NIKMAT TIDUR

cucur - NIKMAT TIDUR

Assalamualaikum , selamat pagi. Wahh seronok nya pagi ni rasa segar bugar. Badan rasa sihat. Dah berapa hari tak sihat sakit kepala nyut nyut. Tak tahu kenapa , tapi mungkin dek kerana stress makan dan tidur tak menentu. Bila sakit tu terlentang je tak boleh buat apa. Badan dah bagi…

Read More

Tefal FV1245 – Iron steam murah

tefal iron 5 - Tefal FV1245 - Iron steam murah

Assalamualaikum dan hai , kali ni nak share lah review iron steam murah ni. Murah tak murah RM100 tu tinggi juga la untuk rakyat marhaen ni kan kan. Saya tak beli lah jenama amway , philips atau harvey norman yang rata-rata di review sangat best tu. Iron tu lagi best…

Read More

Bila anak dara sakit perut

Assalamualaikum dan hai , Baca tajuk tu , tak tahu la nak letak gambar apa. Ibu malas letak gambar anak dara takut laris sangat. Lawak je .. Nak cerita la saat mendebarkan bila anak dara mula sakit perut sampai 4 hari ni. Risau juga. Bawa lah dia jumpa doktor. Husna…

Read More

Lazada birthday party terpaksa join

LAZADA BIRTHDAY PARTY - Lazada birthday party terpaksa join

Assalamualaikum , hai ..cuti seminggu pergi mana ? Saya dah balik kampung , memang la seronok balik kampung enjoy makan makan ke hulu ke hilir . Tapi sayang ada makhluk buat onar sampai hilang rasa seronok tu. Last balik KL balik dalam keadaan stress .. Stress gila .. Rasa malas…

Read More

Anak ku Syamim , jadi lah lebih lagi ..

dugro 18 - Anak ku Syamim , jadi lah lebih lagi ..

Assalamualaikum dan hai semua, tetiba keluar tajuk macam tu kan? Bukannya apa, semua ni terjadi gara-gara tertengok iklan terkini Dugro di Youtube dan televisyen baru-baru ini. Tajuk iklan tuh ” Dear Mom ” dan saya rasa budak comey tu seperti anak sendiri ja. Memang tersentuh kalau anak kita buat sesuatu…

Read More

Semakan keputusan SPM 2016/2017 melalui SMS

semakan keputusan spm 2016 - Semakan keputusan SPM 2016/2017 melalui SMS

Assalamalaikum dan hai , Keputusan SPM 2016 akan keluar pada 16 Mac 2017 ini. Semua calon yang mendaftar SPM boleh mengambil keputusan SPM di sekolah masing – masing bermula 10 pagi. Selain pergi ke sekolah , calon SPM juga boleh membuat semakan keputusan SPM melalui SMS ( mySMS 15888). Perkhimatan mySMS…

Read More

UBAT GENERIK DAN INNOVATOR : ANTARA MITOS DAN FAKTA

ubat - UBAT GENERIK DAN INNOVATOR : ANTARA MITOS DAN FAKTA

Assalamualaikum semua.. ha. Ni saya nak cerita sikit tentang ubat.. semua kalau sakit mesti cari ubat kan? Tak pun pergi klinik nak jumpa doctor untuk dapatkan ubat. Ubat ni merupakan bahan kimia yang digunakan dalam rawatan, pencegahan dan diagnosis penyakit. Pada kebiasaannya ubat boleh didapati daripada klinik, kedai farmasi dan…

Read More

Personal review Hotel Temerloh – Hotel Green Park

img1488668952987 - Personal review Hotel Temerloh - Hotel Green Park

Bismillah.. Sepanjang hidup 33 tahun ni, kerap jugalah tidur di hotel. Macam-macam gaya hotelnya. Ada yang sangat lama barang-barang dalam biliknya, ada yang selesa, ada yang kurang selesa. Saya lebih selesa menempah bilik hotel melalui Agoda.com. Walaupun iklan di televisyen selalu sebut trivagolah, travelokalah, dan lain-lain. Sebab ? Saya rasa…

Read More