Pageview sebulan blog Puanbee.com

Pageview sebulan blog Puanbee.com

Tadi , nampak seorang blogger update status tanya pageview blog di facebooknya. Baru lah tergerak hati nak tengok pageview blog sendiri. Ok lah pageview ni sebab jarang sangat update blog sekarang. Tetapi saya menerima traffic 100% dari google. Mereka mencari info dan kebanyakkan tips yang saya tulis dari pengalaman saya sendiri. Sebenarnya saya ada masaalah theme blog. Kalau anda perasan kejap-kejap tukar. Saya tengah mencari theme yang betul betul kena dengan jiwa. Header dalam proses. Kemudian saya akan buat sesuatu untuk mendapatkan income menggunakan blog ini. Saya tak rasa ada blogger guna cara ini lagi. Saya nak cuba dahulu sendiri. Untung ka rugi buat macam tu.

Allhamdulillah. Rezeki ALLAH nak bagi. Duduk diam-diam tiap bulan duit masuk dari adsense dan initty (tipu , tak lah duduk diam sangat sebenarnya ). Kalau tak ada rezeki tu buat macam mana pun tak dapat juga kan. Yang penting tak berhenti berusaha dan teruskan buat apa kita suka. Pedulikan apa orang kata. BLOG adaalah hobi saya dengan penuh minat. Belum masa nak bersara. Insyallah anak dah besar sikit nanti boleh update gila-gila. Minta anak jadi editor pun boleh. Berangan sebentar.

Di bawah adalah gambar pageview untuk sebulan bagi bulan MAY (tak cukup hari lagi ) , bulan APRIL dan bulan MAC. 
pv 4

pv 2

pv 3

Saya terima jika ada sesiapa nak gunakan khidmat saya menulis review di blog puanbee.com ini. Insyallah saya suka tulis panjang sikit untuk tarik SEO. Boleh tengok contoh-contoh di sini.

Walau apa pun saya berterima kasih kepada pengujung setia blog ini. Saya tahu siapa anda. Tanpa ada takde la pageview nya ye tak ?

Untuk review / iklan :

Hubungi :

011-32095406 (whatsapp / telegram ) no call.

email : puanbeedotcom@gmail.com

Nota kaki : siapa pemenang giveaway gold coin 0.5 gram ? jeng jeng jeng ..

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

7 Comments

    1. Author

      tak reti nak beli theme2 situ .. memang cantik .. yg sy pakai skrg theme situ juga … huwaaaa .. kenapa org hack domain ?

  1. Author

    kalau dari social media susah sikit … tak pandai tunjuk muka sangat ..

  2. mantap tu 100% trafik dari google. kebanyakan blog sekarang ni banyak trafik dari media sosial je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *