
  2. Unlimited Internet – 1Mbps
    (RM115.54/bulan) – langgan sekarang jimat RM115.54
  3. 5GB – 1Mbps MiFi
    (RM62.54/bulan) – langgan sekarang jimat RM62.54

Haaa .. sebelum melanggan tu check la coverage sekali ye … pergi je ke website P1 – LINK WEBSITE dan klik bahagian coverage seperti yang saya bulatkan warna merah di bawah. Lepas tu kalau ada coverage boleh lah terus melanggan. Nak melanggan pun tak susah .. hanya perlu isi borang dan kemudian tunggu pihak P1 membuat panggilan. Senang dan mudah.

Tak payah pergi center mana-mana , rugi sebab percuma bayaran bil langganan untuk bulan pertama  tu .. hihihi terus langgan secara online ya.

Klik link untuk melanggan LINK –>  P1 Mifi ToGo

 

p13

 

Apa macam ? ada berani nak cuba P1 Mifi ni ke ? pertimbangkan la .. hihi ..selamat hari minggu … sehingga berjumpa lagi ..

Promosi P1 ToGo bermula 6 April hingga 13 Mei 2015 , cepat – cepat langgan sebelum peromosi tamat

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

2 Comments:

  1. logo yg TM punya ada tak? hehe ;p

  2. Pingback: Kuota Internet Tanpa Had 1Mbps hanya RM115.94 Murah | Puanbee.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *